Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Мама вчера го откри поткастот на Бојан 13-ка, почна да го гледа и да се смее на форите, дали би се откажале од родител и наследство, хелп, итно е...

M&M, arabella_, f.girl and 12 others like this.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Пробај да разговараш, потсети ја на Рекет и ова, она.
    Ама тешко.
    Како он да магепсува стари лица. Интересен им е. |(

Цунами and FriendOfDorothy like this.
  3. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Или ќе се помирам или ќе им исклучам интернет.

4. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

И мајка ми! :o

FriendOfDorothy likes this.
  5. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

До кога ќе ја викаат Миа Костова (или било кој инфлуенсер) на подкасти да збори како добивала лоши коментари на социјални мрежи, притоа од тие мрежи живее, сите профили ѝ се јавно достапни и отворени?
    Мислам дека е застарен муабет веќе. Затвори ги профилите и/или иди работи нешто друго кај што нема да ти коментираат секакви ама годи вниманието нели? Се пуни егото нели?

M&M and GirlLove like this.
  6. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Затоа што „виктимизацијата“ генерира „лајкови“ и внимание, а видливоста собира спонзори.

Last edited: May 1, 2026
    M&M and Stark like this.
  7. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Скоро дадов отказ од мојата работа како куќна чистачка, односно за првпат се преселив сама во стан, без цимери. Чувството е неописливо!! Како мислиш одам во кујна и нема рид од неперени садови... и одам во купатило и има само мои работи!! :inlove::inlove::inlove:

Мене многу ми е битно животот да ми е cosy, тоа ме прави среќна, па така си го направив станов најудобно место на светов за мене. Никогаш нема да не бидам благодарна за ова, не само што си го изманифестирав (не ме хејтајте за зборов) еден од моите најголеми сонови, туку испадна уште подобро од што замислив. :inlove:

Oxymoron, M&M, MeowMeow and 27 others like this.
  8. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

На фб бабетини слободни што немаат друга работа во животот само чекаат да им се пружи прилика да ги осудуваат и критикуваат денешните мајки како ги гледале децата. А на истите тие кога биле мајки децата им ги имаат свекрвите изгледано а сега се тие свекрви на мајките што немаат никаква помош од никаде и никој ама битно они знаат како требало а како не треба.:fubar:

M&M, EarthFire, Mumoftwo30 and 2 others like this.
  9. Intergalactic

Intergalactic Активен член

Screenshot_20260501_175442.jpg
    Samo ovie zeleznicki linii gi ima kaj nas?!
    Jel moguce da smo najveca pustinja ono kraj sveta sveta?:headbang:

10. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Која убавина :l: Уживај си во секој момент. Се потсетив на времето коа живеев сама и ја осеќам твојата среќа. :party::d::dance:

Кога биле тие мајки немале право на свој збор и чувства, морало да се слушаат постарите, па сеа фрустрациите ги вадат на новиве мајки. Ги боли уште повеќе. Бар така јас си интерпретирам. Како и да е, разочарувачко е однесувањето на постариве генерации на секое ниво и во секоја област. Полни се со огорченост и некултура.

Коа сме кај некултурата на госпожите. Пред некој ден, на велосипедска патека застануваат маж, жена и младич. Во меѓувреме поминува девојка на велосипед и младиот и вели на женава да внимава, да се тргне. На тоа, таа одговори: "зошто јас да внимавам?! Курвата нека внимава!!" (дерејќи се)...
    ....
    :|
    :puke:
    :shake:

M&M, MeowMeow, la.malparida and 3 others like this.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Само тие, дури некои линии и не ни сообраќаат веќе, мислам дека Скопје - Кичево е укината.

Intergalactic likes this.
  12. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Уживај си максимално! 4 години веќе така живеам (со повремено седење дома кај моите) и нема да ми здосади. :D Океј, морам да признаам дека одвреме навреме си правам мал хаос, но ништо страшно. Ама битно сѐ околу е мое и си декорирам со она што сакам, никој не смее да ми суди и можам да сум weird in peace. Планирам уште ствари да сменам да е како што сакам. Исто така можат на гости да ти идат другари/ки без да се мислиш дали ќе им сметаш на цимери/семејство.
    Убава слобода е. (highfive)

13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Дааа, уште еден мој сон, да сум главна домаќинка во друштвото и сите збиранки да се кај мене. Да имам полица со друштвени игри и секогаш на залиха да имам по некој пијалок за гости.

Благодарам. :f:

14. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Одам денес на гости и имаат куче што првпат го гледам и ме гледа. Кучево од скалите горе ми ржи, јас полека се доближувам, ова само ржи и стои во место. Доаѓам до него, подавам рака да ме душне, трга да ме гризне. Повлекувам раката, стојам мирно и оставам самото да ме намириса. Ова врти 2 круга околу мене, ме душка по раце, облека и после беше питомо ко кутре околу мене, го изнагалив.
    Ова е куче кое брани територија АМА (и тоа големо ама) е социјализирано, навикнато на луѓе, на галење. Не се затрча од 100 метри да ме нападне.
    Оние што напаѓаат по улици се диви животни. Практично се волци зашто не се социјализирани. И не им е место на улици и не треба само да им се фрла повремено храна и по некоја куќарка каде се собираат на куп кога се и најопасни.

15. Малечка Малинка

Малечка Малинка Истакнат член

Шо е со етикетите на облеката како книги напраени, по 100 ливчиња?
    Етикета на капче за бебе - повеќе етикета одколку капа.

M&M, MeowMeow, st-el and 9 others like this.
  16. Moon&me

Moon&me Истакнат член

Дали само јас мразам да спојувам чорапи после перење?
    Candy crush saga,на мој начин ^^
    Ќе купувам веќе ист тип чорапи,инаку ќе побудалам ....

SummerGirl likes this.
  17. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Многу ми е глупо кога двајца ќе се венчаат и цела фамилија ќе почна да објавуваат содржина "си ја земавме/ја дадовме". :rofl:
    Што земате? Што давате?
    Објави слободно, ако ти е мерак, честитај, ама која е потребата од оваков статус.. :drunk:
    Двајца се засакале еден за друг си се венчаат, вас никој ништо не ви зема и дава, не се ни прашувате вие.. Двајцата се возрасни нема што вие да давате и земате. :drunk:

18. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Леле, баба ми покојна уше на времето пред 100 години коа изиграваше некој шоумен на тв и се облакаше ко жентурина, за него кажа - Па не секој има талент и за тоа, го бивало :drunk:

Како ги магепсува и со што ги придобива да го следат, дебилчина толкава (facepalm)

FriendOfDorothy likes this.
  19. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Многу е фан и важно со twin да можиш за се да се согласиш, освен за избор на партнер/мажи. :D

Mumoftwo30 likes this.
  20. Unknown_7

Unknown_7 Истакнат член

Сдк:
    Уживам кога си го чистам станот, уживам во чистењето, едноставно ме смирува, релаксира, опушта, ја сакам миризбата на чисто, кога ќе е све на свое место, кога ќе седнам кафе да пијам со тивка музика во позадина спокој 8)