1.сонував како минувам низ некое место и имаше куче и кога се оддалечив само слушнав кучешко ршење што беше многу силно и бесно,страшно и некако почна на германски дури да зборува,и ме фати страв и паника па почнав да трчам иако не го гледав и да барам спас,стигнав до едно место,како кука на некои луѓе со тесни ходници и барав соба да ме скријат и тие ми покажаа на зидот стоеше слика од нивна керка која така настрадала од кучиња и некако како бијонсе ми личеше и пишуваше како докторка да била и после ми најдоа соба,така нешто 2.девојка со жолта коса и си стоеше само(инаку моите бивши имат плави девојки)
Сум била на училиштето и пред училиштето имало многу деца и некој ми рекол да пеам и јас многу убаво сум пеела и тоа со микрофон и сум носела штикли од оние како полни и едвај сум одела со нив
1. Сум раскинала со мојот сегашен дечко. Сме биле во некоја кука, имаше многу непознати луѓе и мојот дечко беше тука, ние сме биле во врска ама се правеше како да не мепознава и потоа јас го сакав да го изневерам со едно дете кое ми се пуштал во минатото и сме отишле во WC и почнавме да се бањаме и тој не фати.. ништо не рече само не ми рече ни па вртеше долго време и по неколку дека ко сум влегла на фб видов дека ги избришал сликите и го тргнал тоа во врска со мене
Имаше повеќе скали.Јас се качував по нив.Дуваше силен ветер,но иако дуваше јас многу лесно се искачив.
лесно ќе поминеш преку некој проблем можно е проблем во врската поголема самодоверба 1. страв од промена во плановите, стрес 2. можеби од тоа, инаку нема значење
3 сон - Одев по улица. Наеднаш ми излета еден човек и ми рече сега ќе те силувам. Јас го погледнав вака и мислев дека се шегува. Потоа, ми се доближи и ми рече сега ќе те боли, нема да имам милост за тебе и онака знам дека си невина. Јас почнав да паничам и мислев дека ќе се онесвестам. Тој ми се приближи уште повеќе, а мене почна да ми се повраќа. Се разбудив ноќеста во 4 и потоа не можев да заспијам повторно, заради овој глупав сон. 2 сон - Татко ми ја давеше мојата мачка. 1 сон - Нешто се разочарав и ги спремив куферите. Ќе одев во Кина. Отидов на аеродром и таму имаше некои сплетки и неправилности. Прво се качив во патнички автобус а потоа требаше нешто да почекам за да можам да отидам во Кина. Се чувствав многу чудно и баш онака филмски.
3. страв од нешто непредвидено 2. нема значење, освен тоа можи малку да се потскарате 1. сакаш да избегаш од монотоното секојдневие, а знаеш дека е тешко. Препреки до некоја цел
1. Некаде со друштво сме биле на екскурзија и сме се возеле со комбе и сме се смееле и потоа не паметам ама се префрлив кај баба ми во куќата и еден другар дошол и ми рекол ајде да одиме, а јас сеуште не сум била облечена па сум ги барала портокаловите пантолони (кои ги немам) и сум сфатила дека немам такви пантолони па облеков нешто старо и неиспрано, и наеднаш се разбудив. 2. Сонував дека сум сакала да си ја обојам косата, меѓутоа не сум можела да се одлучам каква боја да биде. Сите ме критикувале и ми барале мани за бојата, те ваква била те онаква била. Не се сеќавам токму на се меѓутоа бојата ми беше главен дел од сонот.
Сонував повеќе сонови, но само на еден се сеќавам. Брзав за некаде, требаше за одам, но каснев. Братучедка ми беше дојдена на гости, но јас морав да одам. И го оставив клучот, таа самата ќе седела. Се облеков преубаво - ПРЕубаво, прекрасно, навистина. Но, се погледнав во огледало и косата ми беше премногу мрсна. Исто како мокра - до толку. Имав и некои огромни бели точки (тоа како првут да беше) што се познаваа од еден километар и тоа многу такви низ косата. Едит : Ми текна и на уште еден сон. Сонував како сум одела да си направам трајна тетоважа. Бев пресреќна.
Баба ми и дедо ми ме однеле небе и брат ми некаде на одмор во Македонија,ама сепак било многу далеку и таму каде што престојувавме собите беа мрачни.Добро не баш мрачни,ама многу соби мене ми се такви,језиви.Баба ми и дедо ми се преместија во друга соба и јас ги пакував моите работи за во друга соба.Доага некој вработен таму и вика да платиме плус бидејки две соби иако не сме спиеле една ноќ и дедо ми почна да се кара (како и секогаш кога е во прашање пар ) и реков добро,дека јас ке платам само да не се караат.Вечерта во 8 саат сме морале сите да спиеме и поминуваа полицајци да проверат и јас сум легнала ама кога дојдоа кај нас во соба почнав да плачам бидејки брат ми не беше во собата и утредента сум фатила автобус да су дојдам ама немав многу пари за карта и му дадов пола и му реков да ме пушти дека мајка ми ке плати кога ке стигнеме и некако се договоривме...И јас станав плачејки и како луда го барав брат ми низ станов.. Дали има некое значење сонов?
не се согласуваш со сите и не го криј тоа 1. поголема самодоверба, но има нешто што ќе ти смета 2. или сакаш да обележиш и запатиш некој момент или сакаш да оставиш поголем впечаток
Го сонував момчето со кое се гледам како ме прашал дали сакам да му бидам девојка јас прифатив и ме однесе дома кај него ме запозна со мајка му..седевме таму сум заспала. Што значи?
ја пак да си прашам а да те депилира мајка на едно девојче(кое учеше со мене,а мајка му работи во реалниот живот како професор од 1 до 4) ? пс. знам глупости сонувам
Сонував како сум спиела со мојата покојна мајка во ист кревет и сме си правеле муабет...што значи сонов?
1.Трчавме со друштво некаде. 2.Држев во рака бебе,малечко ептен беше,спиеше.И го дадов на стрина ми (нејзино беше ).Потоа и го земав нејзиното дете(значи што го има ств. во реалноста),но дека беше поголемо-потешко беше,али пак го држев во раце.
како прво, ти недостига, а другото е тоа што треба да знаеш дека те мисли 1. нема значење 2. промени кај стрина ти
сонував како со дечко ми сме лежеле кај него и сме се расправале за датата за свадба ,јас сум велела на 25 октомври оваа година а тој ми велел на 8 октомври наредната година ,и во еден момент тропат мајка му и сестра му на врата дошла некоа гостинка кај него ама не сакаше да влезе таа