Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. esperansa777

esperansa777 Популарен член

1.сонував како минувам низ некое место и имаше куче и кога се оддалечив само слушнав кучешко ршење што беше многу силно и бесно,страшно и некако почна на германски дури да зборува,и ме фати страв и паника па почнав да трчам иако не го гледав и да барам спас,стигнав до едно место,како кука на некои луѓе со тесни ходници и барав соба да ме скријат и тие ми покажаа на зидот стоеше слика од нивна керка која така настрадала од кучиња и некако како бијонсе ми личеше и пишуваше како докторка да била и после ми најдоа соба,така нешто
    2.девојка со жолта коса и си стоеше само(инаку моите бивши имат плави девојки)

2. nobody1

nobody1 Истакнат член

Сум била на училиштето и пред училиштето имало многу деца и некој ми рекол да пеам и јас многу убаво сум пеела и тоа со микрофон и сум носела штикли од оние како полни и едвај сум одела со нив

3. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

1. Сум раскинала со мојот сегашен дечко.
    Сме биле во некоја кука, имаше многу непознати луѓе и мојот дечко беше тука, ние сме биле во врска ама се правеше како да не мепознава и потоа јас го сакав да го изневерам со едно дете кое ми се пуштал во минатото и сме отишле во WC и почнавме да се бањаме и тој не фати.. ништо не рече само не ми рече ни па вртеше долго време и по неколку дека ко сум влегла на фб видов дека ги избришал сликите и го тргнал тоа во врска со мене :)

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Имаше повеќе скали.Јас се качував по нив.Дуваше силен ветер,но иако дуваше јас многу лесно се искачив. :^)

5. psychic

psychic Популарен член

лесно ќе поминеш преку некој проблем
    можно е проблем во врската
    поголема самодоверба
    1. страв од промена во плановите, стрес
    2. можеби од тоа, инаку нема значење

Sara123 likes this.
  6. Sara123

Sara123 Популарен член

3 сон - Одев по улица. Наеднаш ми излета еден човек и ми рече сега ќе те силувам. Јас го погледнав вака :^) и мислев дека се шегува. Потоа, ми се доближи и ми рече сега ќе те боли, нема да имам милост за тебе и онака знам дека си невина. :^) Јас почнав да паничам и мислев дека ќе се онесвестам. Тој ми се приближи уште повеќе, а мене почна да ми се повраќа. :envy: Се разбудив ноќеста во 4 и потоа не можев да заспијам повторно, заради овој глупав сон.

2 сон - Татко ми ја давеше мојата мачка. :^)

1 сон - Нешто се разочарав и ги спремив куферите. Ќе одев во Кина. Отидов на аеродром и таму имаше некои сплетки и неправилности. Прво се качив во патнички автобус а потоа требаше нешто да почекам за да можам да отидам во Кина. Се чувствав многу чудно и баш онака филмски.

7. psychic

psychic Популарен член

3. страв од нешто непредвидено
    2. нема значење, освен тоа можи малку да се потскарате
    1. сакаш да избегаш од монотоното секојдневие, а знаеш дека е тешко. Препреки до некоја цел

Sara123 likes this.
  8. vampgirl

vampgirl Истакнат член

1. Некаде со друштво сме биле на екскурзија и сме се возеле со комбе и сме се смееле и потоа не паметам ама се префрлив кај баба ми во куќата и еден другар дошол и ми рекол ајде да одиме, а јас сеуште не сум била облечена па сум ги барала портокаловите пантолони (кои ги немам) и сум сфатила дека немам такви пантолони па облеков нешто старо и неиспрано, и наеднаш се разбудив.

2. Сонував дека сум сакала да си ја обојам косата, меѓутоа не сум можела да се одлучам каква боја да биде. Сите ме критикувале и ми барале мани за бојата, те ваква била те онаква била. Не се сеќавам токму на се меѓутоа бојата ми беше главен дел од сонот.

