Го знам тоа со Луѓе кои можеби ги познаваш, ама ова ми стана чудно зашто добив известување 2-3 пати за различни луѓе. Како што стигнува известување дека На Петар Петревски му се допаѓа вашата фотографија, така ми стигнува и известување: Доби предлог за нов пријател: Петар Петревски (и напред е неговата слика), ама не пишува кој ми го испратил предлогот. Не е ни толку битно да речеш, ама ме интересира кој сака толку да ме спои со рандом луѓе, па ми праќа рандом предлози
Ме насмеа Џолано. Не 100%, ама 95% сум сигурна дека ваков предлог се добива кога некој конкретно ке ти предложи некого. Пример, колешка кога направи фб, јас ја предложив на неколку колешки за да ги спојам. А со кого се обидуваат да те спојат? Нема логика фб автоматски да ти праќа нотификации, кога веќе има опција (пипл ју меј ноу) со предлози.
Џолано само од фејсбук иде. Пред месец и повеќе изигравав ФБИ, па пред 1 недела ми дојде предлог да ја додадам таа што ја истражував Убаво погоре некој рече кога јас ти праќам предлог излегува Антолина ти предложи да станеш пријател со Мацка.
Знаете ли да ми кажете зошто кога ќе аплоадирам слика од лаптоп за на cover, истата станува заматена? Не е проблем до сликата дефинитивно, зошто ја правев на Photoshot CS6 со димензии и резолуција специфична за cover слики, и кога ќе ја отворам на лаптоп и телефон изгледа супер, ама кога ќе ја аплоадирам станува ептен матна и никаква
Ве молам за помош. Бидејќи се најував преку Google Chrome na fb нешто ми излезе проблем и ја избришав и инст.повторно. Пробувам да се најавам на Фб не може.Не е проблем до пасс туку одкако ќе се логирам ми пристигнува Генератор на код каде треба да добијам код на моб или на емаил. Но не добивам никаков код пробав да сменам лозинка тогаш добивам код на емаил но кога ќе се најавам повторно се појавува Генератор на код,бидејќи не ја познава страната од каде сум најавена а неможам да потврдам бидејќи не добивам никаков код. Ве молам ако знае некој нека пиши.фала
Кодот треба да стигнува на вашиот мобилен телефон или на бројот кој сте го пријавиле кога сте ставале Security code https://www.facebook.com/help/132694786861712
Стисни на тоа having trouble, па после ќе ти се појави мислам да избереш смс порака да ти стигне со код
Пробав и така следно се појавува оваа слика да го пријавиш профилот дека е твој ама ништо не добив одговор од ФБ. Знам дека целиот проблем е што инсталирав нова апп гоогле хроме и сега иди дека се најавувам од уред кој не е потврден. Не ми е јасно како може да не добивам код на моб.
2 пати ми стигна e-mail од Facebook за стариот профил кој го користев, а сега ми е деактивиран. Не паметам ниту преку кој e-mail се логирав на тој профил, а уште помалку со кој password. Немам пробано да го уклучам/активирам со години. Значи, e-mail ми стигнува на mail кој сега го користам, а не на стариот (оној кој ми беше поврзан со Facebook профилот). Сликава ја презедов од Internet, ама иста е поракава што ми стигнува. Можно е некој да пробува да ми го активира профилот, грешка е или некој hack? Читав на англиски форуми, меѓутоа имаше доста поделени мислења околу ова. Ако некој знае што е работава нека ми пише.
Мислам дека се работи за автоматска порака т.е. дека фб ти праќа дали сакаш да се вратиш на фб пак со тој профил. Е сега може и да се работи за некој hack.
@buba4e89 Чудно ми е да е автоматска порака како што велиш, бидејќи овој e-mail на кој ми стигнува пораката нема врска со стариот профил што ми е деактивиран. Тој стар e-mail не ни го користам веќе за да видам дали има пораки на него. Ќе да е некој hack изгледа
Zdravo feminki sakam da prasam dali nekoj ima fb sto ne go koristi mi treba pa da ne pravam nov ili pak ako nemate idea kako da se snajdam fala
Има ли некоја опција на фб( од телефон) да го исклучиш делот кај што се онлајн пријателите да не ги гледам, а тие мене да можат .. ?
Дури го пишеше ова на форумот, можеше нов account на фб да си отвориш дури и за пократко време. Не гледам што е проблемот во отворање нов account.