Дај кажвајте лек. Не мож правилно да функционирам. Некој вирус дали ме фати, докторка матична ми рече дека според крвна слика не е за антибиотик, од алергијата ми било. Буквално 3 дена дишам низ уста, се препотувам само насабалје цело време ( ок, плус и добив), ко ќе излезам надвор на 100м се задушувам и ми се врти. Едвај стојам на нозе. Омалаксана се осеќам. И сите мислат дека претерувам со седење дома. Првите денови имав, болка под десниот синус. Отечени очи И како болка во ушето. Спреј за нос За грло исто земам (, пошто 2 дена ме болеше и ме напна гласот скроз) За шмукање земам од др. Тајзиз Инхалации со Синомарин две, или дирек ставам в ноздри. 1000мг витамин Ц Жеелзо Омега 3 И преку еден ден Цинк и Селен.
Вирус штом имаш плус ова луда температура тоа е. Многу е топло. Самото време малаксува, плус имаш циклус, сето тоа допринесува. Седи дома под клима додека не ти е подобро и пиј електролити. Друго нема, ќе чекаме есен да дојде а како е тргнало може и есен ќе нема директно на зима, па снег ќе чекаме.