Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Целулит

Дискусија во 'Тело' започната од Mimi, 19 ноември 2009.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Може ли уштре да се најдат антицелулитните креми на Гарние, не ми заврши работа братучетка ми :( Демек била во Тинекс во Аеродром и и рекле дека немаат. Сеа ќе пратам една другарка да ми земе ако сеуште може да се најдат некаде..енибоди :?:

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    во тинекс кај американ колеџ има уште едно 30 тина креми за 140 денари, сигурно е ова преѓеска бев кај 4 саат, во еден кош се ставени, а за во рамстор незнам не сум била

На girl1985 и karina8 им се допаѓа ова.
  3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Еј истиов е мене што ми го увалија наместо рилекс енд тоун...бев ифрит, ама сега сум преееблагодарна....ист е како р&т...супер е...кој не го купил нека си земе ваков....

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Женски да не се лажете да го порачувате од топ шоп. Овој од 1000ден е истиот, потполно. Ги имам дома двата и нема никаква разлика, ама баш никаква, да ги измешам нема да познаам кој е кој. Јас пред месец дена го земав од топ шоп, го платив 3000.....и татко ми сега за 8ми март решил на мајка ми да и купи таков, ме прашуваше дали е добар. Ама он таков неинформиран, не ни знае од каде сум земала, и го нашол од некој човек за 1000ден и го зел, мислејќи дека е истиот. И стварно исти испадна. Коа ги видов сега се изнервирав. И брзини и изглед и тие додатоците, се исто. Затоа не се лажете со "оригинали"

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ама немаат гаранција овие од Пазар3 така :?: Па и јас ќе го земам ако не, се исплаќа за 1000 денари.. Апотполно сите додатоци ги има, и тој за целулит ?

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мајка ми така со чашки и кибритчиња си го лечи грбот. Туку знаете што е ова ? :D
    Пумпица за молзење :lol: кој ја има дома, или прашајте ги мајките дали ја чуваат, каков вакуум прави... и не остава модрици во комбинација со уље :rofl:
    Среќно ;) :D

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Е тоа да, нема гаранција. Инаку ги има сите додатоци, и за целулит и тоа за пети....

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16
    Вакви има во Базаро, баш ги гледав пред некој ден и истото си го помислив :)
    може да се проба...

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    А не се многу скапички??? :$ скроз исти?
    зашто јас сакам да купам исто вакво, ама секако по прифатлива цена, зашто 4000 денари не им давам на Топ шоповци, се зезнав за Релаксот, за вакумов е богами не :devil: :rofl:

11. cosmopolitan

cosmopolitan Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Nivea serum 10 days + Relax & tone veke 10 ден ми е мислам...абе се губи еј ...немозам да поверувам..само пазам на маснотии потпешачувам или у комбинација со орбитрек и денес се глеам WOWWWWWWWWWWWWW...ова од прва рака зашто сите помалку или повеке го иамаме истиот проблем...сакав да си споделам сопствено искуство...терам и даље па ке видиме...нивеата можда е сакапа 800 ден ама ефективна и башка уште ми трае ја мислев само за 10 дена дека е...поздрав на сите

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.257
    Јас најдов вакуум Целулес,стариот модел,за 1100,уште 3 има...
    Се мислам дали да го земам или да чекам да не излезе новиот по пазар 3...

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Jас мислам да си почекаш! многу мало е вакумчево, ај на ова другово барем каде-каде е поголемо!
    сигурно ќе излезе на пазар3, и тоа дооооста поефтино

14. g-ca.Akic

g-ca.Akic Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    1
    zdravo.vidov deka imate problem so celulitot :) jas vi go preporacuvam preparatot so kakao od bjuti shop :) 390 denari e i odstranuva vednas :* :* :* :*
    [mod-kirilica:1wr4vowh][/mod-kirilica:1wr4vowh]

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Лелелее јас денеска пробав со чаша, не ми се верува колку ме скокоткаше, се убив од смеа :D :D :D
    Мајка ми озбилна влече, врте... ама јас се пукнав од смеа :D
    и не можев да издржам ни 5 мин. :lol:
    А сигурно би имало ефекти, убаво повлекува, убаво се влече.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.257
    А го видов и делфинчето.Прво едно мало,никакво,како играчка и викам,абе ајде нека не зезаат,ова ли е тоа?!И после го видов големото.Прилично ми е тешко за држење,па уште и кога ќе почне да вибрира,раката ќе ми ја однесе.
    Јас мислев,мислев и смислив.Ќе го земам рилаксов од пазар 3,а кога ќе излезе вакуумот и тој ќе го земам...и ќе отворам салон.
    Рилаксов поише татко ми напнува некое време за кичмата,ќе се израдува сега. :)

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Лилит за Рилаксов што е 1000ден на Пазар3 ли зборуваш :?: И јас се решив да го земам..не ми се дава 3000 за тој од Топ шоп :tmi:

18. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Јас го купив тој од топ шоп еве денес ми е 2ден и искрено не можам да ви кажам некакви резултати!Има 4брзини на привлекување и на првите 3 некако се издржува ама 4та не можам ни пола минута да ја издржам многу боли :^) , највероватно е така бидејќи сепак ова е само почеток!А, за резултати во проспектот пишување за 2 до 3 недели со комбинација на здрава исхрана, па ќе видиме понатака! :)

19. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Јас го имам тоа од Пазар3 и задоволна сум. Ама не е Relax&Tone него несо Relax&Spin, како и да е, одлично е :)

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    за релаксот збори?? :)
    да да, ќе те боли на почеток, посебно тој предел со целулит :) каде што имаш повеќе целулит повеќе ќе те боли... инаку со крема за целулит мачкај се, па масирај!
    и сигурна сум дека месец дена треба за резултати!
    еве ја некој период (можеби 10тина дена) се мачкам, има некои минимални резултати :)