Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фејсбук (Facebook)

Дискусија во 'Слободно време' започната од Shaila, 4 октомври 2011.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Го знам тоа со Луѓе кои можеби ги познаваш, ама ова ми стана чудно зашто добив известување 2-3 пати за различни луѓе.

Како што стигнува известување дека На Петар Петревски му се допаѓа вашата фотографија, така ми стигнува и известување: Доби предлог за нов пријател: Петар Петревски (и напред е неговата слика), ама не пишува кој ми го испратил предлогот.

Не е ни толку битно да речеш, ама ме интересира кој сака толку да ме спои со рандом луѓе, па ми праќа рандом предлози :D
    :whew:

На cresa-jagoda и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    :rofl: :rofl: :rofl: Ме насмеа Џолано.

Не 100%, ама 95% сум сигурна дека ваков предлог се добива кога некој конкретно ке ти предложи некого. Пример, колешка кога направи фб, јас ја предложив на неколку колешки за да ги спојам.

А со кого се обидуваат да те спојат? :wasntme:

Нема логика фб автоматски да ти праќа нотификации, кога веќе има опција (пипл ју меј ноу) со предлози.

На JollyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    73.492
    Може сакаат да ти расипат веза :^)

На JollyGirl, Ketchup, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.899
    Допаѓања:
    18.098
    Џолано само од фејсбук иде. Пред месец и повеќе изигравав ФБИ, па пред 1 недела ми дојде предлог да ја додадам таа што ја истражував:lol: Убаво погоре некој рече кога јас ти праќам предлог излегува Антолина ти предложи да станеш пријател со Мацка. :lol:

На JollyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Aneta92

Aneta92 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2016
    Пораки:
    557
    Допаѓања:
    2.841
    Здраво . Дали некој може да ми каже дали може да се вратат избришани разговори од месинџер и како?

6. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Не може :)

7. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Знаете ли да ми кажете зошто кога ќе аплоадирам слика од лаптоп за на cover, истата станува заматена?

Не е проблем до сликата дефинитивно, зошто ја правев на Photoshot CS6 со димензии и резолуција специфична за cover слики, и кога ќе ја отворам на лаптоп и телефон изгледа супер, ама кога ќе ја аплоадирам станува ептен матна и никаква :@

8. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13
    Ве молам за помош.
    Бидејќи се најував преку Google Chrome na fb нешто ми излезе проблем и ја избришав и инст.повторно.
    Пробувам да се најавам на Фб не може.Не е проблем до пасс туку одкако ќе се логирам ми пристигнува Генератор на код каде треба да добијам код на моб или на емаил.
    Но не добивам никаков код пробав да сменам лозинка тогаш добивам код на емаил но кога ќе се најавам повторно се појавува Генератор на код,бидејќи не ја познава страната од каде сум најавена а неможам да потврдам бидејќи не добивам никаков код.
    Ве молам ако знае некој нека пиши.фала

9. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Кодот треба да стигнува на вашиот мобилен телефон или на бројот кој сте го пријавиле кога сте ставале Security code https://www.facebook.com/help/132694786861712

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13
    20180227_201052.jpg
    Еве вака изгледа.Не добивам на моб никаков код.тоа и прашував

11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Стисни на тоа having trouble, па после ќе ти се појави мислам да избереш смс порака да ти стигне со код

12. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13
    Пробав и така следно се појавува оваа слика да го пријавиш профилот дека е твој ама ништо не добив одговор од ФБ.
    Знам дека целиот проблем е што инсталирав нова апп гоогле хроме и сега иди дека се најавувам од уред кој не е потврден.
    Не ми е јасно како може да не добивам код на моб. Screenshot_20180227-202542.jpg

13. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    13
    Заборавив да пишам а од мсн не сум одјавена а на профил не можам да влезам.Пробав секако не може.

14. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    933
    Допаѓања:
    5.100
    2 пати ми стигна e-mail од Facebook за стариот профил кој го користев, а сега ми е деактивиран. Не паметам ниту преку кој e-mail се логирав на тој профил, а уште помалку со кој password. Немам пробано да го уклучам/активирам со години. Значи, e-mail ми стигнува на mail кој сега го користам, а не на стариот (оној кој ми беше поврзан со Facebook профилот).
    Сликава ја презедов од Internet, ама иста е поракава што ми стигнува. Можно е некој да пробува да ми го активира профилот, грешка е или некој hack? Читав на англиски форуми, меѓутоа имаше доста поделени мислења околу ова. Ако некој знае што е работава нека ми пише.
    DRGqhDBVoAAKZr_.jpg

Последна измена: 13 март 2018
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.097
    Мислам дека се работи за автоматска порака т.е. дека фб ти праќа дали сакаш да се вратиш на фб пак со тој профил.
    Е сега може и да се работи за некој hack.

На Кена Рис му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    933
    Допаѓања:
    5.100
    @buba4e89 Чудно ми е да е автоматска порака како што велиш, бидејќи овој e-mail на кој ми стигнува пораката нема врска со стариот профил што ми е деактивиран. Тој стар e-mail не ни го користам веќе за да видам дали има пораки на него. Ќе да е некој hack изгледа :bandit:

17. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Zdravo feminki sakam da prasam dali nekoj ima fb sto ne go koristi mi treba pa da ne pravam nov ili pak ako nemate idea kako da se snajdam fala

18. GoldenRose.

GoldenRose. Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2016
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    1.092
    Има ли некоја опција на фб( од телефон) да го исклучиш делот кај што се онлајн пријателите да не ги гледам, а тие мене да можат .. ?

19. I I

I I Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2016
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    627
    Дури го пишеше ова на форумот, можеше нов account на фб да си отвориш дури и за пократко време. :) Не гледам што е проблемот во отворање нов account.

На Dadusicka и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  20. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    3.142

Не треба телефонски број да оставиш при регистрација?