Не знам како да објаснам, ама турската музика е баш нешто посебно. Иако не разбирам ниту збор, мелодијата ме смирува, ме носи некаде далеку и ми прави голем мерак да ја слушам..
Ден 367ми од јануари: се обидувам да се утешам дека депресивното расположение е до месецот, не до мене. Цел месец како во пмс.
Не ги потценувам кинеските телефони, баш си се добри и јаки, али пак Самсунг си е Самсунг, нема замена Од дизајн до интерфејс и до се друго. Кој што сака нека каже телефоните се бомба у секој поглед. Ја друг интерфејс нема шанса да прифатам
само името го плаќаш, а јас се увери во Шаоми дека е исто одличен, а долгогодишен корисник на Самсунг.
Ние посиромашните мислиме дека че заштедиме на струја ако не го полниме често (многу издржлива батерија има).
И јас сум Самсунг ловер кое моделче го имаш? Следен пак би земала Самсунг, овој ќе го чекам да цркне сам
Буџетско, пошо и ја ко Старк сум од сиромашните А36 Воопшто не е лош. И дизајните им ги обожавам Да не се лажеме дека се осеќа некоја разлика Можда некад ќе иам и појак
Аа значи ја спаѓам во по богатите Самсунг А52s 5G И дизајн и звучник, кога ќе пуштам музика, толку јасен тон тоа чудо е, и јас сум пре задоволна имам и други посиромашни марки пробувано ама откако го земав Самсунгов, не знам, не би менувала веќе
Не, и тој е буџетски Малце помалку буџетски Даа, и звучникот стварно му е прејак и јасен и на мојов. Ја ќе глеам да си го почувам, бар 4-5 год, годинава ќе праи 1 годинка, така да прерано е. И пак ќе сакам од маркава, сигурна сум.
Море во право си не ми е баш и сеа купен, ќе мора значи да се подновиме кој ти прави мерак од побогативе? одамна не сум гледала тел зошто топ е овој до сеа, си терам со него. П.С туу како поминало времето, 5та година ја почнувам со овој чоек што чува телефони ама па и овој не се дава
Па одврзи го ќесето, иди таму на S25 ultra S25 FE ми се чини океј од не толку изгор скапите Да требаше да зеам сеа, веројатно тој ќе го сакав.
Мене 35ва ми е врв. Ќе го терам дури направи фул две години, потоа ќе видам кога ќе го мењам. Ама битно Самсунг да си е.
Не ме карај маче, не бегам јас од нов Самсунг, ќе те тагнам ко ќе се подновам Аа убав избор твојот па и супер сума, ќе го имам на ум