Ама имаше ДВД цедиња и домашно кино, и се трампавме и со серии и филмови. Ги имав Prison Break и Heroes. Нешо шо засекогаш ми е врежано во сеќавање, 4та средно дента кога ја примив таа вакцината, вечерта цепам Heroes на двд у кревет, ме утепува температура, пола гледам, пола бладам, мајка ми до полноќ на работа, тек кога се врати и ме виде, сфатив шо ми се дешава. Ама бев ептен навлезена во серијата.
Дури и ми текнува на програмската шема, од 8 почнува Lost,после следуваат Очајни домаќинки кои бај д веј ги глеав И на крај Хорацио ко шлаг на тортата @MissChievous првите две сезони Prison break ги имав изнајмено од двд тека и ги изглеав за 3 дена пошо ако не ги вратиш цдињата на време ќе плаќаш пенали Џен зи сеа ќе гледа на ова ко да сме кромањонци али јебига
The Sopranos - најдобра серија. После неа, The Twilight Zone (1959-1964). Од поновите The Crown. Cакам историски серии, често има квалитетни од нив. Како дете многу ги гледав Lost и Charmed, не пропуштав епизода. Најзаразни: Gossip Girl и Desperate Housewives.