Да се здружиме ние јарците, ни една диктатура нема да ни биде рамна така да боље не. Ма да, коа ќе размисламммм...
Зошто само не го ставиш на блок? А ако продолжи од други места да ти пишува кажи дека уште еднаш ако ти пише ќе го пријавиш за вознемирување, и ако не се откаже пријави го.
Spoiler Сакам само да кажам дека понекогаш и ова не работи. Тој самопрогласениот good guy со целиот ум ми ја прати картичката со сите податоци, откако почнав да се зафркавам да ми прати 5000 евра на сметка, ми рече еве ти ја картичката, нема 5000 евра ама да видиш дека сум сериозен (посакувам да лажев, но жими сѐ вистина е). Па морав да сум лоша буквално за да се откачи. За овие само блок е чаре, не знаеш колку далеку можат да одат.
И еден пријател ми го рече истото, но мене ко што ме дал Господ прво правдини сакам да терам. А ќе си го платев барем одморот годинава. I need to be more evil.
Ми давете добра бизнис идеја. Ќе си направам лажен женски профил на фејс и ќе си барам жртви за пари. Подобра работа кај ќе најдеш и забавна и платена и лесна.
Стварно? Не знаев. Аман. Некогаш сме опкружени со луѓе со кои сме во секојдневен контакт и кои не може да ги ставиме на блок без да има дополнителна штета за нас.