Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    dan znajt nekoj sto znacit vo son da se muvas so drugar? :D

2. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сонував во една куќа како се било чисто,метеле...и имаше една огромна цреша во дворот со многу убави цреши па си собрав неколку ама ме искараа па ги фрлив.

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    лелеее мама ме гледала во соне сум имала во косава воска една голема и една помала.. :D :D сто мозе да е??

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    пари,пари :)

5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Сонувам како да паѓам во дупка и наеднаш ќе срипам и ќе станам, ова ми се случува многу пати. :D
    А сестра ми спие, а мене не ми се спиеше и чачкав нашто на тел. и сестра ми зборува нешто и јас и викам шо зборуваш ма? :D и она ми вика јас за мене си зборувам не за тебе :rofl:. Се помочав од смеа кога ми го кажа ова :lol:

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^незнам, и мене многу често ми се дешава така осеќам како у дупка да паѓам,со ногата се сезнувам....којзнае што е,стес,кошмар... :?:

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    Сонував како бев на предавање на факултет, и во тек беа некои гласања за претседател на студентиве од моја генерација,но бидејќи не ги можам многу-многу ни на сон,станав да си заминам, кога одеднаш го слушнав моето име, како јас сум победила, па требаше да се вратам да одржам говор.

|(
    Еднаш како не сонував нешто нормално.

8. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Многу често сонувам кучиња. Незнам зошто ама сите соништа со кучиња ми се кошмари, како да имам набиено некој страв од нив. :worried: Сношти сонував како некое куче ми лае преку оградата, ми ржеше, па дури и ми зборуваше нешто, како дека не е тоа криво што мми лае, туку дека така му наредено. Јас го мавав со камења а тоа малку се повраќеше наназад и пак доаѓаше блиску накај мене ама не ме напаѓаше иако имаше можност.

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    сонував како одам по калив пат, гаден пат пат полн со гомна :lol: во црвени штикли :?: :?: и никако да стигнам до одредено место ...

10. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    сонував снег како има мн снег и нокно време се сетаме со друството ми се појавува од некаде машко детенце мало околу 2 годинки тука сииграм нешто со него,после со еден другар си одиме накај дома и као зима од една продавница мајца а од бутикот се зимало бесплатно и ми ја подарува.

11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сонував како сум била на базент со другарките и сум се бањала,сунчала...2 пати додека сум поминувала покрај базентот некој ме подбутнал и вториот пат сум се свртела и сум му рекла да пази малце и овој нешто ми се развикал...наеднаш почнало многу да врне и сум се стрчала да си ги најдам другарките,они седеле под некоја стреа...и кога сум влегувала таму заедно со уште една другарка,2 коли се залетале низ вратата и ќе не изгазеле за малце.И сум погледнала во небото,за да видам дали има уште облаци,и на некое место подалеку цело време удирале громови,многууу молњи имало.

12. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Другарка со која се скарав пред 2 год а пред тоа бевме неразделни 16-7 години во последно време ја сонувам многу, како повторно да се зближуваме и да се дружиме-што значи тоа?

13. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Сонував како моите другарки направиле некоја беља.Сум ги лажела ја нешто полицајците само за да не ги затворат.Но потоа дознале дека лажам и ме пикнале и мене во затвор.Што значи тоа?

14. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Сонував како сме си седеле со мајками и одеднаш сум се породила машко дете, а мајка ми ја пресекла папучната врвца и го облекла .Сум се израдувала дека е машко и дека сопругот ке биде ептен радосен.Потоа со бебцето во раце сум се шетала и сум чекала автобус.

15. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Цела вечер мислам дека сонував како си ја гледам раката со прстенот од мажот ми и до него бурмата. Ахххх колку убаво стоеа и двата заедно :inlove: :inlove:

16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Добро што е со мене? |(
    Ноќеска сонував како сум јадела нутела дури и вкусот можев да го осетам. Пред некоја вечер пак сонував како сум јадела чизкејк и тогаш исто вкусот можев да го осетам. Ех оваа диета што ми направи :drunk: .

17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    anabel-a шеќерот ти е паднат :lol:
    Шала на страна и покрај тоа што си на диета, касни една лажица мед, не дебели тоа.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сум сонувала многу црни змии и требало да пазам да не ме каснат ама една како да се договараше со другара па ми го попречи патот и другава ме касна малку.
    И само памтам дека имаше до патот еден голем ресторан и се викаше Вротсок или Вратсок нешто така врска немам.Глуп сон. |(

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Уау, сонов.
    Значи сонував дека од дома ме пратиле да одам на Битпазар :^) во една продавница кај што се продавале само машини за перење, да купам за дома. И како во сонот сум мислела дека сум отишла веќе еднаш, ама не сум ја нашла таа машина и као сеа по втор пат. И во сонот, тој продавачот беше различен, така чичко во четириесетите, пеесетите беше и таков се смешкаше, многу беше услужлив и се тоа. И ми рекол ете, дојди да ти ја покажам онаа машина таму и сум отишла јас во другата просторија и овој ме фатил за раце и пробал да ме силува. :o И јас онака се чувствував дека немав сила да му се спротивставам, безнадежно го мавав некако со едната рака го клоцав а тој само ми се смешкаше и ми викаше немој, чекај само малку.. И накрај некако сум се ослободила и сум фатила да трчам по улицата за да побегнам. Ама некако чудно трчав, неможев со полна брзина, уплашена бев.. Накрај избегав, овој мислам не ме ни следеше..
    Ве молам некој ако знае што значи сонов, страшно ме вознемири.

20. OnlyGirl1

OnlyGirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    9
    кавга со најдобрата другарка? што значи?