Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

ЗНАЧИ дали сте приметиле дека поголемиот број од рекламите на Инстаграм не можете да ги скролнете од прва, па ни од втора ни од трета оти најверојатно им тече време колку треба да ги глеате исто ко на ЈуТуб? Абе мамицата ваша и све по список, ја сум глупа што понекад седам од телефон, сеа ќе избришам па сами глејте си.

2. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Кај мене некогаш и не сака да се скриола дур не отворам тоа за што е рекламата па да се вратам назад..

Gosh likes this.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Криминал.

Mr.Limonko likes this.
  4. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

некои широки фармерки да, ама тесни не ми се допаѓаат мене во комбинација со тесна маица, то е

5. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

За ова зборев пред некој месец кога ме натераа да избришам се живо и диво. Направив огромна пауза, сега го вратив ама не сум зависна ко порано, се одвикнав скроз. А кога не можам да скролнам реклама, само ми е потсетник да ја затворам апликацијата.

Полека мислам дека ќе ги оставаме социјалните мрежи, се поодвратни и поодвратни се.

6. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

So you telling me дека прворангираниот и најдобриот универзитет во државата уште објавува резултати од испити онака јавно на веб страната и нема некој електронски систем кадешто податоците на студентите ќе бидат достапни само во рамките на образовната установа.... :?:

Screenshot_20260630_200012_Chrome.jpg