Топлес

Discussion in 'Општи дискусии' started by Superiska, Apr 9, 2010.

?

Се сончате ли топлес?

1. Да

34 vote(s)
    11.6%
  2. Да, но само во странство

81 vote(s)
    27.7%
  3. Не

177 vote(s)
    60.6%
  1. Bokicka

Bokicka Истакнат член

До сега не! Ама не сум против, ако ми дојде... Уај нот :D

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Не сум се сончала топлес и не би сакала да се сончам.

3. aaaaa

aaaaa Популарен член

i jas ne bi sakala toples da se soncam.ke mi se cini deka site zjapaat i nezgodno mi e

4. karak

karak Популарен член

јас немам против за сончање на топлес. дури пред некое лето си најдовме едно топ плажиче во охрид и таму се имам сончано топлес. а надвор од границиве секако одвојувам денови од одморот и неколку дена посветуваме на нудизам со дечко ми. нема поубаво од нудизам :$

5. Hipica

Hipica Форумски идол

^ Во Охрид? А каде тоа, ако не е тајна? Ветувам дека нема да ви дојдам :lol:
    Ама стварно ме интересира на која плажа во ОХРИД може човек топлес да се сунча без сите да се соберат околу тебе и дури сенка да ти направат.

6. karak

karak Популарен член

да ти кажам ја најдовме една така плажичка една забутана се симнувавме доле по едно ритче :lol: :lol: , не дека немаше нешто луѓе :lol: додека ги пративме машкиве со пиво не шпиунираа така од височинка едни, ама ај луѓе се нек си погледаат :lol: а баш така си се раскомотивме па ни поминаа на гости и едни со педалинка :rofl: ама видоа невидоаси се тргнаа :devil:

7. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Se slozuvam deka toples vo Mk nikogas:x . Vo stranstvo si se soncaat toples bez problem mazi zeni pominuvaat ni poglednuvaat ni nisto najnormalna rabota, a kaj nas ne daj boze toples u Ohrid na sekoj mobilen ke bides:devil: . Se imam soncano toples ama ne vo Mk :)

8. Oluska

Oluska Истакнат член

Топлес во нашава ни државичка во НИКОЈ случај :lol: и за настрана не знам дали би се сончала топлес.Немам ништо против нити пак се срамам од моето тело ама едноставно тоа не сум јас

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ако ми испадне летово нешто за одмор во странство негде планирам да си се посончам малку топлес. Да си најдам некоја пуста плажичка за опуштање... Аааааах мераци :)

10. annnni

annnni Популарен член

не не би помисила да се соблечам топлес мисла дека не би се чуствувала пријатно...хм... :shake:

11. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Против! И мене не ми било пријатно да се соблечам пред други!

12. irenna

irenna Популарен член

Ви ги читам коментариве и сфатив дека има нешто нудистичко во мене :D Како бебе сум ,сакам гола да си шетам, кога се бањам дома цела саат си шетам гола (кога можам ), си се мачкам со млеко...си уживам. Кога сум на плажа ги пуштам цицките упс пардон градите на слобода, ги сончам а желба ми е да си изнајмам глисерче и некаде далеку од плажите на среде море да се соблечам пиштол гола и така да се бањам и да се сончам.
    Според муабетов што ви го направив сега можно е во минатито живот да сум била нудиста , или од оние што се соблекуваат на фудбалски натпревари и трчаат голи по теренот :D :D :D

Lolo5 likes this.
  13. viki44e

viki44e Популарен член

Хахахахаха иренна ме насмеа со ова последното со фудбалските натпревари хахахахаахахахахах...
    Инаку јас не би се соблекла топлес во Мк освен како карак на некое скришно плажиче..

14. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Ја не би се соблекла топлес у Мк затоа што имаме многу прости детишта кои ќе почнат да се смеат,викаат,сликаат...А во странство би се соблекла ама да е поромантично на некоја напуштена плажа со дечко ми...Уживанција! ;)

15. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Кај нас не би се сончала гола, освен ако не е некоја скриена плажа или сл. А некаде надвор, да. :)

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Нема шанси :D

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Само ако најдам некоја скриена плажа каде што се оди само со кајче :D имаше накај градиште мислам

18. Bibko

Bibko Истакнат член

Топлес во Мк никогаш а на страна да знам да се сончам топлес но зависи и од друштвото што кажа некој погоре и машкиве не се нешто храбри, така минатата година не снајде со другарките никој од машкиве да не сака да се помрдне од својата лежалка од пусти страм, па видовме невидовме заради добро расположение во друштво се облековме, лошо е кога се иде во парови, шо знам можда и до луѓето е

19. ana05

ana05 Истакнат член

Само недвор од Македонија.

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Досега не сум се сунчала топлес , ама читајќи ги коментарите .. некоја желба ми се појави . Ама на некое плажиче кај што нема никој , на полна со народ не фала 8)