Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.541
    Допаѓања:
    25.712
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.823
    Допаѓања:
    47.598
    Леј а коа ќе ми текне пред некоја година сакав да ми се тргне ова мразачка на луѓе лол...

На Munchmallow20, Mumoftwo30, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    685
    Допаѓања:
    2.811
    Обично не следам риалити, ама цел ден ми кружеше едно видео на тт кај што во некое риалити еден маж клечи и моли жена да си го види детето и да му дозволи да оди кај неа на роденден.
    Првиот впечаток ми беше дека жената премногу си игра со него, може, па не може и го провоцира и дека е само татко што си го сака детето без разлика што не се сложувале.
    И како ми излегуваат се повеќе видеа со ова си викам, дај да истражам што е толку популарно ова.
    И мајката е кралица, секоја чест, така и му треба. :clap:
    Таа бремена, тој ја изневерувал со друга и не му било гајле за неа. И после му текнува дека сепак си го сака детето...
    И сега како тешко му било на него, а на неа се исто и било додека таа е бремена со негово дете а тој среќен со друга..

Ова се е снимено дека е дел од риалити, незнам дали е за прегледи, ама исто се случува со многу луѓе надвор ова. И само е како доказ дека среќа врз туѓа несреќа не се гради и дека ако направиш некој да се уништува поради тебе, ако тој пател 3 месеци ти ќе патиш 3 години после тоа. Не верувам во карма и судбина, ама скоро па секогаш е правило ова.
    И никогаш не треба да се прости на некој што те повредил свесно толку многу, да си му битен не би направил ништо за да те повреди.

На senjorita-v, M&M, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.834
    Допаѓања:
    30.236
    Јупиии, уште еден шо гледа Задруга :rofl::rofl::rofl:.
    Ова беше од претходната сезона, баш заради оваа случка и го запратив ова шоу.
    Типот шо клечи, Терза, е се ,само татко не е.

На senjorita-v, Mumoftwo30 и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    685
    Допаѓања:
    2.811
    Не гледам, никогаш немам гледано, само многу почна да ми излегува на тт и морав да истражам што е работата.

На senjorita-v, Mumoftwo30 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  6. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.325
    Допаѓања:
    33.434
    Ништо не може да ме преплави со среќни хормони како што тоа го прават кокичињата, едни од најубавите и најкревките креации на природата. Денес забележав дека никнале во дворот и едвај чекам да пораснат целосно. Од некоја Х причина нивното појавување секогаш ми дава трошка надеж дека следува убав период. Како со нивната бела боја да пркосат на темните нијанси со кои се опкружени и ги навестуваат шарените пејсажи кои допрва доаѓаат.
    И традиционално, деновиве очекувам татко ми да влезе низ врата криејќи нешто позади грб. Првиот букет од кокичиња го добивам од него, знае дека најмногу ним им се радувам :f:

На Beemo, Anika55, Selest и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.684
    Допаѓања:
    23.764
    Ајде да се изброиме и поделиме на тие шо користат АИ алатки и шо не користат оти во кафанава е жустро

На senjorita-v и TammiB5 им се допаѓа ова.
  8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.543
    Допаѓања:
    60.869
    Кога ќе се внесиш во некое шоу, па цел алгоритам на Инстаграм ти станува во врска со него и несакајќи читаш спојлери.
    Ама ок, барем имам време психички да се спремам за она што следи. (lalala)

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.402
    Допаѓања:
    17.136
    Сдк до вчера беа журките, кафаните и домашни софри за секој можен повод со мрсни, премрсни трпези накрцани до даска а утре ќе биде "Боже поможи" со посните бадникови маси на фејсбук. :wasntme: Колку сме дволични и глумиме лудило само. :?:

На senjorita-v и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.