Списание "Unique"

Discussion in 'Слободно време' started by angel92, Feb 17, 2011.

1. angel92

angel92 Популарен член

Видов дека има тема за друго списание, па зашто да не направиме и за ова :D Значи дали го читате? Дали го купувате месечно? Колку броеви имате од списанието? Дали ви се допаѓа? Што ви се допаѓа, а што не? И секако, што би сменале?
    -Го читам секој месец,значи редовно го купувам :D Ме опушта кога сум под стрес и сакам да се одморам. Има интересни теми кои се пријатни за читање. Јас касно почнав да го купувам, па затоа ги имам последните 5 броја, а другите се обидов да ги најдам но никој не ги чува(ги враќале во списанието) :^) Премногу ми се допаѓа, затоа што може да се види повеќе стилови и да ги задоволи. Единствено што би сменала е тоа што е недоволно. Сметам дека за месецот кој Unique го има, може да напишат повеќе статии.
    Па феминки, што ќе кажете вие? :hai: :*

2. vendiii

vendiii Популарен член

Го обожаваааааам :) Според мене број 1 моментално :) Од неодамна почнав да го купувам има што да прочиташ за разлика од Каталогот -Убавина и Здравје :@ . Има многу убави статии а се сложувам со тебе со оглед на тоа дека се работи за месечник би требало да има повеќе страни инаку се најубавооо за списаниево :clap: :inlove:

3. Noemi

Noemi Популарен член

Релативно ми се допаѓа. Многу од содржините(90%) како на веб-страната и во списанието се крадени од Космополитен. Dislike. Ама кога си немаме ние македонско издание на Космополитен ќе си купуваме копии, т.е. Unique.
    Ми се свиѓа што има слики од парчиња облека,цени и продавници и некои други ситници.
    Се на се, може многу подобро ;)

Angelche and girl1985 like this.
  4. Biggie

Biggie Истакнат член

До сега немам купено ниту еден број од списаниево, но неколу пати го имам разгледано на НотФорМен страната и ми изгледа како интересно. Ги има опфатено сите сегменти од животот, и селебрити делот .. Онака, океј си е.

5. Nika666

Nika666 Истакнат член

Од август до сега ги имам сите броеви, само сега мартовскиот не стигнав да го купам. Иначе ми се допаѓа... Посебно што ставаат парчиња облека и цени па ме инспирираат често.
    Инаку најмногу што не ми се допаѓа е кога имитираат шминка од некои ревии и слично... Моделите им се :x знам дека треба да се направи шминката на некое поразлично лице чисто да се осети разликата ама имаше стварно некои :lol: нема врска.
    Во секој случај ми се допаѓа списанието ;)

6. Devojche

Devojche Истакнат член

Колекционер сум на списанија :D Ги купувам сите, ,,Убавина и здравје,, ; ,,Unique,, ; ,,JOY,, и др. Обожавам да си ги читкам :)

7. innablood

innablood Истакнат член

Кога како ке ми текне да го купам, најчесто кога ми е досадно, па во автобус да имам некаква занимација кога се враќам од некаде. Иначе има интересни работи, кои ми привлекуваат внимание.

8. MissSpark

MissSpark Популарен член

Не знам што така ми текна, сабајлево ги купив јулските Убавина и Здравје и Unique, а за недела дена август иде. И августовските ќе си ги купам. Креативно списание инаку, има што да се прочита, апла наменето за млади девојки. Порано бев зависник од тиншема, кога беше поголемко и кога не го даваа во весници, и Таа, морам да напоменам.... Сега Unique ми е најдобро списание во земјава наша и едвај чекам да скинам страни од листање :)

9. Mashnichka

Mashnichka Истакнат член

Aј некој ако го купил најновиот број нека ми ги пише советите од 5 дена до рамен
    стомак тука кај мене се потрошило и немам кај да го барам така да ај некој ако
    може нека пише или тука или во лп :rofl:

10. mima83

mima83 Истакнат член

Не го купувам зашто не ми се даваат пари за весници :lol:
    Го гледам на фб,има некои извадоци од статии и мислам дека не е лошо..ама ипак пари не ми се даваат :lol:

11. The-Queen

The-Queen Популарен член

dieti/5-dena-do-ramen-stomak-t7411/?hilit=5%20%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%B4%D0%BE%20%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%20%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA#p607822
    еве во темава ги има :)

12. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Претежно ги читам извадоците на страната на Јуник ,ако ме привлечи нешто особено - го купивам.
    Не велам дека не го купувам и без некоја причина ,ете ,некогаш ми се чита баш такво женско списание .
    Сметам дека треба повеќе страни да посветат на статии и совети отколку на облека и модни додатоци ,по 10 страни им одат во тоа ,а на секоја страна има по некое парче. За мене е премногу.
    Сепак е најдобро списание.

13. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

списаниетоо го купувам редовноо и се опутша кога го читамм во него има многуу убави и поучни работии и јас иста така почнав сега брзо да го купувам и и ги имама купено само последните 6 бројаа а другите ги зедов и ги прочитав од кај братучеда ми.. :rofl:

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Го купувам најчесто летен период, да има што да се прави на плажа :) инаку многу ретко. Ги читам извадоците преку нет и толку.

15. Marie.m

Marie.m Популарен член

Јас го купувам редовно и си го читам, малце ми е глупо кога цели страни се со модели или пак реклами али во глобала интересно ми е и ми се свиѓаат содржините.

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Го купувам редовно и ми е едно од омилените, премногу ми се допаѓа и се трудам да не пропуштам ниту еден број. И на плажа си го носам и ми е супер занимација, а има и доста корисни совети.

17. Rose96

Rose96 Форумски идол

Го купувам ... ама не редовно :)
    иначе интересно е :D

18. Gioia

Gioia Популарен член

Интересно ми е,го купувам редовно! ми се свиѓаат содржините внатре,прилозите,сликите се..

19. Black.Beauty

Black.Beauty Истакнат член

Го купувам кога можам, супер списание, има корисни работи што посебно ми се допаѓа... :)

20. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

сите броеви ги имам,не пропуштам. :)