Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

“Интересни” ми се оние физички трансформации, што се почесто се објавуваат на социјалните мрежи, а никаде не пишува за колкав временски период се постигнале.

Даваат некоја лажна слика дека набилдале мускули преку ноќ, а всушност им требале години за да го постигнат тој изглед.

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Ја хејтаат Беба Реџепова, ја носат Рита Ора у Охрид за Илинден, профитот пред патриотизмот, како и секогаш.:rofl:

lovely91 and Gosh like this.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

На другарка ми малиот увек ми гаси светло коа идам у веце, али не знае лиглето дека не го ни палам, па он уствари ми го пали...:devil:

И уште ми седи пред врата ми се смее, а мајка му уште повеќе се моча од смеење.

Среќа што имаат огледало со светло внатре да не седам у темница од коа ќе свати за некое време дека уставри ја него го зезам, а не он мене.;(

4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Влагам сеа во Лидл, и одам на касата да платам, пред мене двајца машки од итната помош, здрави, прави и ВИСОКИ, значи повисоки од мене, а јас сум 1.80. Си зимаат по две кифлиња од тие малите и едно детско сокче :drunk:

Си викам, браво бе деца, како ве најадува тоа, јас би ги изела вашите 4 кифли и пак гладна ќе бидам. :rofl:

Mrs. right, GirlLove and KiT like this.