@Julianne89 ми го пиша ова: "Курво дебела ако не одјебеш ти пред влез ќе те чека некој шо личен опис ќе ти смени пичка ти матер кладимиозана" @RainBow
А она мене прва So ti e problemot tebe ? Moze da znam So kur ti e problemot Mi se sitese be mi se sitese so sum bila nervozna i ne sum bila spiena Si igrase kurot so mene Sea objaviv pesna koja ne mi e ubava so te boli KUR i so mi se ponasas? Alooooo Pisuvas u tema anks A se sitis na coek so ima anks i traumi Za lecenje si ti Koj te zakaca i spomna ma tebe alooooo Daj otkaci mi se i goni se u 3 lepe
Напрајте се да се стварно гони со Не ми е битно кој знае, ти прва почна, стока мувлосана. Смрдиш од три километри, ради тоа те нејќе ни дечко ти па го молиш.
Смрдиш бе. Не сум само ја, и други што се од тука имаат кажано дека труеш. И ради тоа си покривала со мириси. Земи истуширај се.
Свашта пичка раѓа и курац праи Делиме воздух со отпадни токсини Психопатологија Дирек у Демир Хисар, за таму си
Најбоље е ти да се дијагностицираш и олесниш живот на сите околу тебе. Земи примај терапија, јас ќе ти платам ако си волку гревна.