Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Денес на другарка ми му драфтнував нешто, и му викам да ми дава мене шише вода и јас ќе му бидам личен AI. :D Почнува "агресивно" движење против вештачка интелигенција и можи да речам дека само чекав да дојди ова нова "ера". Пресреќна.

FriendOfDorothy and MeowMeow like this.
  2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

И така, убавите канцеларии се прават од платите на работниците.

Ако реално, треба да земаш 80.000, ќе ти дадат 40.000 или 30.000,а другите ќе ги вложат во модернизирани канцеларии каде што е дозволено да се отвара прозор исклучиво на кип.

Не сме глупи, само да знаете.

Позади сета таа убава слика на фирмата, се кријат алчните раце на многу бизнисмени.

M&M, Tomasa and AlmaOculta like this.
  3. DS10

DS10 Истакнат член

Е сега не мора па и то, скромно јас...

GirlLove likes this.
  4. forumce

forumce Форумски идол

Пред некој ден на чатгпт му праќам слика за да најде 7 разлики меѓу две слики, пошто ние со децата најдовме само 5. И он ми праќа со 7 разлики од кои 2 си додадел сам, односно додадел предмети кои ги нема на сликата што му ја пратив. Ептен смешно ми падна.

5. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Ајлин Гу, девојка за восхит. Одговорот за размислувањето што деновове кружи е 'будењето' што на скоро секој му треба.

GirlLove likes this.
  6. Buttermilk

Buttermilk Истакнат член

Истото ми се случи и мене, видов напиша симптоми за.. и исклучи не можев да дочитам :D Јзк:D

7. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Поарно гугл да користеа.

8. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

(facepalm) свесни се дека не е веродостоен извор??

eliesaab and GirlLove like this.
  9. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Микропластиката е сериозна закана за животната средина и здравјето на луѓето. Време е за мојата зелена агенда на форумов.

10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Фејсбук освен што го користам да добивам гага тестери од новите парфеми и да членувам у групи, ми служи и за разонода боља од таа што ја има у дотичните две групи на форумов.

Ваму луѓе се караат со фамилија, се откажуваат преку службен профил од деца, ставаат документи за развод и тужби, скриншоти од преваранти од инбокс или од жени што резервирале носени партали на лајв, али после не сакале да ги купат работите или не ја подигнале нарачката.
    Исто така, бумерите и геријатријава немаат два грама мозок да провалат коа некој ги дупи у мозок со ејај лажен профил, се удвараат на порничарки или ругаат дебели жени, а краљиците си ги мерат која е најмајка и која е најголема мазохистка и караат жени што пцујат.

А исто така, почнуваат и да прават лажни слики демек збариле нешто, па еве денес некој ставил слика со некоја невеста а ла бугарска Пајнер певаљка со неверојатни дури три раце.

И сево ова, дами и господа е против моја факинг воља, оти иам двајца без тројца пријатели, али лицето МЗ решило дека баш ЈА, со сето мое лик и дело, сум личност подобна да конзумирам вакви срања.

Или чека да почнам да ги ребрам у коментари, или да станам као Јоци, Кербер, Миленко, Јанко и слични, па да ме шерувате и на форумов, што е веќе подруг муабет.

Angie1432 likes this.
  11. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Аааа, се враќам на фб после 6 години дефинитивно.:sun:

Gosh likes this.
  12. TwistedSister

TwistedSister Истакнат член

Постои ли за мажи терминот пик ми или измислен е само за жени?
    Као, официјално постои али никогаш не сум сретнала за машки да се употребува, увек за жени :^) жената секогаш мора омаловажена да биде.

13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Го немаш сретнато пошо сите мажи се пик ми. Свашта ќе напраат и свашта ќе кажат само за да бидат одбрани од жена.
    Таква им е биологијата на сите мажјаци на планетава.

14. TwistedSister

TwistedSister Истакнат член

Ама помеѓу нив нема омаловажувања дека се пик ми, не играат они против себе како машки пол.

15. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Епа не играат оти така им одговара.
    Ја знаеш таа "сите жени познаваат бар една жртва на силување а сите мажи не познаваат ниеден силувач". И тоа е се што треба да се каже за мажите.

eliesaab and TwistedSister like this.
  16. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Ми се оди на рок свирка, да се изнаиграм и истрошам енергија.^_^ :rock:

17. Sucubus

Sucubus Истакнат член

Не можам со животот. Каде и да одам, нешто ќе биде причина, за некој настан/случка/личност да ми бидат пред нос засекогаш. Смени вера/националност/граница/континент/планета/галаксија исто да ти било.

18. MissChievous

MissChievous Форумски идол

У последно време ме фатил страшен с'клет од секојдневието, сафра, нервоза, вознемиреност, тензија, агитација, напнатост, така малце ми доаѓа да се изнавриштам најјако на цел глас. Секако огромен удел има фактот дека неописливо многу скурца ми е од зимава, но искрена да бидам, да не се лажам, многу ми е досадно, тоа па тоа, сè едното исто во круг, од понеделник до петок, викенд, па ае од почеток.

Па ај да ве прашам: :*: како ја користите сопствената слободна воља у животов? :*:

19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Screenshot_20260226_110129.jpg
    Не чекај ништо од сопругот.
    Па шо ќе ми е сопруг тогаш?!
    I do not want to live on this planet, anymore.

AlmaOculta and Anie93 like this.
  20. Anie93

Anie93 Популарен член

Многу ме нервираат луѓево што пред бременост со 50кила беа уау колку си слаба, јадеш ли ти нешто. Немаше кој не искоментирал како тоа јас цел живот сум слаба и треба да се поправам. А, сега породена пред 2месеци со слична килажа и сите се уау браво, како ја држиш линијата како да немаш родено итн итн.
    Еднаш истото тело не им се свиѓа, а сега магично им се свиѓа. зошто мора да се има очекувања од жената за изглед? А мажот не е толку коментиран за килажата и изгледот…. Жената може да е “средена” или “запуштена” и коментирана со сиот тој ролеркоустер од хормони и емоции ама мажот си е срцка да е жив и здрав
    Ф* ју.
    :)

eliesaab, AlmaOculta, M&M and 11 others like this.