Дали некој овие дена има мака со синусите? Времето ме дотепа, деновиве беше издржливо ама денес пукнав, глава, заби, све ме фати од нив. Капак дека жешко не можам инхалација, пукнав
@Annath Можно ли е болка во заб на долна вилица од синуси?. И претходно ми се има случувано,само секогаш на различни заби. Откако ми се средат синусите и болката ја снема. Забот ми е ок, колку што гледам, штом почне да ми пулсира кај слепоочниците наизменично и забот, посебно ако на тој заб јадам. Онака немам болка. Обично кога ме болело заб постојано ме боли, сега не. Јас од синусите имам пулсирачка болка, единствено со инхалација и спреј ми поминува за неколку дена. Секако ќе одам на заболекар, сега дека викенд, утре ќе закажам, ако е од синуси се надевам дека за ден, два скрос ке се среди.
Ако е од максиларните синуси (во горна вилица), може, се пренесува болката. Ама од челните синуси не верувам. Провери го забот секако.
Zdravo veke 10 godini maka macam so sinuste pred 5 godini pravev operacija no posle nea uste poloso se sto sum slusnal sum probal no lek ne mozam da najdam a mnogu maka imam moze li da mi pomognete?