Општо, секогаш. Ама добро нека е така, како што ти кажаа погоре, ги никогаш не прифаќаш критика. Во зачаран круг си, нажалост.
Не сме исто скроени, некој возвраќа со шега на шега (навреда пример) не си го става самото при срце, некој возврака со револт додека на другиот/а им е смешно некој/а полесно пребродуба емоционална криза, додека други потешко не и ја знаете емоционалналната состојба, доживување на нештата, нејзиниот живот и дали се присобила да стане како лугето кој ја опкружуваат треба да влезе некој во нејзиниот свет и целиот организам и секоја нејзина келија за да ја разбере не судете поздрав.
Чија брилијантна идеја беше новиот дизајн на Кока Кола Зеро да го направи со бели букви, како и обичната? Мислев дека нема сѐ додека не дојдов блиску да прочитам. Најубаво освежување ми е зеро со мраз и лимонче на жештиниве. (покрај вода, се разбира )
Не, ти рече "ми недостигаат скромните луѓе". Никој не е должен да биде скромен, особено не кога постигнал нешто со свој реален труд и стигнал далеку. Ако си ти на тоа место, исто така ќе бидеш горда на себе си. А сега не го испревртувај муабетот дека си мислела за некој си кој го познаваш, па наеднаш сите треба да знаат дека твоите генерализации се однесуваат на една конкретна личност. Пошто секогаш ќе напишеш нешто без врска и после тоа се објаснуваш со сосема трета поента.
Спојлер: Опомена Голем дел од постовите се извбришани, секој има право да си каже, секој има право да реплицира, ама...СЕ ПРЕТЕРА. Откривање идентитет не е дозволено.Кој што си има да си каже, постојат лични пораки. Доволно беше. Да се држиме до насловот на темата...
Јас не открив идентитет Не знам ни дали се вика Калина, Kalina J и' беше еден од профилите, тоа може да си проверите. Mahrisa Ramonda Pumpkin и многу други. Позната ми е значи. Не знаете многу работи у лп што се дешавало.