Се гордеам со...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by anickata, Aug 27, 2010.

1. karenin

karenin Популарен член

Со срцето на мајка ми. Трпеливоста силна нејзина. Чистотата која постои и блеска во неа. Грижата кон другите која ја нуди. Нелакомоста. Никогаш не сум ја чула да навреди некој.
    Убавината на нејзината душа.

Јас би сакала да ја направам среќна и мирна. И се би направила за неа. Таа и сестра ми ми се се. :inlove:
    Некогаш размислувам како да и заблагодарам за се што направила за мене. И верувајте неможам да смислам достојна благодарност до неа.

2. Rama

Rama Форумски идол

Со Татко ми, му се воодушевувам на почитта, смиреноста, хуманоста и љубовта која ја има кон секое живо суштество ( ах камо да се метнев на него ) :D

3. nikiiii

nikiiii Популарен член

срцето на мама, и со почитта, смиреноста и сета разбирливост што ја имаат кон мене :inlove:

4. lady11

lady11 Истакнат член

Се гордеам со самата себе :)

lady111 likes this.
  5. Twinkles

Twinkles Истакнат член

сама себе , татко ми - мојот херој .. :)

6. poenta

poenta Форумски идол

Се гордеам со самата себе.А тоа значи со мојата самодоверба,самокритичност и амбиција за успех.
    Можеби сум престрога на моменти во моите одлуки,но тоа ме дефинира како зрела личност која умее да ги увиди грешките и да ги признае.Секој е посебен на свој начин,но идеален не постои :)

vitomir likes this.
  7. curious-doll

curious-doll Популарен член

Мајка ми. Тоа е најсилната жена на свет што ја знам. Поради преголемиот терет што со години го носеше на грб, сепак секогаш беше гордо исправена и насмеана. Секогаш викаше ќе помине се, доброто ќе дојди и за нас...секогаш ни даваше сила и утеха на мене и сестра ми. Мој херој, мој идол, моја звезда што ме води низ животот.

8. Cka

Cka Форумски идол

Горделивоста е грев, ама сите грешиме, нели...
    И често ми се случува да бидам горда на успехот на работа, на успехот во кариерата, на успехот да го чувам до мене најдбриот дечко во животов, на успехот да бидам смирена и одмерена кога сите вриштат, на најпаметниот брат на сите времиња, на почитта која ја уживам од другите, на потеклото, на негазењето на сопственото јас, на куп работи...
    Многу гревови се тоа, ама па затоа се трудам да бидам скримна кога ке се освестам дека гордоста е гнаса, па знам и да си кажам дека само среќа е што ги имам сите овие работи, и дека се може да исчезне ако не се трудам да успее, секој ден, секој момент.

9. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Морам да кажам дека се гордеам што сум се родила без никакви проблеми и здравјето сум го зачувала целосно и до ден денеска.
    Се гордеам со мојата мајка која ме донела на овој свет и да не би била таа јас не би имала можност да го пишувам оваа моментално.
    И се гордеам бидејќи сум од ретките кои знаат да бидат вистински пријател покрај се,што имаат искрена душа.

10. Nezna28

Nezna28 Истакнат член

Се гордеам со себе, што сум успешна особа во права смисла на зборот, што немам никакви пороци, што немам никаква дамка во животот, што не сум ги обрукала моите родители.....
    Можеби изгледа малку нарцисоидно но навистина сум задоволна од себе, и кога ќе застанам пред огледало можам да се погледнам во очи самата себе. Најтешко е да се погледнеш во очи самата себе и кога ќе го вратиш филмот да нема нешто од што би се срамела. Се гордеам со моите пријатели и им завидувам што имаат за пријател особа како што сум јас.

11. Azzra

Azzra Истакнат член

Лав сум во хороскоп и се гордеам со се што е мое хехехе шала на страна, си сум горда на талентот за уметност и креирарање наследен од родителите ^^

12. summer-lover

summer-lover Популарен член

Горда сум со мојата храброст...

13. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

My Ass HA HA x)

14. Femina777

Femina777 Популарен член

Исто и јас :)

15. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се гордеам со мојот татко , тој е моето огледало во кое постојано се пронаоѓам себеси , единствениот човек кој најдобро ме разбира , човек кој бил , е , и ќе биде до мене и во лоши и во добри моменти , човек кој ке ме подржи во сите мои постапки но и ке ми укаже на грешките кога ке згрешам . Тој е столб на кој можам секогаш да се потпрам и ако паднам некогаш во животот тој е првиот човек кој ке ми помогне да станам и да продолжам напред .

Те сакам најмногу тато :inlove: :inlove: :inlove:

16. StarSky

StarSky Истакнат член

Се гордеам со партнерот.. Не знам како ме најде, ама сум имала среќа.. И тоа многу :)

SunshineYo likes this.
  17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се гордеам со себеси,што сум доследна на секој мој збор,добро освен на тоа што не си стојам на зборот дека сум на диета. :wasntme: :D
    Се гордеам со мене како психичка личност,но како физичка се уште не,ама и тоа ќе бидне. ;) :D

lovemme likes this.
  18. lovemme

lovemme Форумски идол

Да не се повторуваме, истите зборови :D

19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се гордеам со мојата издржливост..

20. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Најпрво се гордеам со самата себе, потоа со моите зашто успеале да постигнат нешто во животот и одгледале 2 прекрасни деца, со моите другарки оти ми се потпора во животот и незнам што би правела без нив, со класниот оти ни е како татко на сите нас и ни ги знае дури и приватните проблеми и со мм зошто ме сака и ме трпи кога сум во ПМС :D :inlove:

Coco-Chanel and OneHeart like this.