Фејсбук (Facebook)

Discussion in 'Слободно време' started by Shaila, Oct 4, 2011.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Го знам тоа со Луѓе кои можеби ги познаваш, ама ова ми стана чудно зашто добив известување 2-3 пати за различни луѓе.

Како што стигнува известување дека На Петар Петревски му се допаѓа вашата фотографија, така ми стигнува и известување: Доби предлог за нов пријател: Петар Петревски (и напред е неговата слика), ама не пишува кој ми го испратил предлогот.

Не е ни толку битно да речеш, ама ме интересира кој сака толку да ме спои со рандом луѓе, па ми праќа рандом предлози :D
    :whew:

cresa-jagoda and Rebecca_R like this.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

:rofl: :rofl: :rofl: Ме насмеа Џолано.

Не 100%, ама 95% сум сигурна дека ваков предлог се добива кога некој конкретно ке ти предложи некого. Пример, колешка кога направи фб, јас ја предложив на неколку колешки за да ги спојам.

А со кого се обидуваат да те спојат? :wasntme:

Нема логика фб автоматски да ти праќа нотификации, кога веќе има опција (пипл ју меј ноу) со предлози.

JollyGirl likes this.
  3. macka91

macka91 Форумски идол

Може сакаат да ти расипат веза :^)

4. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Џолано само од фејсбук иде. Пред месец и повеќе изигравав ФБИ, па пред 1 недела ми дојде предлог да ја додадам таа што ја истражував:lol: Убаво погоре некој рече кога јас ти праќам предлог излегува Антолина ти предложи да станеш пријател со Мацка. :lol:

JollyGirl likes this.
  5. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Здраво . Дали некој може да ми каже дали може да се вратат избришани разговори од месинџер и како?

6. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Не може :)

7. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Знаете ли да ми кажете зошто кога ќе аплоадирам слика од лаптоп за на cover, истата станува заматена?

Не е проблем до сликата дефинитивно, зошто ја правев на Photoshot CS6 со димензии и резолуција специфична за cover слики, и кога ќе ја отворам на лаптоп и телефон изгледа супер, ама кога ќе ја аплоадирам станува ептен матна и никаква :@

8. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Ве молам за помош.
    Бидејќи се најував преку Google Chrome na fb нешто ми излезе проблем и ја избришав и инст.повторно.
    Пробувам да се најавам на Фб не може.Не е проблем до пасс туку одкако ќе се логирам ми пристигнува Генератор на код каде треба да добијам код на моб или на емаил.
    Но не добивам никаков код пробав да сменам лозинка тогаш добивам код на емаил но кога ќе се најавам повторно се појавува Генератор на код,бидејќи не ја познава страната од каде сум најавена а неможам да потврдам бидејќи не добивам никаков код.
    Ве молам ако знае некој нека пиши.фала

9. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Кодот треба да стигнува на вашиот мобилен телефон или на бројот кој сте го пријавиле кога сте ставале Security code https://www.facebook.com/help/132694786861712

kikkki likes this.
  10. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

20180227_201052.jpg
    Еве вака изгледа.Не добивам на моб никаков код.тоа и прашував

11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Стисни на тоа having trouble, па после ќе ти се појави мислам да избереш смс порака да ти стигне со код

12. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Пробав и така следно се појавува оваа слика да го пријавиш профилот дека е твој ама ништо не добив одговор од ФБ.
    Знам дека целиот проблем е што инсталирав нова апп гоогле хроме и сега иди дека се најавувам од уред кој не е потврден.
    Не ми е јасно како може да не добивам код на моб. Screenshot_20180227-202542.jpg

13. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Заборавив да пишам а од мсн не сум одјавена а на профил не можам да влезам.Пробав секако не може.

14. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

2 пати ми стигна e-mail од Facebook за стариот профил кој го користев, а сега ми е деактивиран. Не паметам ниту преку кој e-mail се логирав на тој профил, а уште помалку со кој password. Немам пробано да го уклучам/активирам со години. Значи, e-mail ми стигнува на mail кој сега го користам, а не на стариот (оној кој ми беше поврзан со Facebook профилот).
    Сликава ја презедов од Internet, ама иста е поракава што ми стигнува. Можно е некој да пробува да ми го активира профилот, грешка е или некој hack? Читав на англиски форуми, меѓутоа имаше доста поделени мислења околу ова. Ако некој знае што е работава нека ми пише.
    DRGqhDBVoAAKZr_.jpg

Last edited: Mar 13, 2018
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Мислам дека се работи за автоматска порака т.е. дека фб ти праќа дали сакаш да се вратиш на фб пак со тој профил.
    Е сега може и да се работи за некој hack.

Кена Рис likes this.
  16. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

@buba4e89 Чудно ми е да е автоматска порака како што велиш, бидејќи овој e-mail на кој ми стигнува пораката нема врска со стариот профил што ми е деактивиран. Тој стар e-mail не ни го користам веќе за да видам дали има пораки на него. Ќе да е некој hack изгледа :bandit:

17. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Zdravo feminki sakam da prasam dali nekoj ima fb sto ne go koristi mi treba pa da ne pravam nov ili pak ako nemate idea kako da se snajdam fala

18. GoldenRose.

GoldenRose. Истакнат член

Има ли некоја опција на фб( од телефон) да го исклучиш делот кај што се онлајн пријателите да не ги гледам, а тие мене да можат .. ?

19. I I

I I Истакнат член

Дури го пишеше ова на форумот, можеше нов account на фб да си отвориш дури и за пократко време. :) Не гледам што е проблемот во отворање нов account.

Dadusicka and cresa-jagoda like this.
  20. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Не треба телефонски број да оставиш при регистрација?