Мислам дека купувањето поклони за валентајн и така некои празници е измислено од луѓето што инаку никогаш не добивале поклони и внимание во врската па морале да измислат ден кај што мора да се купи поклон. Глупи ми се некако сите овие работи, зошто да треба да има посебен ден, валентајн или 8ми март кај што баш тој ден мора да покажеш љубов, внимание и да купиш поклон, а другите денови не. Исто и Божиќ и Велигден со семејството само тој ден ќе се сакаме и ќе се почитуваме, утре по старо ќе се караме.
Се молат мужи шо не знаат чорапите кај им стојат, јајца да спржат, бушон да сменат и децата у кое оделение им одат да не се акаат од земја и да лајкаат постови дека сакаат на село да живеат...
@FriendOfDorothy Have you considered going to jail? Мислам, очигледно е дека не се доволно трудиш, а опции еден куп. Ти удрија саатот и банерот во глава Па уште читам онаму, си имал стандарди, да знае да чита и да брои, I mean, what's next? Да се бања редовно? E многу сакаш
Проблемот би рекла дека се базира врз две нешта. Прво, не си излегол на дејт затоа што си поканил само три. Второ, не си излегол на дејт затоа што си поканил дури три. Тенка е границата, помеѓу дејт и какао. *следете ме за повеќе мудрости во 100 саатот навечер, филозофирајќи со шолја какао дур книгата за учење мирно си седи до мене, кисче!