2000та е, со другарки од забавиште пред телевизор ја имитираме кореографијата на ХХЛ-100% те љубам. Легнувам да отспијам, отварам очи и 2050 е поблиску.
за цитираново имам гледано една епизода на емисијата diagnose me која ја даваа на TLC (тоа одамна го гледав) иста ситуација девојче, се утепаа од одење по лекари сите можни испитувања на светот што постојат ги направија и ништо. За случајот се заинтересира еден доктор кој направи само едно испитување и веднаш знаеше за што станува збор. Лекот бил пет пари ама кој да го знае - пиење вода со сол. Баш ако најдам линк од јутјуб ќе ти го прататам (ако сакаш секако) . Баш е добра епизода
Дијагноза синкопа, имам јас, со снимање на глава, со холтери со се можно, нагло паѓа притисокот или премногу е блиску, и се случува колапс, последен пат ми се случи да ме разбуди од спиење, 3 чекори и паднав, толку беше. Вода со сол помага точно, како и цедевита со вода и сол. Зафркната работа во секој случај.
Не мора, фала, нека си се задржи на гумените кукли. Па под писаниево, ставил слика од Шварценегер со пура, ваљда он себе си така се доживува кога пуши, отворам слики, што да видам, типичен Гоце со split goatee брадичка.