Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. PeperutkiVoMene

PeperutkiVoMene Истакнат член

Shto znachi ovoj son. Edna komsivka shto ja nemam ne ja poznavam mi dade pari, gi broese na kupche i mi gi dade parite bea srpski dinari, mislam i taa bese srbinka no ne e vazno dali bese. Jas se izraduvav na parite. Nesto se slucuvase vo mojata ulica, nesto se snimase i jas sakav da sum del i na kraj gi dobiv parite.bev i na frizer vo sonot.

ludamaja10 likes this.
  2. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Најпрвин ти бладарам, второ голема е веројатноста да можеби се извлечеш од некои долг но сепак пази да не те зезне некој за некои пари нешто така , дека можат парите и предавство да означуваат. Сепак, ти посакувам да си добиеш многу парички

PeperutkiVoMene likes this.
  3. Iva9612

Iva9612 Истакнат член

Не знам како да го протоколувам сонокот многу е измешан...сум купила блуза за поклон за една личност потоа дома сум била и дедо ми (кој е починат) и татко ми го отвориле прозорецот ширум
    Знае некој што значи?

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Оваа недела сонував два лоши сонови
    Првиот беше како кажувам на бивша школска и другарка дека брат ми загинал во сообраќајка, и цело време сум повторувала 'душата ме боли'.
    Вториот сон беше како починал дедо ми, ми се јавил братучед ми да ми каже. И наеднаш сум во дворот кај нив, ја гледам баба ми во црн елек облечена, како спрема за погреб.

Многу језиво, и неубаво чувство имам.

5. mileystar

mileystar Популарен член

Јас 4-5 дена по ред сонувам куфери,како си одам од мојата ќука,исто се појавуваат различни личности,како попови и чудни баби.Па некаде бегам,па духови се појавуваат.Многу чудно чуство имам :sweat:

6. Iva9612

Iva9612 Истакнат член

Дали некој го разбира сонот: сум се спремала за на гости бил некој празник и ме чекале да ме соберат со колата ама јас сум брзала да стигнам на време,а знам било зима и требало да се облечам и сум сакала едно црвено фустанче кое го имам ама сум рекла не зима е сега рано е за тоа многу е летно и сум се погледнала во огледало сум носела бела маица и фармерки

7. starish

starish Истакнат член

Сонував дека ќе ме згази кола. Колата не ја видов, улицата беше темна, темница, само ја слушнав како вози накај мене и дека свири. Немаше светла, ништо. Изрипав од кревет, мислев срцево ќе ми излезе. Да не знае некој да го протолкува ова?

8. tajniot angel

tajniot angel Истакнат член

Zdravo na site e sea vaka da spodelam eden son , pred nekollju godini pravev test sym i pokaza deka sum bremena i bese vikend i trebase posle toa da odam kaj maticniot na predgled da mi ja potvrdi bremenosta i na rucek taka da sum zaspala i na son vo racete drzam dve bebinja ednoto so plavo kebe a drugoto so rozevo ,i kako odam prema edna svetlina a tamu me ceka edna silueta vo belo a patot do tamu mi izgledal tolku dolg ...a vsusnot mn kratok ....dodeka taka odev nakaj siluetata bebinjata ic ne zaplakaa.... i samo sto gi dadov na nea pocnaa tolku glasno da placat a mene kako so golema brzna me isfrli i koa se razbuduv vidov deka sum se napravila so krv i mn jaki bolki vo stomakot odma otidov na lekar i ispadna abortus

9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Па ти веќе си била бремена :| сонов ти наговестил дека ќе го изгубиш бебето :( . Всушност , во сонот со свои раце си ги дала бебињата на ангелот на смртта :( . Сочувство до тебе за изгубеното чедо , се надевам дека во иднина ќе забремениш пак и овој пат ќе ги наполниш рацете со едно мало ангелче ..

П . С . Кога ќе видиш силуета а носиш бебе ( како во сонов , црна, бела , неважно ) , потруди се да ти проработи потсвеста и да се сетиш да ја избркаш . Маж ми често ги сонува мртовците од поблиска фамилија , и секогаш кога го сонува дедо му , му се расипува колата која ја доби како аманет токму од дедо му . Затоа се труди да да не разговара со мртвите , често ги брка . А кога и да прозори со дедо му колата обавезно се расипува . И се еден та ист дел .

10. A_star

A_star Истакнат член

Сонував како мојата почината баба ми дава поклон.
    Некој да знае што би значело?

11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Screenshot_20190828-040002.png

A_star likes this.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Што значи скршен заб ? Тројката ми била скршена скоро цела (сосем малку беше останато) немаше крв , сум се нервирала и сум отишла на заболекар и таму ништо не направија ...и сум била нервозна што ке сум била без заб

13. tajniot angel

Sto ti dala na poklon??

14. A_star

A_star Истакнат член

Не знам, спакуван беше.

15. tajniot angel

Jas vo son sanjam zena kako na boks lezi i kako dava naponi mislis se poraga pred se da kazam pred sonov imav spontan abortus a sonov e odma posle dva meseca kako sto e zenata na boksot vo pristorijata polna soba decinja site oblecini vo belo a pozadi eden paravan cirka edno momce ...do mene doaga edno devojce tolku ubavo mislis crtano i na zenata i vikam civo e detevo vika tvoe ama ne e tvoe a toa sto cirka tamu civo e i mi vika aaaa toa e tvoe i posle mesec dena doznav deka sum pak bremena i si dobiv since ❤❤

16. moon1

moon1 Популарен член

Моите сонови секогаш се поврзано со тоа што ми се случувало преку ден. Речиси се секогаш се кратки, глупави и содржински сиромашни.
    Пример, вчера сонував дека сум на некоја планина и ми било многу ладно. Кога се разбудив - ми студеше.

17. tajniot angel

Mn e loso koa sanjam komirana sum isto taka skoro imav situacija kako nekoj me gusi bas kako vrz mene da e sednat nikako ne sum mozela da rasonam duri kako realnost bese ke otvorev oci so golem napor ...i pak potonuvav

18. tajniot angel

Da ne te plasam nevesta ne e ubavo i nekoj
    Leb e dusa i znaci bremenost

19. PeperutkiVoMene

PeperutkiVoMene Истакнат член

Sto nekoj ne razbrav?
    Inaku jas mn sonuvam. Pred da go sonuvam toj son Edna vecer pred nego sonuvav deka jadam cokolado i na kockite cokolado bese napisano imeto na istiot decko na sekoja kocka.
    A zavcera sonuvav mace zolto I mn slabo. Mi padna zal i dadov da jade od mojot rucek. Toa bese svinsko so oriz. Mackata go proba mesoto i ne jadese poveke, jas go staviv vo ustata to meso sto mackata go grizese i go izvadiv.
    Edna vecer sonuvav krokodil.

20. Natasha555

Natasha555 Истакнат член

Девојки ве молам за мала помош. Што значи кога го сонуваш сопругот како прави венчавка до друга, иако ние сме биле веќе венчани а јас сум присуствувала на свадбата. Мојот сопруг бил свесен дека таа венчавка не можи да се случи, но го чекал матичарот тоа да го потврди??? :o:|