Се за 300

Discussion in 'Мода и стил' started by Plavusa.17, May 30, 2012.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Продавницава се наоѓа на ќош во трговскиот Беверли Хилс, секое парче чини 300 денари. Иако не е многу голема, има пред се убави фустанчиња за искачање, блузи, панталони, долни тренерки, комбинизони, зависи - може се да се најде. Сум била неколку пати и си имам купено црно плишано фустанче, шампањ боја и резеда боја ликрени фустанчиња. Многу се убави моделите и преубаво стојат, и на мајка ми и имам земено мастило боја ликрен така набран фустан до колена. Од другото освен фустанчињава ништо не ми оставило впечаток, ама се е до вкус. Дефинитивно вреди да се посети, често носат нова роба и моделите се претежно поедноставни и еднобојни (зборам за фустанчињата, има супер избор на бои) и со што сакаш можеш да ги комбинираш, а може да се најдат и шарени или со било каков дезен. И многу брзо се трошат, а истото фустанче од другарка ми црно со чипкан ракав го имаше во Елит за 900 денари :!:

2. flowergarden

flowergarden Популарен член

Фала за информацијата. Ќе се посети местово во најскоро време :lol:

3. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Продавницата се вика Дака фешн ;)

4. Fashion.n.a.d.e.44

Fashion.n.a.d.e.44 Истакнат член

во кавадарци кај шо живеам јас има се по 220. прекрасна облека има :D

5. flowergarden

flowergarden Популарен член

Има и овде во ск. Колку што знам тие продавници се викаат Пренди. Оваа е претпоставувам друга.

6. Plavusa.17

Не не се тие продавници што сте ги навеле ваква знам дека има само во трговскиот Беверли не знам за друго место и се е 300 ни помалку ни повеќе. Целовреме носат роба и бргу им се троши, не е од типот на Магија и Пренди, скоро месец не сум отишла да видам што има, ама вреди да се отиде.

7. sunfemina

sunfemina Популарен член

Каде е поточно продавницава во Беверли? Еднаш поминав и мислам дека видов некоја таква со облека од македонско производство ама не знам дали е таа истата.

8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Во Велес има една се за 350 и една се за 200 !
    Првата е спрема игралиштето Дизни, а втората спрема Младинскиот парк.

9. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Кај нас во Кичево има се за 200. ама нема некоа посебна роба се е нешто обично ко за низ дома.. и нема баш добар квалитет. Може ретко да се најде нешто убаво 1 во 100. :)

10. Plavusa.17

На ќошот на приземје што гледа накај кафичот горе од задната страна на Беверли, му доаѓа позади на десен ќош кога гледаш од Иво Лола Рибар свртена према трговскиот, прашајте така се вика продавницата сигурно ќе ве упатат. Инаку тие се за 200 или 350 не се истите продавници зошто не сум видела ваква на друго место со иста роба а цената мора да е 300, ако види некој нека пише јас само оваа ја знам :)

11. Maeeeee

Maeeeee Истакнат член

А има ли нешто вакво во прилеп...Не сум од пп но кај нас нема и тука ми е најблиску да појдам... :^) Кiiсчињаа девојкii... :*
    Инаку сум од Крушево... 8) :lol:

12. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Има во Битола :) порано беше се за 200, сега е за 300.. има навистина добри работи :)