Секс со црнец

Discussion in 'Канта' started by BNWO, Nov 24, 2021.

?

Дали би имале секс со црнец?

1. Да

2. Не

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BNWO

BNWO Активен член

и што сакаше да кажеш со оваа навреда за самата себе и сите други што се тука?

2. asdas

asdas Популарен член

nije se desilo

Аргентина * likes this.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Јас мислев сексуализирачки и фетишистички хехенца ќе има на темата (и тоа е иначе облик на расизам), а тоа членката да ти била фул наци загрижена за опстанокот на белата раса и правата на „најзагрозените“ - белите стрејт мажи, оф леле :drunk:

Last edited: Nov 24, 2021
  4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Само дозвола?Ако нема субвенции, ништо не праиме:doh:... нешто даночно олеснување, ваучер за скијање:rofl:

Од кај да знаеме ние од бел женски балкански форум дали е такво нешто модерно или не:^)...
    Аха, од социјални мрежи:angel:. Сигурно е релевантно искуство, исто ко лижење сладолед преку стакло:wasntme:

5. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Желбата да имаш секс со некој поразличен од тебе не е фетишизирање. Еве јас сакам со црнец, и тоа со години го мислам ова. Не би кажала дека сум расист, туку баш напротив :inlove:

bliznak rock and Teofil like this.
  6. BNWO

BNWO Активен член

Опасни нивоа на американизација во постов. Потсетник, не живееме во Америка. А ова споредбава со Хитлер нема никаква смисла, од една страна зашто централната филозофија на нацизмот не е "опстанокот на белата раса". 1 милијарда луѓе тешко дека би изчезнале. Нацистите ги сметале Словените за инфериорни и убиле милиони. Ова што ти го кажа е исто како евреин да биде нацист. Не би имало никаква смисла. А другата страна е многу по проста, либерална сум.

Last edited: Nov 24, 2021
  7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Дали темава е само за црнец, или и за црнкиња? Да знам како да гласам. :D

8. BNWO

BNWO Активен член

анкетата е само за женските членови, ако имаше посебна за машките претпоставувам дека одговорот ќе беше 100% "да".

9. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Тогаш која е разликата од машки/женски?
    Ако машките гласаат 100% ЗА во една таква фиктивна анкета, дали тоа значи дека мажите се расисти, ги мразат белите жени, па да им наштетат одат со црнкињи и сакаат да им се родат црни деца за да ја уништат белата раса и белата жена?

Lella, Jana06, simona_baby and 3 others like this.
  10. BNWO

BNWO Активен член

би била 100% да затоа што машките не пребираат со кого имаат секс. Но такви случаи се многу по ретки, како што кажа членката што живее во САД, што дури не е релевантно. И што толку се опседнавте со белата раса, го кажав само како пример што некои луѓе одат до такви нивоа, тоа не е насловот на темата.

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Самата тема е понижувачка. Сведува на тоа црнците само да се сексуални објекти и фетиш, а не најнормални особи кои можат да имаат романтични врски и да сакаат да имаат деца. Многу понижувачки е.

Според мене темава треба да оди во канта. Прво поради тоа што го пишав, второ пошто членот кој ја отворил има националистички мислења и ставови.

ane.bella, m.i.g, piglet1 and 18 others like this.
  12. Mantub

Mantub Форумски идол

А ти што толку се опседна со црната раса?
    Би била со маж од било која раса се додека ми е секси, под секси подразбирам да не го препишува својот неуспех со жени на некои смешни причини, а не на себе и под секси подразбирам да не е расист.

referentka likes this.
  13. BNWO

BNWO Активен член

Зашто ме интересираат мислења и затоа што насловот на темата е тој

14. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Ало, шо ви е бе?

15. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

А зошто жените треба да се грижат за тоа какви деца би родиле при секој секс и да им е гајле колку деца од нивната раса се раѓаат, додека мажите „не пребираат“? :drunk: Лол.
    Девојче, расистички и шовинистички ти се ставовите на секоја географска локација, каква Америка, какви бакрачи.

16. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Нема ништо навредливо за мене во постот. Поставив прашање кој е вашиот план за "опстанок", или темата е отворена за да читаме жалопојки и по некој фетиш. Али пак е подобро така, отколку на вести да гледаме ликови ко Брејвик.

Инаку, во Америка расно мешање се одвивало векови наназад. Афроамериканците потомци на робовите имаат бар по некој бел предок, додека фаци ко Елвис Пресли се делумно Чироки, и шо сеа? Темата се сведува како проблем е оти некои бели жени одбирале да прокреираат со црнци.

Teofil likes this.
  17. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

И? Не ме цитирај ако немаш ништо да кажеш.

Biljarkata likes this.
  18. BNWO

BNWO Активен член

Пак ќе кажам, тргни го фокусот од екстремниот и редок пример што го дадов. Тоа не ми е аргумент. Само просто дај ми мислење за првиот пост во темата.
    Како нема навредливо? Балканците се "монгрели"? Што сакаш да кажеш со тоа? Не ми давај примери туку објасни го тоа што го напиша.

19. tripl6

tripl6 Истакнат член

очекував поинтересна тема|-)
    ама без човекови права и некој да се увреди од факинг тема на форум не е возможно...
    се извинувам најдлабоко ако повредив некого со моето мислење.

20. Gentle Man

Gentle Man Истакнат член

Vo odnos na postov vo eden moment ke kazam koj so kogo saka neka si se seksa , ama vo onoj drugiot del, trendot kade samite belkinji si gi rugaat mazite, ili deckovcite, velat deka se nekompetentni , poradi sto nekompetentni? Poradi mal penis, poradi dolgo ostanuvanje na rabota i ne dovolno zadovoluvanje na partnerkata ? Ova voopsto ne e za zanemaruvanje... tolku nisko da se spustat belite zeni da se podgazat dotamu, da sirat trend odnosno masovno da se seksaat poradi nekoja nekompetentnost stvarno mi e izopaceno, ama pa od narodov se moze da se ocekuva..ova krajno e besmisleno i ponizuvacki ..trend e pirs da stavis..nesto frizura, stoznam obleka...ama masoven trend na ponizuvanje na belci za seks so crnci voopsto ne mi se dopaga.

Passenger555 and Indiegurl like this.
Thread Status:
Not open for further replies.