И ја сум за да те однесе дечкото на прв дејт на базен за да види колку си ружна без шминката и тамам ти да видиш колицко му е црвчето.
Правото на менструално отсуство треба да се примени и кај нас. Па ај во иднина можеби и ќе почне да се третира посериозно женската болка, наместо да се "решава" со роди си дете...
Губам година од својот живот кога ќе слушнам дека некој за мажи вели 'providers', бљак, упла ме фаќа од зборот.
Не ми се верува колку многу е потценета потребата од редовен и квалитетен сон. При толку информации достапни со еден клик за бенефитите на спиењето некои уште се фалат како функционирале постојано со само 3 часа сон, дури и како натпревар им е кој спиел пократко... логиката -
50 илјади луѓе спонтано кхм ти ја окупираат земјата преку ноќ, бегаат повторно кхм од земја која не е во војна, се снима све освен наводните чамци да не речеме оганизирани крузери кои ги исфрлиле поблиску до плажа за да можат они на раат со тазе фризури, капи, папучи и мобилни да се побањаат у длабокото, и место да вадиш видеа како кршат и насилно влагаат у домови и ја каменуваат полицијата, ти пушташ фејк видеа од фејк мигранти такозвани ИЛЕГАЛНИ мигранти тоест терористи и џихадисти, пример татко да татко со пет ќерки, од кои едното бебе и они од што се толку истрауматизирани и напатени, позираат со натртени газови и дак фејс, или па повторно само татко со бебе на гума у облик на некое рандом животно... Кој не сака да се врати назад на овој начин, секогаш може на оној начин, мене ми е сеедно... Малце чудно како никој не гледа како Македонија беше успешниот експеримент у 2001 со инбридите... А зашто? Епа оти само едни небитни теории на заговор, ете затоа...
Да дозволиш да ти влезат 1500 мигранти илегално преку граница. Па шо држава сте бе? Арно им прави Полска. Алал да и е. Едит: опаа сега гледам дека почнале да влегуваат во домови и продавници да крадат и да напаѓаат луѓе. Еее пак да ги примате, тие се идните доктори и инженери. Леле златен Путине, златна Америко, фрли бомбите више, избриши го тој џган.
Ако им паламудиш на луѓе што се во 30ти да идат да основаат фамилии и многу да не прибираат, ондак златни не се љутете кога нема да ви дојде брза помош за родителите од 70 години оти "стари се, џабе ќе доаѓаме". Што има врска? Па не знам, ваљда и на вториве им е време, зашо да се мачи некој за нив.
Е многу си злобна значи Мислам, коментар зашо некој не се омажил/оженил волку да те допира.. И шо толку контакти вие ко млади имате со прости старци за да ве притресуваат толку? Споредбава морбидна е И ти некад ќе си на тие години, и не знам колку убаво би ти било некој помлад ова да ти го каже.
Ако ти не им кажуваш на луѓе дека им било време да се женат и да имаат деца, не знам што те допира коментаров. Ја не мислам дека на 70 годишни им е време. Исто ко што не се мешам ни во туѓ двор кој се жени и прај деца. А искрено тие со такви коментари ги терам у три лепе, ми е гајле што ќе помислат.
Жими се, најјаки ми се бумериве за мезење Му викам на еден 68 годишен дека со едната нога е в гроб и дека наследството ќе му јади некој непалец или сириец..се напна јас прв да не сум заминел му викам јас нема да чекам деменција да ме фаќа или да заборам дали сум се напил апче за притисок, на 40 години го лапам пиштолот на зајдисонце, 2 дена муабет не праеше хаха. Тоа е таа златна entitled генерација шо колку побрзо ја снема светов ќе види светлина.
Мозочните келии денеска ми изгореа, неможам да поверувам што мојот мозок мораше да слушнеее, оффф деф некој личности се WTF..