Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Леј а коа ќе ми текне пред некоја година сакав да ми се тргне ова мразачка на луѓе лол...

3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Обично не следам риалити, ама цел ден ми кружеше едно видео на тт кај што во некое риалити еден маж клечи и моли жена да си го види детето и да му дозволи да оди кај неа на роденден.
    Првиот впечаток ми беше дека жената премногу си игра со него, може, па не може и го провоцира и дека е само татко што си го сака детето без разлика што не се сложувале.
    И како ми излегуваат се повеќе видеа со ова си викам, дај да истражам што е толку популарно ова.
    И мајката е кралица, секоја чест, така и му треба. :clap:
    Таа бремена, тој ја изневерувал со друга и не му било гајле за неа. И после му текнува дека сепак си го сака детето...
    И сега како тешко му било на него, а на неа се исто и било додека таа е бремена со негово дете а тој среќен со друга..

Ова се е снимено дека е дел од риалити, незнам дали е за прегледи, ама исто се случува со многу луѓе надвор ова. И само е како доказ дека среќа врз туѓа несреќа не се гради и дека ако направиш некој да се уништува поради тебе, ако тој пател 3 месеци ти ќе патиш 3 години после тоа. Не верувам во карма и судбина, ама скоро па секогаш е правило ова.
    И никогаш не треба да се прости на некој што те повредил свесно толку многу, да си му битен не би направил ништо за да те повреди.

SummerGirl, azelea, MiloMalo and 5 others like this.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Јупиии, уште еден шо гледа Задруга :rofl::rofl::rofl:.
    Ова беше од претходната сезона, баш заради оваа случка и го запратив ова шоу.
    Типот шо клечи, Терза, е се ,само татко не е.

5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Не гледам, никогаш немам гледано, само многу почна да ми излегува на тт и морав да истражам што е работата.

6. f.girl

f.girl Форумски идол

Ништо не може да ме преплави со среќни хормони како што тоа го прават кокичињата, едни од најубавите и најкревките креации на природата. Денес забележав дека никнале во дворот и едвај чекам да пораснат целосно. Од некоја Х причина нивното појавување секогаш ми дава трошка надеж дека следува убав период. Како со нивната бела боја да пркосат на темните нијанси со кои се опкружени и ги навестуваат шарените пејсажи кои допрва доаѓаат.
    И традиционално, деновиве очекувам татко ми да влезе низ врата криејќи нешто позади грб. Првиот букет од кокичиња го добивам од него, знае дека најмногу ним им се радувам :f:

7. Stark

Stark Форумски идол

Ајде да се изброиме и поделиме на тие шо користат АИ алатки и шо не користат оти во кафанава е жустро

8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Кога ќе се внесиш во некое шоу, па цел алгоритам на Инстаграм ти станува во врска со него и несакајќи читаш спојлери.
    Ама ок, барем имам време психички да се спремам за она што следи. (lalala)

9. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Сдк до вчера беа журките, кафаните и домашни софри за секој можен повод со мрсни, премрсни трпези накрцани до даска а утре ќе биде "Боже поможи" со посните бадникови маси на фејсбук. :wasntme: Колку сме дволични и глумиме лудило само. :?:

10. quattro

quattro Популарен член

Луѓето шо работат во маркетите, особено тие во големите маркети дефинитивно треба да се прогласат за ХЕРОИ на годината :nod::*:

На сите овие гужви кои ги ствараме сите ние предпразнично, тие неуморно ни излегуваат во пресрет на сите ама баш на сите да изнакупиме се и сешто, да како да ќе нема за утре, иако и нив им се празници.

На целиот умор кој се гледа на нив, уште уморно на сите посакуваат и убава вечер и среќни празници. Алал да ви е, ова е за респект :handshake:(fingers)

lovely91, M&M, SummerGirl and 21 others like this.
  11. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Од сите нив на прво место се кариерките во КАМ, на ниедно друго место толку брзо не куцаат. Во кој и маркет да сум влегол, никој не може да ја постигне брзината на касиерките во КАМ. :angel:

12. troublemaker94

troublemaker94 Истакнат член

Ги знаете оние луѓе што чекаат до последен момент да испазарат, и прават гужви по маркети ?
    Јас сум тие луѓе.
    Мрзата > Јас

FlirtBerry and senjorita-v like this.
  13. kyro

kyro Нов член

14. pinklipstick

pinklipstick Активен член

Како може толку луѓе да се опседнати со црна хроника :?: лично максимално избегнувам таква содржина.

15. Bratot

Bratot Форумски идол

Облачи ме Гучи, то душмане мучи... :emo:

Raven22 likes this.
  16. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Преѓе на вести кажаа колкумина останаа без прсти поради петарди и пак некои идиоти ги фрлаат кај стигнат. :@ :swear:

17. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

И јас и затоа потам и се нервирам во место на каса дур чекам и на крај без леб останав. :rofl:

Валда ќе им текне да прекинат додека некој не остане и без око.

SummerGirl and troublemaker94 like this.
  18. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Дури не се забранат целосно или вистински не се казнува секогаш ќе има вакви идиоти. Ќе останат без раце ама пак ќе најдат начин да фрлаат.
    Коледе навечер, палат оган надвор и наместо нормално да се обележи традицијата тие се пијанат ко магариња, пуштаат турбофолк и пукаат петарди. Одамна ми се има одмилено ради проста раја и веќе со години немам излезено да стојам на оган (барем овде тоа се одбележува секогаш).

19. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Да знаеш колку ги слушам само низ маалово.
    Пред зграда ми палат, страшно се нервирам пошто утре сабајле нема никој од нив да пипне по губрето, се ќе остават така, остатоци од оганот и шишиња празни од алкохол.
    Не ги знам кои се, инаку ќе ги соберам во ќеса пред врата ќе им го носам дома. До тој степен ме нервираат.

nextredstyle and Amellie13 like this.
  20. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

2.jpg

Све крива ми го направила омиленото благо, изгледа ме има читано по форумов дека ја плукам. :D

Peperutce6, lovely91 and SummerGirl like this.