Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    ОООФ!
    Ако не пишевте на фб дека е Божиќ и дека Христос се родил абе стварно немаше ние другите да знаеме.Фала шуќур што ни кажавте ние од марс паднавме!
    А и знаете колку ни е гајле на нас ако пишете кај е паричката.ЕПТЕН НИ Е ГАЈЛЕ! :^) нели среќата со пари не се купуе!

П.С Имајте среќни празници :*

На Hipica, Lella, mirandaa и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Ми се насобрале преку 300 коментари да читам од темава. Што убаво ми дојде ретроспективава од секакви чкртки. Сум фатила од предоновогодишните еуфории, честитки, желби, надежи.... и некој рандом непразничен коментар.
    Пример овој:
    Пуу (lalala) толку точен, а толку мава од земја. Си отпивам од пивово и си се насмеав. Ај што нема што да се каже, нема ни што да се помисли..

Мислите ми отидоа кон зајдисонцава кои ни шараат небо периодов. Ги обожавам. Сте приметиле ли какви се убави? :inlove:

И да споделам уште ова,
    пред некоја минута добив неочекувана порака: Христос се роди, на која вратив: Ти ова озбилно? Па заслужено си добив: Жено, сакав само да ти пишам. Олабави се. - Чудно е таква порака да пише агностик на агностик, но скептицизмот не е оправдување да расипуваме поводи за дружба. Ќе напишам на глас, како апел од мене: не комплицирајте го едноставното луѓенца, just go with the flow :angel: .

Убави празници.
    Ваша М, :makeup:

На Ivy89, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Хиер ај ем..исто место,исти ден -БОЖИЌ И МОЈОТ РОДЕНДЕН ! Традиција ми стана овие убави денови,и најважните во мојов живот да си ги споделувам со вас- моето мало семејсто овде на фемина.И знаете што- многу ми е мило поради тоа. Епа ајде да ви посакам на сите среќен празник,да ве прати многу здравје и среќа и да бидете сегогаш исполнети со љубов. Јас денот планирам да си го поминам во домашна атмосфера,нема славење више како до сега..отиде 18чето сеа нели треба памет да ми дојде да се уозбилам :rofl: па така драги мои и сфатив дека е најважно околу мене да ги имам оние кои најмногу ми значат,тоа е она што најмногу ме исполнува.Не сум најсреќна поради 19кава (оти нели некако сум сеа постара за 1 година ]:) , а баш ми пријаа 18тите (младост лудост бре :drunk: ) Океј океј не се жалам више,си имам и желбички замислено , офкорс и на прво место ми е да положам се што треба на факс ,почнувајќи од најтешкиот сега на 16ти ;( (виш ми лак ! ) и понатаму се разбира имам уште доста други и реков оваа 2015 ќе работам на тоа да си ги остварам :!:
    И ајде ве чекам на торта :lol: :^::pizza::d::music::party:

На LittleChili, Barbie20, cresa-jagoda и 24 други им се допаѓа ова.
  4. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Хепии брдејј и све најбољее :))
    се што ќе замислиш да ти се оствари :)

На Barbie07 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    И годинава, традиционално, како и секоја друга, паричката не се падна кај мене.

Честит Божиќ,Христос се роди! :l:

На Barbie20, cresa-jagoda, EMoonlight и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Мир Божји,Христос се роди!
    Денес е ден за опростување.Денес простете на сите,не затоа што тие го заслужиле тоа опростување,туку затоа што сите вие заслужувате мир.Денес е ден на заборавање.Заборавете се ружно,да има место за убавото што доаѓа.Смирете се со оние со кои што сте се скарале.Поубаво ќе се осекате.
    Денес е ден на љубовта.Сакајте денес.Утре.Секој ден.. Возвраќајте ја љубовта. Мажи,понашајте се спрема жените така како што доликува.Тие вас ве родиле,и тие ќе ви родат:nod: А, жени исто така ценете ја љубовта која ви се дава.
    Ангелите нека се спуштат од небото и нека ве водат вас низ животот.Љубовта нека царува и срцето нека се радува.Секој ден нека ви биде среќен!
    Да живеете онака како што сакате.Да бидете полни со љубов и среќа,бидејќи сите вие заслужувате.Ви посакувам од срце.Амин! :l:

На Barbie20, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 12 други им се допаѓа ова.
  7. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    1.465
    Драги мои Фемина пријателчиња дојдов да ви кажам како што е редот Среќен Божиќ,да ви посакам прво многу здравје,среќа а потоа и се останато што си посакувате :D

На cresa-jagoda, Mahidevranfan, EMoonlight и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Се чувствувам мирно. Божиќниот компот се крчка. Јаболка, портокал, лимон, каранфилче, ванила и цимет. На двојка. Може и сливи, кој сака.
    Верувам, само во Љубов.
    Среќни празници.
    B6vP8R_IUAADz9W.jpg

На Annath, Barbie20, cresa-jagoda и 34 други им се допаѓа ова.
  9. MiaNmaR

MiaNmaR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    170
    Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати Христос насекаде да ве води, Среќен Божиќ, Христос се роди.

