Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

ОООФ!
    Ако не пишевте на фб дека е Божиќ и дека Христос се родил абе стварно немаше ние другите да знаеме.Фала шуќур што ни кажавте ние од марс паднавме!
    А и знаете колку ни е гајле на нас ако пишете кај е паричката.ЕПТЕН НИ Е ГАЈЛЕ! :^) нели среќата со пари не се купуе!

П.С Имајте среќни празници :*

Hipica, Lella, mirandaa and 2 others like this.
  2. Madam-A

Madam-A Популарен член

Ми се насобрале преку 300 коментари да читам од темава. Што убаво ми дојде ретроспективава од секакви чкртки. Сум фатила од предоновогодишните еуфории, честитки, желби, надежи.... и некој рандом непразничен коментар.
    Пример овој:
    Пуу (lalala) толку точен, а толку мава од земја. Си отпивам од пивово и си се насмеав. Ај што нема што да се каже, нема ни што да се помисли..

Мислите ми отидоа кон зајдисонцава кои ни шараат небо периодов. Ги обожавам. Сте приметиле ли какви се убави? :inlove:

И да споделам уште ова,
    пред некоја минута добив неочекувана порака: Христос се роди, на која вратив: Ти ова озбилно? Па заслужено си добив: Жено, сакав само да ти пишам. Олабави се. - Чудно е таква порака да пише агностик на агностик, но скептицизмот не е оправдување да расипуваме поводи за дружба. Ќе напишам на глас, како апел од мене: не комплицирајте го едноставното луѓенца, just go with the flow :angel: .

Убави празници.
    Ваша М, :makeup:

3. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Хиер ај ем..исто место,исти ден -БОЖИЌ И МОЈОТ РОДЕНДЕН ! Традиција ми стана овие убави денови,и најважните во мојов живот да си ги споделувам со вас- моето мало семејсто овде на фемина.И знаете што- многу ми е мило поради тоа. Епа ајде да ви посакам на сите среќен празник,да ве прати многу здравје и среќа и да бидете сегогаш исполнети со љубов. Јас денот планирам да си го поминам во домашна атмосфера,нема славење више како до сега..отиде 18чето сеа нели треба памет да ми дојде да се уозбилам :rofl: па така драги мои и сфатив дека е најважно околу мене да ги имам оние кои најмногу ми значат,тоа е она што најмногу ме исполнува.Не сум најсреќна поради 19кава (оти нели некако сум сеа постара за 1 година ]:) , а баш ми пријаа 18тите (младост лудост бре :drunk: ) Океј океј не се жалам више,си имам и желбички замислено , офкорс и на прво место ми е да положам се што треба на факс ,почнувајќи од најтешкиот сега на 16ти ;( (виш ми лак ! ) и понатаму се разбира имам уште доста други и реков оваа 2015 ќе работам на тоа да си ги остварам :!:
    И ајде ве чекам на торта :lol: :^::pizza::d::music::party:

4. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Хепии брдејј и све најбољее :))
    се што ќе замислиш да ти се оствари :)

Barbie07 likes this.
  5. Reachel

Reachel Популарен член

И годинава, традиционално, како и секоја друга, паричката не се падна кај мене.

Честит Божиќ,Христос се роди! :l:

6. Avenged

Avenged Популарен член

Мир Божји,Христос се роди!
    Денес е ден за опростување.Денес простете на сите,не затоа што тие го заслужиле тоа опростување,туку затоа што сите вие заслужувате мир.Денес е ден на заборавање.Заборавете се ружно,да има место за убавото што доаѓа.Смирете се со оние со кои што сте се скарале.Поубаво ќе се осекате.
    Денес е ден на љубовта.Сакајте денес.Утре.Секој ден.. Возвраќајте ја љубовта. Мажи,понашајте се спрема жените така како што доликува.Тие вас ве родиле,и тие ќе ви родат:nod: А, жени исто така ценете ја љубовта која ви се дава.
    Ангелите нека се спуштат од небото и нека ве водат вас низ животот.Љубовта нека царува и срцето нека се радува.Секој ден нека ви биде среќен!
    Да живеете онака како што сакате.Да бидете полни со љубов и среќа,бидејќи сите вие заслужувате.Ви посакувам од срце.Амин! :l:

7. Kala22

Kala22 Популарен член

Драги мои Фемина пријателчиња дојдов да ви кажам како што е редот Среќен Божиќ,да ви посакам прво многу здравје,среќа а потоа и се останато што си посакувате :D

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се чувствувам мирно. Божиќниот компот се крчка. Јаболка, портокал, лимон, каранфилче, ванила и цимет. На двојка. Може и сливи, кој сака.
    Верувам, само во Љубов.
    Среќни празници.
    B6vP8R_IUAADz9W.jpg

9. MiaNmaR

MiaNmaR Истакнат член

Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати Христос насекаде да ве води, Среќен Божиќ, Христос се роди.

10. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Денес опрости им на твоите должници, подари им бакнеж на твоите ближни, помогни им на тажните. А на полноќ погледни кон небото и ќе видиш ѕвезда што оди тогаш тивко речи... ХРИСТОС СЕ РОДИ :):)

ИИ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Jinxx :l:

11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Христос се роди.Имајте среќни Божиќни празници.
    Божјата милост насекаде нека ве прати.

12. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Сакам да кажам вчера јас го месев зелникот, можеби не испадна најубаво на изглед ама многу беше вкусен, не остана ич за денес :D а и друго нешто, се сеќавате на оваа песна:

Тивка јануарска ноќ...дури сега знам зошто е тивка, по кршењето на лепчето и по вечерата ( пошто нели дома се седи) тато си легна да одмори, мама на компјутер јас пред тв, никој со никого не прави муабет... се чека Христос да се роди :lol::lol::lol:

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Среќен Божиќ на сите ! Нека ми е среќен 21-от роденден. Најблагодарна сум на тие што ми се јавија на телефон, па тие што ми честитаа на фб. Да бидеме живи и здрави и сведоци на најубавите моменти во животот. Само среќа да не прати ! Hot-Pink-Black-Stars-21st-Birthday-Cake.jpg

14. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Успех во се’ што умееме,

Среќа во се’ што не зависи од нас и

Остварување на се’ за што мечтаеме!!

Мир Божји,Христос се роди!!!

15. free girl

free girl Истакнат член

христос се роди ! да сте ми зиви и здрави сите,мн среќа,здравје ,мир и се најубаво да ве прати во зивотот.

16. SwanMay

SwanMay Популарен член

(facepalm) И во најдобрите намери се наоѓа повод за упатување отровни стрели.
    Ама, како рекле, зависи од кого доаѓа ~ толку и вреди. :)

Dr.Awesome, alana95, MiaNmaR and 18 others like this.
  17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Христос се роди
    Среќен Божиќ на сите !

Празници кои го зближуваат семејството,насмевки,убавини,честитки на сите страни - уживам !!! :inlove:
    Посебно уживам кога си ги преслушувам Божиќните песни и се присетувам на годините кои изминале,ми доаѓаат слики од минатото,моменти кои никогаш не се забораваат.
    Каде и да си за Божиќ дома да си ,и баш така е :)
    Смејте се уживајте,бидете среќни,сакајте ги вашите најмили и почитувајте ги тие се најголемото богатство.

Воздржете се од хејтање барем на вакви денови,што е грешно ако сите пишуваат и споделуваат исти работи? Не бидете лоши и не се замарајте што и како направиле другите.
    Мирот и спокојството на душата се најубавото нешто затоа не се оптеретувајте со работи кои се најмалку важни :)

Lella, Barbie20, MiaNmaR and 21 others like this.
  18. Love...music

Love...music Истакнат член

Христос се роди! Се најдобро на сите мир Божји во сите домови и во сите души

19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

***Христос се роди!*** :)
    Убав период на празници, сите досега убаво си ги поминав - и новогодишната ноќ и втората вечер, вчера Коледе и Бадник, еве денес Божиќ...деновите во меѓувреме исто исполнети...понатаму ми следи и именденот месецов и така... го сакам јануари. Плус и паричката вчера кај мене се падна и оваа година (втора година по ред) - нека донесе многу здравје, среќа, радости, успеси... нека 2015 биде уште побериќетна!
    На факултет положив се што имав, па од крајот на декември наваму се до почетокот на февруари сум слободна. И баш си поминувам убаво месецов - расположена и релаксирана. Уживање, одмарање, излегување, ќе одиме и на зимување ние двајца...има време за се. Се чувствувам задоволно и исполнето. Баш сум среќна.
    Среќни новогодишни и божиќни празници!

Lella, Barbie20, MiaNmaR and 15 others like this.
  20. tea4e

tea4e Популарен член

Навратив само да ви го честитам празников и да ви посакам среќа,мир и се`најдобро.
    Нека празничнава магија ве следи и усреќува.Уживајте во неа,бидејќи не` спојува со најблиските и ни ги исполнува и топли душите.:sun:

Среќен Божиќ,Христос се роди! :hug: