Во темата за продукти што последно сме ги купиле имаше и секс играчки едно време, постарите членови памтат сигурно, а во темата за подароци беа објавени чинии, чорапи и шолји што ги подаваат за Задушница, па никому ништо.
Една жена - пола мозок, две жени - целосен мозок Еден маж - пола мозок, два мажи - 1 мозочна клетка Ништо паметно не излегува од група мажи, едино може да се мајмунисават.
Во живото да имате шеф кој нема да ве тера да трчате на Скопски маратон и да одите на Тим Билдинзи. Амин.
Се прашувам, дали има нешто лошо што не ме стигна оваа година? Како на лента за хорор филм се осеќам.
Па тоа за мене како интроверт ме одбива. Некој да ме тера да праам нешто шо не сакам за фирмата, за без пари. Ма и за пари. Хахаха. Ако одлучам дека самата сум спремна психо-физички да трчам, ќе трчам.
Едно од нештата што сакам е да се омажам да живеам во стан, да имам автомобил и да имам деца нормално, инаку зошто би се мачела. Ама немам. Што ти се погоди тоа ќе си имаш. Една пријателка ми вели и јас сакам да имам повеќе дечиња...малку и се две.