Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.909
    Допаѓања:
    30.689
    А каде реков дека е крив феминизмот?
    Секогаш мажот е крив, нормално, и мајка му. :rofl:

На Mr.Limonko и Curious cat им се допаѓа ова.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.591
    Допаѓања:
    61.288
    Не знам кој не сака да го слушни ова, ама и следната недела уште е јануари. :doh:
    Не се откажувам уште дека 2026 можи да е моја година, само некогаш од март/април, сега уште хибернирам and I'm fckn tired of it. :bug:

На nextredstyle, TrueToMyself, Eunoia и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    3.140
    Не кажа ти, членката што ја браниш кажа и е против феминизмот, затоа што феминизмот правел неспособни мажи..
    Нежни сме биле незнам што... Што треба даправам за да изгледам способен? Мамути да одам да ловам? Да трескам дома по маса дека сум столб, глава на куќата и да речам "Жена е за дома јас пари ќе донесам за сите вас ти смо седи чувај деца, прај јадење" и да треба на секое да ме прашува "Дали може вака, дали може ова"?

4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.909
    Допаѓања:
    30.689
    За жал, добар процент од населението го дели нејзиното мислење, дека феминизмот е крив.
    Посебно мажите ги погодува тоа. Нема веќе кој да им ги трпи уга буга тантрумите.

Јас ич не се секирам :D. Баш напротив. Многу ми е мило шо се повеќе и повеќе мажи се жалат од феминизмот, тоа значи дека сме на добар пат и дека се повеќе жени се свестуваат. :D

Немало жени за женидба. Епа Трајче, додека не научиш да зготвиш сарма , ќе нема. :rofl:

На TrueToMyself, SummerGirl и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    3.140
    Да не бил феминизмот немале да имаат право на мислење, нека појдат од тука...

Феминизмот не е борба против мажите, туку борба за рамноправност.
    Исто жена што феминизмот го користи против мажите не е феминист..

Подобро е да останат сами и да разберат какви треба да бидат кога ќе видат какви мажи бираат жените...
    Просто е ако сите почнат да купуваат бели чорапи за брзо нема никој да произведува црни..:?:

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.909
    Допаѓања:
    30.689
    Да.

А чекај, како жената го користи феминизмот против мажот?

7. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.518
    Допаѓања:
    10.831
    Мене обратно ми кажува. Ми вели дека Македонците имаат најмал процент на словенски гени во споредба со останатите словенски народи и дека се потомци на палеобалканските племиња меѓу кои спаѓаат и античките Македонци.

8. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.754
    Допаѓања:
    17.768
    Петар Пан синдромот не е медицинска дијагноза, туку психолошки термин кој опишува возрасен маж кој емоционално останал заглавен во детството. Тоа е „момчето кое одбива да порасне“. Во македонскиот контекст, овој феномен е често поддржан од традиционалните семејни структури каде мајката („Венди“) ги презема сите одговорности, овозможувајќи му на синот да остане во својата „Земја Недојдија“ (најчесто својата детска соба) до доцните 30-ти или 40-ти години.

Превземено.

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    3.140
    Не сите ама жени го користат феминизмот против мажи, повеќе е користење на феминизмот за манипулација.. Пример таа излегува кај сака и кога сака, што е во ред, ама кога ќе дојде ред на мажот да излезе е проблем затоа што го смета за не одговорност..
    Генерално феминизмот не се залага само за жените доста привилегии добиваат и мажите, пример нема потреба да криеме емоции затоа што сме мажи.. Е сега има жени кои и покрај тоа што се феминистки, осудуваат и исмеваат маж што ќе изрази емоции, затоа што не е тоа за машко да има емоции..

10. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    538
    Врти-сучи пак жените се криви

На TrueToMyself му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tomasa

Tomasa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2023
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    1.145
    Сакаш долга коса, ја чуваш додека да ја добиеш посакуваната должина. Ја носиш така 2-3 месеци. И одеднаш те удара нешто во глава да ја скратиш ептен над раменици.. И ја кратиш.. И wow супер ти е, се бендисуваш се додека не почнеш да вртиш слики во телефон за да сфатиш дека уствари поубаво ти стоела долга коса..
    Нема врска.. ќе чекам уште 2-3 години за да ја скратам пак...
    ;(:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

12. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.405
    Сега читам дека членовите чии мислења најмногу ги читам, со кои се согласувам и ме смеат се јарци како мене. :) Само ние си се разбираме очигледно.