Во врска со ГрлЛав, сите и судите као она од коа ќе ве прочита ќе се смени преку ноќ, само продавање памет и бустање его или што ти ја знам што ви е проблемот но пристапот ви е многу погрешен, полн со осуда, и' велите да не ја интересира други што прават а вас што ве интересира она што пишува и какви ставови има?
Чија брилијантна идеја беше новиот дизајн на Кока Кола Зеро да го направи со бели букви, како и обичната? Мислев дека нема сѐ додека не дојдов блиску да прочитам. Најубаво освежување ми е зеро со мраз и лимонче на жештиниве. (покрај вода, се разбира )
Најреален коментар Просветлениве ги занима шо кука анонимен лик Мислам, бедничко да се замараш кој шо си кажува бе Најјако ми е коа Грл фино ќе ги одјебе со лајк и ај чао За некои сум Богиња у секаква смисла
Ама смешна си многуууу И дава совети на грл а она се репка у парк секој ден И као после и вика Ама грллллл само мрчиш јхахахахха
Не знам кој беше, спомна дека фактички сме еден лик ние, една особа и им ја кажав вистината - дека сме сестри близначки. И тоа овие сме. Мене ми избришаа и два поста и така....
Не, ти рече "ми недостигаат скромните луѓе". Никој не е должен да биде скромен, особено не кога постигнал нешто со свој реален труд и стигнал далеку. Ако си ти на тоа место, исто така ќе бидеш горда на себе си. А сега не го испревртувај муабетот дека си мислела за некој си кој го познаваш, па наеднаш сите треба да знаат дека твоите генерализации се однесуваат на една конкретна личност. Пошто секогаш ќе напишеш нешто без врска и после тоа се објаснуваш со сосема трета поента.