Царски рез

Discussion in 'Бременост' started by hrizantema007, Mar 20, 2012.

1. LadyR

LadyR Популарен член

@Moon2021 Јас се породив со миом на матка, 10 цм и повеќе може беше. И исто ендометриозни цисти на јајници. Следев бременост кај Димитров, ама поради сплет на околности ме пораѓаше Бојаџиев. Инаку требаше Димитров. Ама сум презадоволна од двајцата. Супер поминав со Бојаџиев. А за операции Димитров е врвен.

Moon2021 and jagoda777 like this.
  2. gwenst

gwenst Популарен член

Исто, секогаш спиев на стомак. Сега секогаш кога ќе пробам, ми е толку неудобно.
    Само што мене не ме боли стомакот туку половината

Kala22 likes this.
  3. Moon2021

Moon2021 Истакнат член

Prirodno ili so carski rez se porodivte a sega miomot dali vi se namali posle poroduvanjeto mojot e 9 sm intaramuralen vo matkata na preden zid Sega sum 26 nedela nemase do sega nikakvi problemi daj boze taka I da ostane nekoi go vadat zaedno pri carskiot rez

4. jagoda777

jagoda777 Популарен член

Не верувам да го вадат при царски, преголем ризик им е, ако нема компликации може и да го остават. И јас сум со голем миом сеа сум 33 недела сега сум кај Панчевски во Систин, ако не ми отиде на одмор за пораѓај :)
    На другарка после пораѓај(царски) и се намали еве после една година и неколку месеци...

5. Moon2021

Moon2021 Истакнат член

Daj boze da se namali so doenjeto vikat se namaluval ama sega e najvazno e deteto da se rode zivo I zdravo pa posle ke go resavame miomot :)

jagoda777 likes this.
  6. intj_girl

intj_girl Истакнат член

Си се препознав :rofl: само кај мене проблемот беше од пред бременоста, а сега после бременост скроз дигнав раце, не можам ни да го вовлечам, ко 34 недела изгледам :rofl::rofl::rofl: