Сите компиријади да се заменат со по еден Гета годишно. Србендите и нивниот сељачизам аут, нека си пеат на нивни роштилијади и вашари, исто и овие нашиве гревови кои им се загревање и не ги слушаат ни нивните по дома. Значи по еден настап годишно на некое светско име/бенд, еве следна година може Калвин Харис. Само она препотентно гомце од Авалон да не организира.
Денешните деца се толку писмени што не ни знаат кој празник е 8 септември... Тешко ни се пишува на нас...
Па не видовте дека по последна анкета мислам основците беа на претпоследно место у Европа по неписменост, само после Косоварите? Битно фрчат ВацАп групи за мамички, се пуштаат у прво одделение и се праи мала матура чиниш сунет или свадба со поклон у плик, фрчат алишта, ранци и мобилни по милион евра само за лечење комплекси по Инстаграм и да пукнат комшиите, се собираат по 500 евра за осми март за наставничките за да се упикаат поише у шупак па да не мора да се замараат по дома со децата да учат, него ќе средат таму они на наставнички совет. Ако не, увек моеш да идеш да ја зарогаш наставничката у школо или да идеш у партија да го издудлаш да и се заканат таму за твојот пулен у заграда дебил да заврши школо. Каков народ, таква држава.
А се надевавме дека од ко ќе рикнат бумерите, овие пекмезиве иднината ќе ја упраеле.. барем бумеров знај да прочита две сложени реченици од веснициве и таблицата до 5. Длабоко се извинувам шо ги навредив претходно. Нишо не не оправа како нација, ќе одјаваме кон зајдисонцето со балерина капучина и тралалео тралала аи слоп со некоја дебилна верзија на заветна во позадина.
Замисли не знаат по кој повод беше концертот вчера.. цело лето караван од владава се шета низ градовите и овие пак не знаат што е 8 ми септември..
Даваат 5 милиони евра за концертот, а секојдневно има луѓе кои бараат парични средства за помош за операции. Наместо да помогнат со тие пари на лица кои навистина имаат потреба, ќе глумиме лудило во државата да не приметат.
Важно кој стигна се приклучи на трендот со AI-слики за да видат како би изгледале во 80тите, опасностите од прикачување сопствени слики на ChatGPT и на него слични се неважен фактор во ситуацијава.
Леле не, упола сум од тоа Водопадот е изворот на Бабуна, лично моја слика ,тоа ми се најде во телефонот во моментот, а да не биде слика од мене
Не е сѐ за на интернет, нешто е и за по дома. Ама како тргнало ќе почнат и сексуалниот чин да го споделуваат. Овие со филтрите се истите тие што гласаат, патем. Они одлучуваат за нас.
Хедонизам Хедонизам исполнет со Матријализма уфф каде одием знаеме компас некој ? Правием пари твориме градием, геледме годините летатнале, за што , од врска во врска , гледаш добро слдо , капиталот размножен.. амаа ама сатот отошол без тебе... за миг се прашуваш дали ова ми е довлно или претерно ? Свајќаш дека си изгубил топлината во срцерто , и нема кој да те гушне сам се гушакаш со Матријалозмот за кој си се борел.. и длабоко се запрашувша дали вредеше дали вредеше ааа го знеш одговорот .. 38 години стигаат за некој месце за мене и за мојата КАРИЕРААА...