http://vecer.mk/skopska/ubieno-kuche-so-sekira-sred-bel-den-vo-debar-maalo !!!!!!!!!!!!! Дело на човек, кој убива свесно и со предумисла. Доказ зошто повеќе се плашам од луѓе отколку од животни!
Не мoжaм дa пoстирaм декa oд мoбилен сум, aмa aкo имaш фејсбук бaрaј гo Висaр Вишкa. Тoј гo имa снимaнo и oбјaвенo видеoтo.
http://www.libertas.mk/voznemiruvachko-video-chovek-so-sekira-ubi-kuche-vo-tsentarot-na-skopje/ Вознемирувачко е...
strasno ja potpisav peticijata za zatvor za gnasava zalno mislev na videovo se gleda kako go uviba uf
Од сега ќе пазам на некому да не речам лош збор па да ме реши брзински како монструмот на кучево што му направил на сред спиење пошто му лаело.. Да дај бог па бел ден да не видиш..
Можам да кажам дека со солзи дојдов овде и подоле ќе се трудам да сум воздржана. Гнаса од човек.Го гледав лајвот на фејсбук.Како не бев таму во моментот..Уште вика: па шо да му праам? Кај ќе им оди душата на ваквите психопати.На невина душичка зема живот..згрозена сум и потресена.Пред полн кафич среде бел ден одземал нечија душа.МИЗЕРИЈА!! И педофоли и вакви садисти во ќорка..обично гледам на форумов да не лаам многу *извинете на израз.Ама пукнав.НЕМА МИЛОСТ ЗА ПСИХОПАТИ ШТО УНИШТУВААТ ИЛИ ОДЗЕМААТ НЕВИНИ ЖИВОТИ!
Да беше човек убиен немаше волку галама да се крева. Инаку човекот што го убил бил нападнат од кучето или така од чиста мира го убил?
Kuceto ne moze da te povredi ako ne go predizvikas a covekot moze i so i bez pricina.Go ubil bidejki laelo..bolen um
Таман си реков фала Богу само осуда има за ,,човеков“ и дека не прочитав досега ваков тип коментари... Ах. Му пречело дека лаело. Дека куче лаело, замисли. Секаков срам и осуда заслужува, и секако законското што му следува да си го добие! Страшно е ова што се случува со агресијата меѓу народот, пак ќе кажам...
Не бил нападнат @Vitaly , му пречело неговото лаење и излегол да го заќути... а било мирно куче, вакцинирано, имало и именце, го знаеле во маалото...
Јас не го оправдав човекот туку само прашав да не бил претходно нападнат од кучето е тогаш ќе оправдав.
No dali toa znaci deka treba da go usmrtis?I mene me ima griznato kuce kako mala bidejki sakav da si igram so nego.Moite roditeli sto trebase da napravat?Da go shutiraat trujat ili zakolat? Laelo pa sto? Lae so pricina.Nisto ne go opravduva ovoj cin.Ne e taka lesno da odzemes dusa necija,duša e toa ne e detska igracka.
Да се најди некој да го зачека со секира,па ќе се извади на ментална болест,како што и ќе се деси со стокава.. Некој адвокат добар па да го тужат сите таму за претрпен стрес,да не може глава да крени... На куче велат верба нема..Не луѓе,на (не)човек верба нема. Ужасната сум,душа ме боли.. Зошто некој не изреагирал,велат долго се мачело кучето,ветеринар може ќе помогнел да се спаси..
Јас би го убил, секако во самоодбрана, зарем да го оставам да ме искасапи? Имам кажано и во друга тема, таткоми едвај се опорави од инфекции поради угриз од куче. Ништо не е повредно од човечки живот. Љубител сум на животни но кога е во прашање мојот или нечиј живот во случај да бидам нападнат од куче би убил и куче или било кое животно секако за да се заштитам себеси или безразлика кој и да е.