Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Miss Raspberry

Miss Raspberry Активен член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Девојки што значи да сонуваш дека купуваш бела облека ?

2. Jana_♡

Jana_♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2021
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    452
    Огромни печурки сонував. Што значи? :drunk:

3. Telenovela00

Telenovela00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2021
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    421
    Imav spontan pred 5 dena. Dve nedeli pred spontaniot sonuvav nekoj mi kaza deka nosam zensko dete. Vecerva sonuvam deka sum rodila zensko dete, mlitavo nesrekno... Isto cela vecer sonuvam trpezi.. Bozji znak ili sto e neznam

4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.363
    Жалам за твојата загуба .. ќе даде Бог , ќе си држиш преубава принцезичка во раце , а и принц се надевам .

Верувам дека мислите ти се насочени и преокупирани со тоа како и што довело до загуба , па потсвесно си сонувала дека било девојче .. Трпезите , не би знаела што може да значат , претпоставувам дека значи дека наскоро ќе забремениш повторно и овој пат ќе се исполни твоето срце и твоите раце со една среќичка , па ќе го славите доаѓањето на новиот член во семејството ( сепак , не ме фаќај за збор , со цела душа сакам да сум во право за трпезите , но нека каже некој што знае да толкува сонови сепак ) ..

На Telenovela00 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Го сонував братучед ми починат како се закача со син ми (2 години), ама не игриво, туку ко лут, гневен да е. Во еден момент толку силно го турна син ми, што отидов пред него и му истурив шише вода на глава. И си заминав. Ми текна дека го заборавив син ми и со трчање, испаничена се вратив назад и се издрав на цел глас: СТООООЈ. Сакал да ми го земе (тука ми текна дека братучед ми е починат). И ко што имаше многу деца на различна возраст околу син ми, братучед ми викна "стојте" и сите се наредија во ред. Едно помало дете го крена син ми и ми го подаде, во исто време некој рече "не ти го земаме". И тука се разбудив, цела исплашена, вознемирена, не можев саат време да се смирам.
    Вообичаено сонувам несврзани работи и бош соништа, ама овој толку беше реален, што ме извади од памет.

6. Enaa777

Enaa777 Нов член

Се зачлени на:
    4 мај 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    20
    Има некој што знае да толкува сон?

7. Shy girl

Shy girl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2020
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    Здраво, во саботата вечер сонував стара жена цела облечена во црно со црна шамија како ми вели "ќе гориш во пеколот" или "гориш во пеколот", не сум баш сигурна...Дали знаете што значи?

На Dandra му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Kremcetooo

Kremcetooo Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2020
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    11
    Здраво. Сонував како палам свеќа во црква на два пати и како човекот кој што продаваше свеќи ми рече ако имате лоши мисли и намери немој да палите. Што можи да значи сонов?

9. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Веќе втор пат сонувам песни, минатиот пат песната ми е позната, а овој пат беше нешто во смисла тој има девојки многу дури и имиња се споменуваа...:rofl::rofl::rofl::rofl: Дефинитивно не верувам во сонови, некогаш ми се исполнуваат кога сонувам нешто реално и не мислам многу на сонот.

10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.256
    Тоа што си мислите, тоа сонувате.
    Ако сакате тумачење, најдобро е да прашате психолог, не да читате соновник.

На Cosmic Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dandra

Dandra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2020
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    765
    i jas isto taka sonuvav slicen son pred mnogu godini i celo vreme se plasam da ne sum gresna nesto vo zivotot niso loso. ne sum napravila. No pa za belja sve baksuz me tera nisto ne mi ide ni ljubov ni rabota neznam sto e rabotata.

12. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    1.051
    Сонував дека со брачедана бевме на црква изгледа празник беше не знам
    И да запалиме свеќа ама мојата свеќа не се запали
    И отидов да земам друга свеќа и гледам до свеќата сите тука се собраа да се причесте и ја се тргнав на страна си реков не постам јас
    (Не се сеќавам со свеќата што направив)
    Па се разбудив

Што може да значи ова?

13. Dandra

Dandra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2020
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    765
    Zapali si svekja vo crkva i posti si koga dusata kje ti bara da postis

На Kikiccc му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kiky123

Kiky123 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки би сакала да прашам дали некоја од вас знае што значи ако сонуваш кафе како вариш и ти претекува,цела вечер тоа сум сонувала :D

15. Nikolovska09

Nikolovska09 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2020
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    13
    Сонував дека сум го изневерила дечко ми, и после цело време бев во страв да не дознае, ова беше еден сон а потоа сонував друг сон дека дечко ми ме затворил во некоја куќа ме држел затворена и не ме оставал да излегвам само единствено на факултет ме оставал да одам а поради некоја х причина јас не смеев да кажам на никој дека ме држи затворена. Некој да ми каже што можи да значи ова?

16. Iva9612

Iva9612 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    528
    Сонував многу многуу малечко бебе, не било мое ама јас се грижев за него, било како на ивица и ќе паднело и јас го спасив. Потоа сонував како сум била со другарки некаде па другарките најдоја една кутија со слики од свадбата на тој што ми се допаѓа, ама јас не сум можела да ги погледнам, кога зедов една кутија каде биле сликите и ја отворив такви слики немало. Инаку во реалноста тој не е во брак
    Што мислите, како би го протолкувале?

17. SonlivaDevojka

SonlivaDevojka Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    21
    Здраво. Некој кој се разбира од сонови нека ми пише. Се сонував невеста во бела венчаница со долго вело. Последен пат кога се сонував невеста беше пред да правам свадба и ми велеа дека тоа сум сонувала од помислата дека ќе се мажам. Сега сум веќе мажена незнам што би значел сонов.

18. Nanooo

Nanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    77
    Devojki ubav den
    Se slucuva slednovo
    Edna nedela veke sonuvam deka sum bremena (soopstuvam , se spremam za poroduvanje..) no jas ne sum vo realnost treba da dobiam za 3 dena dali nekoj znae sto se sonovite nekako da gi protolkuva

19. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.635
    Допаѓања:
    7.470
    Јас како што сум слушала,да се сонува бременост,е некоја тежина

20. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.704
    Допаѓања:
    16.298
    Што значи ако ја сониш @Biljarkata :wasntme:?