Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се гордеам со...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anickata, 27 август 2010.

1. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Со срцето на мајка ми. Трпеливоста силна нејзина. Чистотата која постои и блеска во неа. Грижата кон другите која ја нуди. Нелакомоста. Никогаш не сум ја чула да навреди некој.
    Убавината на нејзината душа.

Јас би сакала да ја направам среќна и мирна. И се би направила за неа. Таа и сестра ми ми се се. :inlove:
    Некогаш размислувам како да и заблагодарам за се што направила за мене. И верувајте неможам да смислам достојна благодарност до неа.

2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Со Татко ми, му се воодушевувам на почитта, смиреноста, хуманоста и љубовта која ја има кон секое живо суштество ( ах камо да се метнев на него ) :D

3. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    срцето на мама, и со почитта, смиреноста и сета разбирливост што ја имаат кон мене :inlove:

4. lady11

lady11 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    Се гордеам со самата себе :)

На lady111 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    сама себе , татко ми - мојот херој .. :)

6. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Се гордеам со самата себе.А тоа значи со мојата самодоверба,самокритичност и амбиција за успех.
    Можеби сум престрога на моменти во моите одлуки,но тоа ме дефинира како зрела личност која умее да ги увиди грешките и да ги признае.Секој е посебен на свој начин,но идеален не постои :)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  7. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    804
    Мајка ми. Тоа е најсилната жена на свет што ја знам. Поради преголемиот терет што со години го носеше на грб, сепак секогаш беше гордо исправена и насмеана. Секогаш викаше ќе помине се, доброто ќе дојди и за нас...секогаш ни даваше сила и утеха на мене и сестра ми. Мој херој, мој идол, моја звезда што ме води низ животот.

8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.063
    Допаѓања:
    134.710
    Горделивоста е грев, ама сите грешиме, нели...
    И често ми се случува да бидам горда на успехот на работа, на успехот во кариерата, на успехот да го чувам до мене најдбриот дечко во животов, на успехот да бидам смирена и одмерена кога сите вриштат, на најпаметниот брат на сите времиња, на почитта која ја уживам од другите, на потеклото, на негазењето на сопственото јас, на куп работи...
    Многу гревови се тоа, ама па затоа се трудам да бидам скримна кога ке се освестам дека гордоста е гнаса, па знам и да си кажам дека само среќа е што ги имам сите овие работи, и дека се може да исчезне ако не се трудам да успее, секој ден, секој момент.

9. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Морам да кажам дека се гордеам што сум се родила без никакви проблеми и здравјето сум го зачувала целосно и до ден денеска.
    Се гордеам со мојата мајка која ме донела на овој свет и да не би била таа јас не би имала можност да го пишувам оваа моментално.
    И се гордеам бидејќи сум од ретките кои знаат да бидат вистински пријател покрај се,што имаат искрена душа.

10. Nezna28

Nezna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    215
    Се гордеам со себе, што сум успешна особа во права смисла на зборот, што немам никакви пороци, што немам никаква дамка во животот, што не сум ги обрукала моите родители.....
    Можеби изгледа малку нарцисоидно но навистина сум задоволна од себе, и кога ќе застанам пред огледало можам да се погледнам во очи самата себе. Најтешко е да се погледнеш во очи самата себе и кога ќе го вратиш филмот да нема нешто од што би се срамела. Се гордеам со моите пријатели и им завидувам што имаат за пријател особа како што сум јас.

11. Azzra

Azzra Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2013
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    61
    Лав сум во хороскоп и се гордеам со се што е мое хехехе шала на страна, си сум горда на талентот за уметност и креирарање наследен од родителите ^^

12. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265
    Горда сум со мојата храброст...

13. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
  14. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Исто и јас :)

15. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.536
    Се гордеам со мојот татко , тој е моето огледало во кое постојано се пронаоѓам себеси , единствениот човек кој најдобро ме разбира , човек кој бил , е , и ќе биде до мене и во лоши и во добри моменти , човек кој ке ме подржи во сите мои постапки но и ке ми укаже на грешките кога ке згрешам . Тој е столб на кој можам секогаш да се потпрам и ако паднам некогаш во животот тој е првиот човек кој ке ми помогне да станам и да продолжам напред .

Те сакам најмногу тато :inlove: :inlove: :inlove:

16. StarSky

StarSky Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Се гордеам со партнерот.. Не знам како ме најде, ама сум имала среќа.. И тоа многу :)

На SunshineYo му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Се гордеам со себеси,што сум доследна на секој мој збор,добро освен на тоа што не си стојам на зборот дека сум на диета. :wasntme: :D
    Се гордеам со мене како психичка личност,но како физичка се уште не,ама и тоа ќе бидне. ;) :D

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Да не се повторуваме, истите зборови :D

19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    33.736
    Се гордеам со мојата издржливост..

20. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Најпрво се гордеам со самата себе, потоа со моите зашто успеале да постигнат нешто во животот и одгледале 2 прекрасни деца, со моите другарки оти ми се потпора во животот и незнам што би правела без нив, со класниот оти ни е како татко на сите нас и ни ги знае дури и приватните проблеми и со мм зошто ме сака и ме трпи кога сум во ПМС :D :inlove:

На Coco-Chanel и OneHeart им се допаѓа ова.