Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

dan znajt nekoj sto znacit vo son da se muvas so drugar? :D

2. tweety26

tweety26 Популарен член

Сонував во една куќа како се било чисто,метеле...и имаше една огромна цреша во дворот со многу убави цреши па си собрав неколку ама ме искараа па ги фрлив.

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

лелеее мама ме гледала во соне сум имала во косава воска една голема и една помала.. :D :D сто мозе да е??

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

пари,пари :)

5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Сонувам како да паѓам во дупка и наеднаш ќе срипам и ќе станам, ова ми се случува многу пати. :D
    А сестра ми спие, а мене не ми се спиеше и чачкав нашто на тел. и сестра ми зборува нешто и јас и викам шо зборуваш ма? :D и она ми вика јас за мене си зборувам не за тебе :rofl:. Се помочав од смеа кога ми го кажа ова :lol:

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

^незнам, и мене многу често ми се дешава така осеќам како у дупка да паѓам,со ногата се сезнувам....којзнае што е,стес,кошмар... :?:

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Сонував како бев на предавање на факултет, и во тек беа некои гласања за претседател на студентиве од моја генерација,но бидејќи не ги можам многу-многу ни на сон,станав да си заминам, кога одеднаш го слушнав моето име, како јас сум победила, па требаше да се вратам да одржам говор.

|(
    Еднаш како не сонував нешто нормално.

8. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Многу често сонувам кучиња. Незнам зошто ама сите соништа со кучиња ми се кошмари, како да имам набиено некој страв од нив. :worried: Сношти сонував како некое куче ми лае преку оградата, ми ржеше, па дури и ми зборуваше нешто, како дека не е тоа криво што мми лае, туку дека така му наредено. Јас го мавав со камења а тоа малку се повраќеше наназад и пак доаѓаше блиску накај мене ама не ме напаѓаше иако имаше можност.

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

сонував како одам по калив пат, гаден пат пат полн со гомна :lol: во црвени штикли :?: :?: и никако да стигнам до одредено место ...

10. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

сонував снег како има мн снег и нокно време се сетаме со друството ми се појавува од некаде машко детенце мало околу 2 годинки тука сииграм нешто со него,после со еден другар си одиме накај дома и као зима од една продавница мајца а од бутикот се зимало бесплатно и ми ја подарува.

11. CIA

CIA Популарен член

Сонував како сум била на базент со другарките и сум се бањала,сунчала...2 пати додека сум поминувала покрај базентот некој ме подбутнал и вториот пат сум се свртела и сум му рекла да пази малце и овој нешто ми се развикал...наеднаш почнало многу да врне и сум се стрчала да си ги најдам другарките,они седеле под некоја стреа...и кога сум влегувала таму заедно со уште една другарка,2 коли се залетале низ вратата и ќе не изгазеле за малце.И сум погледнала во небото,за да видам дали има уште облаци,и на некое место подалеку цело време удирале громови,многууу молњи имало.

12. teddygirl

teddygirl Популарен член

Другарка со која се скарав пред 2 год а пред тоа бевме неразделни 16-7 години во последно време ја сонувам многу, како повторно да се зближуваме и да се дружиме-што значи тоа?

13. booba

booba Истакнат член

Сонував како моите другарки направиле некоја беља.Сум ги лажела ја нешто полицајците само за да не ги затворат.Но потоа дознале дека лажам и ме пикнале и мене во затвор.Што значи тоа?

14. delvi

delvi Популарен член

Сонував како сме си седеле со мајками и одеднаш сум се породила машко дете, а мајка ми ја пресекла папучната врвца и го облекла .Сум се израдувала дека е машко и дека сопругот ке биде ептен радосен.Потоа со бебцето во раце сум се шетала и сум чекала автобус.

15. meU

meU Популарен член

Цела вечер мислам дека сонував како си ја гледам раката со прстенот од мажот ми и до него бурмата. Ахххх колку убаво стоеа и двата заедно :inlove: :inlove:

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Добро што е со мене? |(
    Ноќеска сонував како сум јадела нутела дури и вкусот можев да го осетам. Пред некоја вечер пак сонував како сум јадела чизкејк и тогаш исто вкусот можев да го осетам. Ех оваа диета што ми направи :drunk: .

17. meU

meU Популарен член

anabel-a шеќерот ти е паднат :lol:
    Шала на страна и покрај тоа што си на диета, касни една лажица мед, не дебели тоа.

anabel-a likes this.
  18. tweety26

tweety26 Популарен член

Сум сонувала многу црни змии и требало да пазам да не ме каснат ама една како да се договараше со другара па ми го попречи патот и другава ме касна малку.
    И само памтам дека имаше до патот еден голем ресторан и се викаше Вротсок или Вратсок нешто така врска немам.Глуп сон. |(

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Уау, сонов.
    Значи сонував дека од дома ме пратиле да одам на Битпазар :^) во една продавница кај што се продавале само машини за перење, да купам за дома. И како во сонот сум мислела дека сум отишла веќе еднаш, ама не сум ја нашла таа машина и као сеа по втор пат. И во сонот, тој продавачот беше различен, така чичко во четириесетите, пеесетите беше и таков се смешкаше, многу беше услужлив и се тоа. И ми рекол ете, дојди да ти ја покажам онаа машина таму и сум отишла јас во другата просторија и овој ме фатил за раце и пробал да ме силува. :o И јас онака се чувствував дека немав сила да му се спротивставам, безнадежно го мавав некако со едната рака го клоцав а тој само ми се смешкаше и ми викаше немој, чекај само малку.. И накрај некако сум се ослободила и сум фатила да трчам по улицата за да побегнам. Ама некако чудно трчав, неможев со полна брзина, уплашена бев.. Накрај избегав, овој мислам не ме ни следеше..
    Ве молам некој ако знае што значи сонов, страшно ме вознемири.

20. OnlyGirl1

OnlyGirl1 Истакнат член

кавга со најдобрата другарка? што значи?