Целулит

Discussion in 'Тело' started by Mimi, Nov 19, 2009.

1. karina8

karina8 Популарен член

Може ли уштре да се најдат антицелулитните креми на Гарние, не ми заврши работа братучетка ми :( Демек била во Тинекс во Аеродром и и рекле дека немаат. Сеа ќе пратам една другарка да ми земе ако сеуште може да се најдат некаде..енибоди :?:

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

во тинекс кај американ колеџ има уште едно 30 тина креми за 140 денари, сигурно е ова преѓеска бев кај 4 саат, во еден кош се ставени, а за во рамстор незнам не сум била

girl1985 and karina8 like this.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Еј истиов е мене што ми го увалија наместо рилекс енд тоун...бев ифрит, ама сега сум преееблагодарна....ист е како р&т...супер е...кој не го купил нека си земе ваков....

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Женски да не се лажете да го порачувате од топ шоп. Овој од 1000ден е истиот, потполно. Ги имам дома двата и нема никаква разлика, ама баш никаква, да ги измешам нема да познаам кој е кој. Јас пред месец дена го земав од топ шоп, го платив 3000.....и татко ми сега за 8ми март решил на мајка ми да и купи таков, ме прашуваше дали е добар. Ама он таков неинформиран, не ни знае од каде сум земала, и го нашол од некој човек за 1000ден и го зел, мислејќи дека е истиот. И стварно исти испадна. Коа ги видов сега се изнервирав. И брзини и изглед и тие додатоците, се исто. Затоа не се лажете со "оригинали"

6. karina8

karina8 Популарен член

Ама немаат гаранција овие од Пазар3 така :?: Па и јас ќе го земам ако не, се исплаќа за 1000 денари.. Апотполно сите додатоци ги има, и тој за целулит ?

7. irenna

irenna Популарен член

Мајка ми така со чашки и кибритчиња си го лечи грбот. Туку знаете што е ова ? :D
    Пумпица за молзење :lol: кој ја има дома, или прашајте ги мајките дали ја чуваат, каков вакуум прави... и не остава модрици во комбинација со уље :rofl:
    Среќно ;) :D

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Е тоа да, нема гаранција. Инаку ги има сите додатоци, и за целулит и тоа за пети....

karina8 likes this.
  9. mishulence

mishulence Истакнат член

Вакви има во Базаро, баш ги гледав пред некој ден и истото си го помислив :)
    може да се проба...

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

А не се многу скапички??? :$ скроз исти?
    зашто јас сакам да купам исто вакво, ама секако по прифатлива цена, зашто 4000 денари не им давам на Топ шоповци, се зезнав за Релаксот, за вакумов е богами не :devil: :rofl:

11. cosmopolitan

cosmopolitan Истакнат член

Nivea serum 10 days + Relax & tone veke 10 ден ми е мислам...абе се губи еј ...немозам да поверувам..само пазам на маснотии потпешачувам или у комбинација со орбитрек и денес се глеам WOWWWWWWWWWWWWW...ова од прва рака зашто сите помалку или повеке го иамаме истиот проблем...сакав да си споделам сопствено искуство...терам и даље па ке видиме...нивеата можда е сакапа 800 ден ама ефективна и башка уште ми трае ја мислев само за 10 дена дека е...поздрав на сите

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Јас најдов вакуум Целулес,стариот модел,за 1100,уште 3 има...
    Се мислам дали да го земам или да чекам да не излезе новиот по пазар 3...

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Jас мислам да си почекаш! многу мало е вакумчево, ај на ова другово барем каде-каде е поголемо!
    сигурно ќе излезе на пазар3, и тоа дооооста поефтино

14. g-ca.Akic

g-ca.Akic Истакнат член

zdravo.vidov deka imate problem so celulitot :) jas vi go preporacuvam preparatot so kakao od bjuti shop :) 390 denari e i odstranuva vednas :* :* :* :*
    [mod-kirilica:1wr4vowh][/mod-kirilica:1wr4vowh]

15. 2468

2468 Популарен член

Лелелее јас денеска пробав со чаша, не ми се верува колку ме скокоткаше, се убив од смеа :D :D :D
    Мајка ми озбилна влече, врте... ама јас се пукнав од смеа :D
    и не можев да издржам ни 5 мин. :lol:
    А сигурно би имало ефекти, убаво повлекува, убаво се влече.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

А го видов и делфинчето.Прво едно мало,никакво,како играчка и викам,абе ајде нека не зезаат,ова ли е тоа?!И после го видов големото.Прилично ми е тешко за држење,па уште и кога ќе почне да вибрира,раката ќе ми ја однесе.
    Јас мислев,мислев и смислив.Ќе го земам рилаксов од пазар 3,а кога ќе излезе вакуумот и тој ќе го земам...и ќе отворам салон.
    Рилаксов поише татко ми напнува некое време за кичмата,ќе се израдува сега. :)

17. karina8

karina8 Популарен член

Лилит за Рилаксов што е 1000ден на Пазар3 ли зборуваш :?: И јас се решив да го земам..не ми се дава 3000 за тој од Топ шоп :tmi:

18. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Јас го купив тој од топ шоп еве денес ми е 2ден и искрено не можам да ви кажам некакви резултати!Има 4брзини на привлекување и на првите 3 некако се издржува ама 4та не можам ни пола минута да ја издржам многу боли :^) , највероватно е така бидејќи сепак ова е само почеток!А, за резултати во проспектот пишување за 2 до 3 недели со комбинација на здрава исхрана, па ќе видиме понатака! :)

19. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Јас го имам тоа од Пазар3 и задоволна сум. Ама не е Relax&Tone него несо Relax&Spin, како и да е, одлично е :)

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

за релаксот збори?? :)
    да да, ќе те боли на почеток, посебно тој предел со целулит :) каде што имаш повеќе целулит повеќе ќе те боли... инаку со крема за целулит мачкај се, па масирај!
    и сигурна сум дека месец дена треба за резултати!
    еве ја некој период (можеби 10тина дена) се мачкам, има некои минимални резултати :)