Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Што конкретно ти треба? Какви гени? Поврзано со склоност кон болести или нешто поврзаност со предци?
    Или пиши ми лп, можеби знам:D

MissChievous likes this.
  2. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Може јас да ти пишам?
    Ме интересира нешто :D

3. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Можи:D

4. MissChievous

MissChievous Форумски идол

За предци.

5. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Некогаш чисто од принцип си викаш: "Е за оваа цена не купувам па што сака нека е." :D

6. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Прелани во лептокарија на вратата од тераста беше некако поврзана врата ако отворам климата се гасеше...
    Мноооогу ме интересира како беше направено ама не можев да се занимавам баш со тоа.

7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Некој од машкиве на форумов, да објасни што е тоа толку што имате страст кон колите, да одите на изложби, да ја јачате колата таму и као фраеришта јаки да се прајте ?
    Исто и за по улициве, јако дрифтање....

Значи немом :rofl:

8. quattro

quattro Популарен член

Искрено нема поголема глупост и посељачки од тоа да јачиш, дрифташ и брчиш, едноставно е чисто глупирање и покажување неиживеаност, особено па на улици е дивеење и предизвикување опасност, ме нервира јачење :doh::envy:

На собири ај, се знај шо е намената, од секош биле ама на улица.. простотилук

Иначе, кола како кола е пасија на некој начин, како хоби или како домашно милениче да речам иако не е исто, но на некој начин тие шо сакаат коли им служи како нешто шо ги исполнува, ги прави среќни и задоволни или на некој начин им служи и како терапија или им се диват на изгледот и дизајнот.

Реално јас сум љубител на коли, од проста причина шо ме исполнуваат и пружат малку среќа ради нивното постоење оти животот ти е полесен букв за се, особено да крузираш на дожд со тивка музика е буквално како да си го нашол мирот, ептен смирува зошто забораваш на секојдневието и проблемите :angel: Човечкиот ум нема граници кога станува збор за инжинерство и иновација, светот е многу полесен со коли :)