Враќам во нејзино име, не се вклучува често ама ако ти треба ќе и речам да ти пише. Се извиши иначе, скоро 5цм Чувството беше неописливо кога прв пат стана и застана до мене
Здраво луѓее, јас немам никакви болки фала му на Бога но приметив мало искривување на рбетот. Најпрво приметив повисок колк.. дали знаете некој кој би ми помогнал за ова во Кавадарци?
прво матичен, па рентген па потоа специјалист ортопед или физијатар. најдобро тие ќе ти кажат а и на снимката ќе се виде дали имаш или не искривување
Ај да направам снимка прво да средм со матична па ќњ ти пишам. Фала ви многу за одговорите и тебе и на Alishan30
Ја имам сколиоза, последниот пршлен е ко ко кривина накај Желино и најверојатно според тоа сите нерви од таму до мал прст ми се зезнати и све ме боли. Мене ме интересира само - дали проаѓаат болките т.е дали може да се врати човек во нормала.
Здраво да прашам дали вежбите по шрот треба да се прават секој ден,и за колку време имавте видливо исправување
Pratete mi snimka ako imate da vidam od koj tip e skoliozata ,bidejki site se razlicni .Ako e pogolemo iskrivuvanje povejke pati nedelno ako e pomalo 2,3 saati nedelno