Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Единствен заклучок од овој факт е...

:rofl::rofl::rofl:

M&M, senjorita-v, Stark and 8 others like this.
  2. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

2000та е, со другарки од забавиште пред телевизор ја имитираме кореографијата на ХХЛ-100% те љубам.
    Легнувам да отспијам, отварам очи и 2050 е поблиску.
    Screenshot_20260122_140856_Gallery.jpg

DragonFly22, M&M, ThrinaMist and 11 others like this.
  3. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

за цитираново имам гледано една епизода на емисијата diagnose me која ја даваа на TLC (тоа одамна го гледав) иста ситуација девојче, се утепаа од одење по лекари сите можни испитувања на светот што постојат ги направија и ништо. За случајот се заинтересира еден доктор кој направи само едно испитување и веднаш знаеше за што станува збор. Лекот бил пет пари ама кој да го знае - пиење вода со сол. Баш ако најдам линк од јутјуб ќе ти го прататам (ако сакаш секако) . Баш е добра епизода

4. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Дијагноза синкопа, имам јас, со снимање на глава, со холтери со се можно, нагло паѓа притисокот или премногу е блиску, и се случува колапс, последен пат ми се случи да ме разбуди од спиење, 3 чекори и паднав, толку беше. Вода со сол помага точно, како и цедевита со вода и сол. Зафркната работа во секој случај.

5. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Не мора, фала, нека си се задржи на гумените кукли.

Па под писаниево, ставил слика од Шварценегер со пура, ваљда он себе си така се доживува кога пуши, отворам слики, што да видам, типичен Гоце со split goatee брадичка.

6. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Мене ми викале Абе шо измислуваш, млада си, железото топ, не може да ти е лошо од стоење.:!: Инаку да, сол и електролити си внесувам, морам башка и ради цревата.
    Мноогу ми се подобри ова со трчањето, веројатно поради тоа што имам посилно срце а и ставање мускулна маса на нозе помага да не се пулира крвта во нив.
    Ја сум инаку стварно енергична особа, цел ден можам да одам, да се движам, башка и вежбам и све. Ама у место да стојам и седам јок.

7. eliesaab

eliesaab Форумски идол

..и форумов кај беше, а каде стигна. Кога сме на муабетот за перцепција.

Polyincognito and Stark like this.
  8. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

СДК: Сум немала шугар деди во наталната карта, worst gender reveal ever :envy:

9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Кај праеше?

Polyincognito likes this.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

I know i should sleep, but the voices in my head go пирсај си ги брадавиците. :tmi:

11. GymGirl❤

GymGirl❤ Популарен член

Трговец на злато :l:

12. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Вистинските мажи си го намалуваат бројот и квалитетот на сперматозодите и добиваат канцер. Што не е јасно?

13. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Мажи што во секоја прилика плукаат по феминизмот и што за се им е винивен феминизмот се глупи мажи..
    Благодарение на феминизмот многу поубав е живото денес и за мажите..

Пример, да не бил феминизмот, жените никогаш немале да добијат право да работат, за истите пари денес мажот ќе работел две може и три работи... Работата нека биде и најмал проблем, ама замисли дека поради таа работа нема да видиш ни како ти растат децата, нема да имаш време за ништо друго во животот.. Или цел живот да си во странство на работа сам.. Поголем дел вака би живееле и кој знае колкав процент и ќе можеле да се образоваат..

Мислите лесно им било на тие мажи.. Имам пример кај што дедо ми работел во странство, преку фирма имало можност само тој да отиде, не можел да се врати дома 3 години, платата таму не можел да ја извади живеел од тоа на рака што му дадат, само баба ми во мк можела, а не ни знаел дали таа успевала да ја извади ,дали и стигале пари.... На сето ова кога се вратил дома децата не го познавале, бегале и се плашеле од него, затоа што биле мали кога заминал..
    А да работела и баба ми сигурно две плати ќе им биле доволно и немало да мора да оди и да живее далеку од семејството..
    Сигурно немало нешто многу да ни се разликува животот..

Глупо е да мислиш дека феминизмот е борба против мажите, кога благодарение на него многу работи се смениле на подобро..

Mumoftwo30 likes this.
  14. Youknow

Youknow Популарен член

Тие мислеле на мене зошто не сум се омажила зошто и како и со кого одам каде излегувам зошто не и зошто да... а тој пола инвалид зел една ушлинка и детето инвалид (нажалост) која чека пари од мажот џоа домаќинка... леле ке си пукам (facepalm)

15. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Превземено..

Трка во која веќе сте последно место

Мажи, добредојдовте во 2026 година – ерата во која вашиот најголем конкурент не е друг маж, туку мачка и дилдо. И најболната вистина? Губите на сите фронтови.
    ЏАБЕ ВИ Е МУАБЕТОТ: ЌЕ ЗАВРШИТЕ СО МАЧКИ И ДИЛДО. КАКВО ДИЛДО ИМА ДОБРО Е И ШТО МАЛКУ ЕБЕТЕ.
    Жената конечно ја научи лекцијата што со векови се обидувавте да ја скриете со бајки за принцези и тенџериња: Подобро е да си сама, отколку да си слугинка на некој што нуди помалку мир од едно животно и помалку задоволство од парче силикон.
    Математиката е брутална:
    Мачката нуди лојалност и мир без да бара да и бидеш мајка, готвачка и чистачка.
    Дилдото ја завршува работата без да мораш да го слушаш неговото его, неговите фрустрации и неговото „јас сум маж, јас ја имам моќта“.

Вашата улога како „глава на семејството“ одамна е во корпата за отпадоци. Жената денес има свои пари, свој стан и свој сон, нешта кои вие не можете да и ги одземете. И кога ќе го тргнете економскиот притисок и социјалната осуда, останувате вие со вашето празно его и застарени манипулации.
    И додека вие пцуете по „скапаниот феминизам“ и праќате пораки дека жените треба да се „лечат“, ние само ги затвораме вратите. Вашиот најголем страв стана реалност: Повеќе не сте потребни. Брак веќе не вреди за парите, ниту за нервите.
    Уживајте во „машкоста“ додека сами си ги перете чорапите. Мачката веќе победи.

Curious cat and pinklipstick like this.
  16. Stark

Stark Форумски идол

Оти читате од некои недоразвиени исфрустрирани маженца вакви работи?

17. KiT

KiT Популарен член

Кербер е женско

simoncelicius and GirlLove like this.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

А. Бе ако некој се пронашол во муабетот тоа е.

Можи се судрила таа со некаков тип.

Само не треба да генерализира.

simoncelicius and Stark like this.
  19. Stark

Stark Форумски идол

Па да, како што има лоши и добри мажи, така и обратно.

GirlLove likes this.
  20. Stark

Stark Форумски идол

Арно рекле претпоставката е мајка на сите заебанции, како промашив. (facepalm)