Сега е сликани ова Ај пронајдете го натрапникот Да не зборам шо секој 10ти само дава жмигавец.Па од кај да знам кај мислиш да идеш ако има и за лево и десно а си у средина?
За лекување на траумата, да, мерило е. Посвесната матрица е најтешка за чистење, затоа што не го знаеш нејзиниот извор. Ме тепа маж ми, да, знам од каде ми е траумата. Дедо ми ја тепал баба ми, а јас сум била новороденче, не, не знам од каде е траумата и треба да ја премостам од несвесно во свесно. Ама не е тоа темата.
Претпоставив дека ќе е вака, не смееја сега да попуштат заради јавноста. Следно жалба на апелација се поднесува? Смее да биде во притвор додека не почне судењето? Мислам дека ако не грешам после откако ќе го осудат ќе му го рачунаат и притворот
A она на Фб и Инста пишуваше статуси кога умре Јелена.. И нарачуваа убиство со муж ѝ Ќе искочи оваа.Господинот е тежок лихвар, кој има некој у Куманово може одма да дознае.Пуни се ко брод.Каква игра игра судбината..Да ти убијат член па да убиеш некого Животов е…
Нема право веќе на жалба. Останува во 30 дневен притвор. Конечно е ова. По 30 дена повторно ќе се одлучува дали ќе му се продолжи притворот или ќе се замени со куќен притвор или да се брани од слобода. Апелација одлучува во второстепена постапка, за жалби на пресуда, Овде одлучува кривичен совет на првостепен суд. Притворот после му се засметува во казнта затвор.
Леле прво што помислив што ќе прави тоа дете само без мајка и татко,а и без сестра.Му се уништи животот на детето.
И баш да видиме дали јавноста ќе мрчи да оди и оваа ви притвор или само детето пред некој ден го крка за сите ? Нешто слабо и на ФБ и тука некој да пише убиец денес, пред некој ден беше расфрлање со секакви навреди, тој убиец, мајка му ку*ва. Неофицијално зад воланот била мајката на таа кумановката што ја прегази еден дрогиран. Ако памтите пред некој месец таткото што давал пари да се убие возачот.
Не е. И она.Ја сум за сите да е иста правдата.Дури и за фамилија некад да се работи. И за мене бе.Ја удрена сум, ќе си признаам ќе си полежам. И онака ќе иам товар на душата.Од мала ме имаат научено да си сносам последици на моите срања
А не е убиец? Јас не сум од тие што колнат, ама мора да има затвор за сите. Дечкото беше тоа жртвено јагне кај јавноста, букна, ако не беше он, ќе беше некој друг. Моментот е дека еве сега за жал ситуација и од обратната страна, мајка која го изгубила детето, ја прави истата грешка. Да не не треба да се казни? Ако ете секому му се случува, зошто за убиецот на нејзинито дете не е абе на секој му се случува?
Треба да се казни секој што прекршува закон. Правно. Не да се пишува се' и сешто за цела негова фамилија и да му се анализира цел живот до ситница. Битни се само фактите кои се поврзани со случајот, не дали јадел сендвич пред две години и после пролив го фатило