На cresa-jagoda, Mahidevranfan, Kala22 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Денес опрости им на твоите должници, подари им бакнеж на твоите ближни, помогни им на тажните. А на полноќ погледни кон небото и ќе видиш ѕвезда што оди тогаш тивко речи... ХРИСТОС СЕ РОДИ :):)

ИИ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Jinxx :l:

На MiaNmaR, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 3 други им се допаѓа ова.
  11. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.875
    Допаѓања:
    7.364
    Христос се роди.Имајте среќни Божиќни празници.
    Божјата милост насекаде нека ве прати.

На MiaNmaR, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 9 други им се допаѓа ова.
  12. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.348
    Сакам да кажам вчера јас го месев зелникот, можеби не испадна најубаво на изглед ама многу беше вкусен, не остана ич за денес :D а и друго нешто, се сеќавате на оваа песна:

Тивка јануарска ноќ...дури сега знам зошто е тивка, по кршењето на лепчето и по вечерата ( пошто нели дома се седи) тато си легна да одмори, мама на компјутер јас пред тв, никој со никого не прави муабет... се чека Христос да се роди :lol::lol::lol:

На MiaNmaR, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 11 други им се допаѓа ова.
  13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Среќен Божиќ на сите ! Нека ми е среќен 21-от роденден. Најблагодарна сум на тие што ми се јавија на телефон, па тие што ми честитаа на фб. Да бидеме живи и здрави и сведоци на најубавите моменти во животот. Само среќа да не прати ! Hot-Pink-Black-Stars-21st-Birthday-Cake.jpg

На Barbie20, MiaNmaR, cresa-jagoda и 13 други им се допаѓа ова.
  14. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    528
    Успех во се’ што умееме,

Среќа во се’ што не зависи од нас и

Остварување на се’ за што мечтаеме!!

Мир Божји,Христос се роди!!!

На Barbie20, MiaNmaR, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  15. free girl

free girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    53
    христос се роди ! да сте ми зиви и здрави сите,мн среќа,здравје ,мир и се најубаво да ве прати во зивотот.

На MiaNmaR, cresa-jagoda, Mahidevranfan и 6 други им се допаѓа ова.
  16. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    (facepalm) И во најдобрите намери се наоѓа повод за упатување отровни стрели.
    Ама, како рекле, зависи од кого доаѓа ~ толку и вреди. :)

На Dr.Awesome, alana95, MiaNmaR и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Христос се роди
    Среќен Божиќ на сите !

Празници кои го зближуваат семејството,насмевки,убавини,честитки на сите страни - уживам !!! :inlove:
    Посебно уживам кога си ги преслушувам Божиќните песни и се присетувам на годините кои изминале,ми доаѓаат слики од минатото,моменти кои никогаш не се забораваат.
    Каде и да си за Божиќ дома да си ,и баш така е :)
    Смејте се уживајте,бидете среќни,сакајте ги вашите најмили и почитувајте ги тие се најголемото богатство.

Воздржете се од хејтање барем на вакви денови,што е грешно ако сите пишуваат и споделуваат исти работи? Не бидете лоши и не се замарајте што и како направиле другите.
    Мирот и спокојството на душата се најубавото нешто затоа не се оптеретувајте со работи кои се најмалку важни :)

На Lella, Barbie20, MiaNmaR и 21 други им се допаѓа ова.
  18. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    Христос се роди! Се најдобро на сите мир Божји во сите домови и во сите души

На MiaNmaR, cresa-jagoda, Anabelle.Amorette и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ***Христос се роди!*** :)
    Убав период на празници, сите досега убаво си ги поминав - и новогодишната ноќ и втората вечер, вчера Коледе и Бадник, еве денес Божиќ...деновите во меѓувреме исто исполнети...понатаму ми следи и именденот месецов и така... го сакам јануари. Плус и паричката вчера кај мене се падна и оваа година (втора година по ред) - нека донесе многу здравје, среќа, радости, успеси... нека 2015 биде уште побериќетна!
    На факултет положив се што имав, па од крајот на декември наваму се до почетокот на февруари сум слободна. И баш си поминувам убаво месецов - расположена и релаксирана. Уживање, одмарање, излегување, ќе одиме и на зимување ние двајца...има време за се. Се чувствувам задоволно и исполнето. Баш сум среќна.
    Среќни новогодишни и божиќни празници!

На Lella, Barbie20, MiaNmaR и 15 други им се допаѓа ова.
  20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Навратив само да ви го честитам празников и да ви посакам среќа,мир и се`најдобро.
    Нека празничнава магија ве следи и усреќува.Уживајте во неа,бидејќи не` спојува со најблиските и ни ги исполнува и топли душите.:sun:

Среќен Божиќ,Христос се роди! :hug:

На Barbie20, MiaNmaR, cresa-jagoda и 11 други им се допаѓа ова.