2000та е, со другарки од забавиште пред телевизор ја имитираме кореографијата на ХХЛ-100% те љубам. Легнувам да отспијам, отварам очи и 2050 е поблиску.
за цитираново имам гледано една епизода на емисијата diagnose me која ја даваа на TLC (тоа одамна го гледав) иста ситуација девојче, се утепаа од одење по лекари сите можни испитувања на светот што постојат ги направија и ништо. За случајот се заинтересира еден доктор кој направи само едно испитување и веднаш знаеше за што станува збор. Лекот бил пет пари ама кој да го знае - пиење вода со сол. Баш ако најдам линк од јутјуб ќе ти го прататам (ако сакаш секако) . Баш е добра епизода
Дијагноза синкопа, имам јас, со снимање на глава, со холтери со се можно, нагло паѓа притисокот или премногу е блиску, и се случува колапс, последен пат ми се случи да ме разбуди од спиење, 3 чекори и паднав, толку беше. Вода со сол помага точно, како и цедевита со вода и сол. Зафркната работа во секој случај.
Не мора, фала, нека си се задржи на гумените кукли. Па под писаниево, ставил слика од Шварценегер со пура, ваљда он себе си така се доживува кога пуши, отворам слики, што да видам, типичен Гоце со split goatee брадичка.
Мене ми викале Абе шо измислуваш, млада си, железото топ, не може да ти е лошо од стоење. Инаку да, сол и електролити си внесувам, морам башка и ради цревата. Мноогу ми се подобри ова со трчањето, веројатно поради тоа што имам посилно срце а и ставање мускулна маса на нозе помага да не се пулира крвта во нив. Ја сум инаку стварно енергична особа, цел ден можам да одам, да се движам, башка и вежбам и све. Ама у место да стојам и седам јок.
Вистинските мажи си го намалуваат бројот и квалитетот на сперматозодите и добиваат канцер. Што не е јасно?
Мажи што во секоја прилика плукаат по феминизмот и што за се им е винивен феминизмот се глупи мажи.. Благодарение на феминизмот многу поубав е живото денес и за мажите.. Пример, да не бил феминизмот, жените никогаш немале да добијат право да работат, за истите пари денес мажот ќе работел две може и три работи... Работата нека биде и најмал проблем, ама замисли дека поради таа работа нема да видиш ни како ти растат децата, нема да имаш време за ништо друго во животот.. Или цел живот да си во странство на работа сам.. Поголем дел вака би живееле и кој знае колкав процент и ќе можеле да се образоваат.. Мислите лесно им било на тие мажи.. Имам пример кај што дедо ми работел во странство, преку фирма имало можност само тој да отиде, не можел да се врати дома 3 години, платата таму не можел да ја извади живеел од тоа на рака што му дадат, само баба ми во мк можела, а не ни знаел дали таа успевала да ја извади ,дали и стигале пари.... На сето ова кога се вратил дома децата не го познавале, бегале и се плашеле од него, затоа што биле мали кога заминал.. А да работела и баба ми сигурно две плати ќе им биле доволно и немало да мора да оди и да живее далеку од семејството.. Сигурно немало нешто многу да ни се разликува животот.. Глупо е да мислиш дека феминизмот е борба против мажите, кога благодарение на него многу работи се смениле на подобро..
Тие мислеле на мене зошто не сум се омажила зошто и како и со кого одам каде излегувам зошто не и зошто да... а тој пола инвалид зел една ушлинка и детето инвалид (нажалост) која чека пари од мажот џоа домаќинка... леле ке си пукам
Превземено.. Спојлер: Кербер Трка во која веќе сте последно место Мажи, добредојдовте во 2026 година – ерата во која вашиот најголем конкурент не е друг маж, туку мачка и дилдо. И најболната вистина? Губите на сите фронтови. ЏАБЕ ВИ Е МУАБЕТОТ: ЌЕ ЗАВРШИТЕ СО МАЧКИ И ДИЛДО. КАКВО ДИЛДО ИМА ДОБРО Е И ШТО МАЛКУ ЕБЕТЕ. Жената конечно ја научи лекцијата што со векови се обидувавте да ја скриете со бајки за принцези и тенџериња: Подобро е да си сама, отколку да си слугинка на некој што нуди помалку мир од едно животно и помалку задоволство од парче силикон. Математиката е брутална: Мачката нуди лојалност и мир без да бара да и бидеш мајка, готвачка и чистачка. Дилдото ја завршува работата без да мораш да го слушаш неговото его, неговите фрустрации и неговото „јас сум маж, јас ја имам моќта“. Вашата улога како „глава на семејството“ одамна е во корпата за отпадоци. Жената денес има свои пари, свој стан и свој сон, нешта кои вие не можете да и ги одземете. И кога ќе го тргнете економскиот притисок и социјалната осуда, останувате вие со вашето празно его и застарени манипулации. И додека вие пцуете по „скапаниот феминизам“ и праќате пораки дека жените треба да се „лечат“, ние само ги затвораме вратите. Вашиот најголем страв стана реалност: Повеќе не сте потребни. Брак веќе не вреди за парите, ниту за нервите. Уживајте во „машкоста“ додека сами си ги перете чорапите. Мачката веќе победи.
А. Бе ако некој се пронашол во муабетот тоа е. Можи се судрила таа со некаков тип. Само не треба да генерализира.