9. Sara123

Sara123 Популарен член

Сонував повеќе сонови, но само на еден се сеќавам.

Брзав за некаде, требаше за одам, но каснев.
    Братучедка ми беше дојдена на гости, но јас морав да одам.
    И го оставив клучот, таа самата ќе седела.
    Се облеков преубаво - ПРЕубаво, прекрасно, навистина.
    Но, се погледнав во огледало и косата ми беше премногу мрсна.
    Исто како мокра - до толку. Имав и некои огромни бели точки (тоа како првут да беше)
    што се познаваа од еден километар и тоа многу такви низ косата.

Едит : Ми текна и на уште еден сон. :D
    Сонував како сум одела да си направам трајна тетоважа.
    Бев пресреќна.

10. teedybeear

teedybeear Нов член

Баба ми и дедо ми ме однеле небе и брат ми некаде на одмор во Македонија,ама сепак било многу далеку :| и таму каде што престојувавме собите беа мрачни.Добро не баш мрачни,ама многу соби мене ми се такви,језиви.Баба ми и дедо ми се преместија во друга соба и јас ги пакував моите работи за во друга соба.Доага некој вработен таму и вика да платиме плус бидејки две соби иако не сме спиеле една ноќ и дедо ми почна да се кара (како и секогаш кога е во прашање пар :x ) и реков добро,дека јас ке платам само да не се караат.Вечерта во 8 саат сме морале сите да спиеме и поминуваа полицајци да проверат :D :x и јас сум легнала ама кога дојдоа кај нас во соба почнав да плачам бидејки брат ми не беше во собата и утредента сум фатила автобус да су дојдам ама немав многу пари за карта и му дадов пола и му реков да ме пушти дека мајка ми ке плати кога ке стигнеме и некако се договоривме...И јас станав плачејки и како луда го барав брат ми низ станов.. :D Дали има некое значење сонов?

11. psychic

psychic Популарен член

не се согласуваш со сите и не го криј тоа
    1. поголема самодоверба, но има нешто што ќе ти смета
    2. или сакаш да обележиш и запатиш некој момент или сакаш да оставиш поголем впечаток

Sara123 likes this.
  12. psychic

psychic Популарен член

1. нема значење
    2. сакаш промена на нешто

vampgirl and Sara123 like this.
  13. laill

laill Активен член

Го сонував момчето со кое се гледам како ме прашал дали сакам да му бидам девојка јас прифатив и ме однесе дома кај него ме запозна со мајка му..седевме таму сум заспала. Што значи? :)

14. psychic

psychic Популарен член

сакаш да му веруваш, а другото е нормално поради тоа што се гледате :D

Sara123 likes this.
  15. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

ја пак да си прашам :lol: а да те депилира мајка на едно девојче(кое учеше со мене,а мајка му работи во реалниот живот како професор од 1 до 4) ? :?:
    пс. знам глупости сонувам :worried:

16. psychic

psychic Популарен член

нема значење

17. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Сонував како сум спиела со мојата покојна мајка во ист кревет и сме си правеле муабет...што значи сонов?

18. Anne15

Anne15 Истакнат член

1.Трчавме со друштво некаде. :?:

2.Држев во рака бебе,малечко ептен беше,спиеше.И го дадов на стрина ми (нејзино беше :o ).Потоа и го земав нејзиното дете(значи што го има ств. во реалноста),но дека беше поголемо-потешко беше,али пак го држев во раце. :^)

19. psychic

psychic Популарен член

како прво, ти недостига, а другото е тоа што треба да знаеш дека те мисли
    1. нема значење
    2. промени кај стрина ти

rici.aaaaa likes this.
  20. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

сонував како со дечко ми сме лежеле кај него и сме се расправале за датата за свадба ,јас сум велела на 25 октомври оваа година а тој ми велел на 8 октомври наредната година :$ ,и во еден момент тропат мајка му и сестра му на врата дошла некоа гостинка кај него ама не сакаше да влезе таа