Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

А каде реков дека е крив феминизмот?
    Секогаш мажот е крив, нормално, и мајка му. :rofl:

Mr.Limonko and Curious cat like this.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Не знам кој не сака да го слушни ова, ама и следната недела уште е јануари. :doh:
    Не се откажувам уште дека 2026 можи да е моја година, само некогаш од март/април, сега уште хибернирам and I'm fckn tired of it. :bug:

3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Не кажа ти, членката што ја браниш кажа и е против феминизмот, затоа што феминизмот правел неспособни мажи..
    Нежни сме биле незнам што... Што треба даправам за да изгледам способен? Мамути да одам да ловам? Да трескам дома по маса дека сум столб, глава на куќата и да речам "Жена е за дома јас пари ќе донесам за сите вас ти смо седи чувај деца, прај јадење" и да треба на секое да ме прашува "Дали може вака, дали може ова"?

4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

За жал, добар процент од населението го дели нејзиното мислење, дека феминизмот е крив.
    Посебно мажите ги погодува тоа. Нема веќе кој да им ги трпи уга буга тантрумите.

Јас ич не се секирам :D. Баш напротив. Многу ми е мило шо се повеќе и повеќе мажи се жалат од феминизмот, тоа значи дека сме на добар пат и дека се повеќе жени се свестуваат. :D

Немало жени за женидба. Епа Трајче, додека не научиш да зготвиш сарма , ќе нема. :rofl:

5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Да не бил феминизмот немале да имаат право на мислење, нека појдат од тука...

Феминизмот не е борба против мажите, туку борба за рамноправност.
    Исто жена што феминизмот го користи против мажите не е феминист..

Подобро е да останат сами и да разберат какви треба да бидат кога ќе видат какви мажи бираат жените...
    Просто е ако сите почнат да купуваат бели чорапи за брзо нема никој да произведува црни..:?:

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Да.

А чекај, како жената го користи феминизмот против мажот?

7. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Мене обратно ми кажува. Ми вели дека Македонците имаат најмал процент на словенски гени во споредба со останатите словенски народи и дека се потомци на палеобалканските племиња меѓу кои спаѓаат и античките Македонци.

8. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Петар Пан синдромот не е медицинска дијагноза, туку психолошки термин кој опишува возрасен маж кој емоционално останал заглавен во детството. Тоа е „момчето кое одбива да порасне“. Во македонскиот контекст, овој феномен е често поддржан од традиционалните семејни структури каде мајката („Венди“) ги презема сите одговорности, овозможувајќи му на синот да остане во својата „Земја Недојдија“ (најчесто својата детска соба) до доцните 30-ти или 40-ти години.

Превземено.

Dekoo likes this.
  9. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Не сите ама жени го користат феминизмот против мажи, повеќе е користење на феминизмот за манипулација.. Пример таа излегува кај сака и кога сака, што е во ред, ама кога ќе дојде ред на мажот да излезе е проблем затоа што го смета за не одговорност..
    Генерално феминизмот не се залага само за жените доста привилегии добиваат и мажите, пример нема потреба да криеме емоции затоа што сме мажи.. Е сега има жени кои и покрај тоа што се феминистки, осудуваат и исмеваат маж што ќе изрази емоции, затоа што не е тоа за машко да има емоции..

Adidas888 likes this.
  10. Alek90

Alek90 Истакнат член

Врти-сучи пак жените се криви

GirlLove and TrueToMyself like this.
  11. Tomasa

Tomasa Истакнат член

Сакаш долга коса, ја чуваш додека да ја добиеш посакуваната должина. Ја носиш така 2-3 месеци. И одеднаш те удара нешто во глава да ја скратиш ептен над раменици.. И ја кратиш.. И wow супер ти е, се бендисуваш се додека не почнеш да вртиш слики во телефон за да сфатиш дека уствари поубаво ти стоела долга коса..
    Нема врска.. ќе чекам уште 2-3 години за да ја скратам пак...
    ;(:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Adidas888 likes this.
  12. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Сега читам дека членовите чии мислења најмногу ги читам, со кои се согласувам и ме смеат се јарци како мене. :) Само ние си се разбираме очигледно.

13. GirlLove

GirlLove Форумски идол

А, да се здружиме ние јарците?

14. Asparagus

Asparagus Популарен член

Како стануваат жени?
    Со тоа што конечно почнаа да готват, чистат и чуваат деца наместо да ловат мамути додека ти седиш у пештерата?

15. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Јас прашав дали сме постари од сонцето, ми рече ,,не", сѐ е лажи и преваре срцка, ноу ноу ChatGpt!!:rofl: