Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Miss Raspberry

Miss Raspberry Активен член

Девојки што значи да сонуваш дека купуваш бела облека ?

2. Jana_♡

Jana_♡ Истакнат член

Огромни печурки сонував. Што значи? :drunk:

3. Telenovela00

Telenovela00 Истакнат член

Imav spontan pred 5 dena. Dve nedeli pred spontaniot sonuvav nekoj mi kaza deka nosam zensko dete. Vecerva sonuvam deka sum rodila zensko dete, mlitavo nesrekno... Isto cela vecer sonuvam trpezi.. Bozji znak ili sto e neznam

4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Жалам за твојата загуба .. ќе даде Бог , ќе си држиш преубава принцезичка во раце , а и принц се надевам .

Верувам дека мислите ти се насочени и преокупирани со тоа како и што довело до загуба , па потсвесно си сонувала дека било девојче .. Трпезите , не би знаела што може да значат , претпоставувам дека значи дека наскоро ќе забремениш повторно и овој пат ќе се исполни твоето срце и твоите раце со една среќичка , па ќе го славите доаѓањето на новиот член во семејството ( сепак , не ме фаќај за збор , со цела душа сакам да сум во право за трпезите , но нека каже некој што знае да толкува сонови сепак ) ..

Telenovela00 likes this.
  5. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Го сонував братучед ми починат како се закача со син ми (2 години), ама не игриво, туку ко лут, гневен да е. Во еден момент толку силно го турна син ми, што отидов пред него и му истурив шише вода на глава. И си заминав. Ми текна дека го заборавив син ми и со трчање, испаничена се вратив назад и се издрав на цел глас: СТООООЈ. Сакал да ми го земе (тука ми текна дека братучед ми е починат). И ко што имаше многу деца на различна возраст околу син ми, братучед ми викна "стојте" и сите се наредија во ред. Едно помало дете го крена син ми и ми го подаде, во исто време некој рече "не ти го земаме". И тука се разбудив, цела исплашена, вознемирена, не можев саат време да се смирам.
    Вообичаено сонувам несврзани работи и бош соништа, ама овој толку беше реален, што ме извади од памет.

6. Enaa777

Enaa777 Нов член

Има некој што знае да толкува сон?

7. Shy girl

Shy girl Истакнат член

Здраво, во саботата вечер сонував стара жена цела облечена во црно со црна шамија како ми вели "ќе гориш во пеколот" или "гориш во пеколот", не сум баш сигурна...Дали знаете што значи?

Dandra likes this.
  8. Kremcetooo

Kremcetooo Активен член

Здраво. Сонував како палам свеќа во црква на два пати и како човекот кој што продаваше свеќи ми рече ако имате лоши мисли и намери немој да палите. Што можи да значи сонов?

9. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Веќе втор пат сонувам песни, минатиот пат песната ми е позната, а овој пат беше нешто во смисла тој има девојки многу дури и имиња се споменуваа...:rofl::rofl::rofl::rofl: Дефинитивно не верувам во сонови, некогаш ми се исполнуваат кога сонувам нешто реално и не мислам многу на сонот.

10. WildMk

WildMk Форумски идол

Тоа што си мислите, тоа сонувате.
    Ако сакате тумачење, најдобро е да прашате психолог, не да читате соновник.

Cosmic Girl likes this.
  11. Dandra

Dandra Истакнат член

i jas isto taka sonuvav slicen son pred mnogu godini i celo vreme se plasam da ne sum gresna nesto vo zivotot niso loso. ne sum napravila. No pa za belja sve baksuz me tera nisto ne mi ide ni ljubov ni rabota neznam sto e rabotata.

12. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Сонував дека со брачедана бевме на црква изгледа празник беше не знам
    И да запалиме свеќа ама мојата свеќа не се запали
    И отидов да земам друга свеќа и гледам до свеќата сите тука се собраа да се причесте и ја се тргнав на страна си реков не постам јас
    (Не се сеќавам со свеќата што направив)
    Па се разбудив

Што може да значи ова?

13. Dandra

Dandra Истакнат член

Zapali si svekja vo crkva i posti si koga dusata kje ti bara da postis

Kikiccc likes this.
  14. Kiky123

Kiky123 Активен член

Здраво девојки би сакала да прашам дали некоја од вас знае што значи ако сонуваш кафе како вариш и ти претекува,цела вечер тоа сум сонувала :D

15. Nikolovska09

Nikolovska09 Истакнат член

Сонував дека сум го изневерила дечко ми, и после цело време бев во страв да не дознае, ова беше еден сон а потоа сонував друг сон дека дечко ми ме затворил во некоја куќа ме држел затворена и не ме оставал да излегвам само единствено на факултет ме оставал да одам а поради некоја х причина јас не смеев да кажам на никој дека ме држи затворена. Некој да ми каже што можи да значи ова?

16. Iva9612

Iva9612 Истакнат член

Сонував многу многуу малечко бебе, не било мое ама јас се грижев за него, било како на ивица и ќе паднело и јас го спасив. Потоа сонував како сум била со другарки некаде па другарките најдоја една кутија со слики од свадбата на тој што ми се допаѓа, ама јас не сум можела да ги погледнам, кога зедов една кутија каде биле сликите и ја отворив такви слики немало. Инаку во реалноста тој не е во брак
    Што мислите, како би го протолкувале?

17. SonlivaDevojka

SonlivaDevojka Активен член

Здраво. Некој кој се разбира од сонови нека ми пише. Се сонував невеста во бела венчаница со долго вело. Последен пат кога се сонував невеста беше пред да правам свадба и ми велеа дека тоа сум сонувала од помислата дека ќе се мажам. Сега сум веќе мажена незнам што би значел сонов.

18. Nanooo

Nanooo Истакнат член

Devojki ubav den
    Se slucuva slednovo
    Edna nedela veke sonuvam deka sum bremena (soopstuvam , se spremam za poroduvanje..) no jas ne sum vo realnost treba da dobiam za 3 dena dali nekoj znae sto se sonovite nekako da gi protolkuva

19. anaja1

anaja1 Популарен член

Јас како што сум слушала,да се сонува бременост,е некоја тежина

20. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Што значи ако ја сониш @Biljarkata :wasntme:?