Малце се 35..идеме појако https://sdk.mk/index.php/dopisna-mrezha/godishno-do-35-peshatsi-ginat-vo-soobrakajki-veli-mvr/ триесет и пет ДУШИ, нечиви роднини и пријатели. Некогаш ме фаќа паника да не отидам под тркала жими се
За Тот: мочлата шо го шутирала во глава, Има ДЕВЕТНАЕСЕТ години. Даваат на Сител.Паднал у несвест на асфалтот, и продужиле Ко Саздо ова..претепување до смрт Многу се мајчини за 19години Рошла една
Сепак излезе дека била насилна смрт. Хрватските медиуми не би пишувале информации од ракав истресени. А тоа се потврди и со обдукцијата. Само нашиве лекари не знам како можеле да не увидат за што точно станува збор и да го спасат. Инаку ако немало насилство, снимките зошто прво ги немаше? Сигурно имало и сведоци па така хрватските медиуми разбрале инаку од каде би истресле таков податок? Инаку како што прочитав биле од исто друштво тие што го нападнале. Може и затоа не му се верувало на брат му дека е насилна смрт, плус нашиве лекари кажаа дека немало знаци на насилство, па брат му решил да им верува на лекарите, а не на медиумите... Немал удари во телото и лицето, ама добил фатални удари во главата. Ама нашиве доктори се ќорави...
кај има пара нема правдина.. на докторката да и` се одземе лиценцата за работа.Не увидела повреди.Жими таквото не видела.Го здробиле од ќутек, ама ако ти фрчат евриќи пред очи, нешто не гледаш ко шо треба.Ј`зк да им е и после кога плукаме по доктори дека се идиотизам, се љутат поедини. Не заслужуваат да работат со луѓе одредени. А и полицијава е срам жив.А пред Привилиџ СЕКОГАШ има луѓе, ама се ко гаш.Верувајте ми.Дали пред диското преку оградата, или од внатре, нонстоп има порано секој викенд бев таму, и знам. Не е дека никој не видел, а тоа магично неработење камери, во Холивуд го има. мизерија сме мене највеќе ме занима мочлата која е. со мушки поред нив, и 3 на 1 сите се јаки.
Кое и да е од двете, доведува до грешки во истрагата или прикривање на убиство. Што значи, треба да одговара, кое и да е. Ако стварно бил тепан нели.
Само се прашувам што ли им рекол тој па тие се симнале од таксито и го нападнале... Кога биле во истото друштво вечерта. Па што и да им рекол кој им дава за право физички да се пресметуваат... Ако ги навредил и тие нека го навределе и нека не се дружат бе со него ако не им одговара... Сега поубаво ли ќе им биде во затвор. Значи страшно...
Може да нагаѓаме искрено.. може па они му се пуштиле, му дофрлиле нешто, он им вратил, овие ако биле пивнати или издрогирани и толку.Ама не мора и да се на нешто.Јас бар во животов сум гледала примери каде што само бидејќи се повеќе, се силат, ма скроз трезни и без причина некоја, и другари ми имаат кажувано дешавки.Дали биле 5 на 2, или 6 на 2, 5 на 3, не е битно. и од ништо-нешто се прави Ја кога викам, брат ќе те заебе, од друштво и другари/другарки, па се` очекувам.Мене вака на лик, ми личи на сонце некое, мирно.Башка кој од странство би сакал да си праи непријателства во туѓа држава? другар тренира со дечки од пичке си материне, врска немаат ни со нашава култура ни ништо, абе си се дружат, ги запозна и со мене, и со друштвото негово, искачања едно-друго.. ама ѓубре народ си е ѓубре народ ти толку да шутираш некој, да падне на асфалт и да изгуби свест, и ти да продужиш? Или биле пијани/издрогирани, или нешто вау им рекол, или се осеќале надмоќни или се ретардирани во тоа главите. Шо и да било причината, резултатот не смеел да биде ова.Нека лежат сеа у затвор, кога се дегенерици
Толку неспособна и корумпирана држава сме, студентка по право а направив едена анализа со логични размислувања и реално гледање на работите и сомнежите а МВР и доктори од КАРИЛ не можеле и грешно го лечеле. Кога можи студентка да го реши случајот а МВР не, тогаш е време да си ги пакуваме куферите и да си одиме од ова држава не бива овде работат само парите и врските.
а Хрвативе друго викаат втф https://www.24sata.hr/news/makedons...etucen-prije-smrti-uhiceno-dvoje-ljudi-828088 еве го изворот, пратете го ова : a djevojka ga je nekoliko puta udarila nogom po glavi. Mladi rukometaš nije pružao otpor. Nakon što su vidjeli da je bez svijesti, pokušali su mu pomoći i reanimirati ga, ali nisu uspjeli, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja, a taksi je otišao kada je izbila svađa, piše portal. а глејте нашиве: https://a1on.mk/macedonia/rakometarot-denis-tot-pred-da-pochine-bil-napadnat-od-dve-lica/ не пишува нигде дека пробале да го реанимираат шо ќе реанимираш ако мозокот е оштетен глупачо една глупа а овие А1он, па ниеден текст не моеш да им го копираш, мислиш единствен медиум се
https://www.24sata.hr/news/rukometa...pobjegli-izvor-htjeli-su-sve-zataskati-828098 'Ovo će biti veliki skandal' - Ovo je nečuveno. Svjesno su išli zataškavati slučaj. Politički su kompromitirani, vrhuška bolnice je gurala stvari pod tepih. Ovo će biti veliki skandal, ako ne bude pritisaka na tužiteljstvo. Sramota je za svakog liječnika. Nadam se da će svi dobrano odgovarati - u bijesu nam je rekao visoko pozicionirani izvor u skopskoj bolnici, koji nam je još jučer rekao da je Denis u bolnicu stigao brutalno pretučen i krvave glave. Dodao je da su se sigurno koristili i bokseri, a vjerojatno još neki tupi predmeti. Našeg su sugovornika, ne znajući da je naš izvor, suptilno upozorili te mu rekli da samo ravnateljstvo smije davati izjave oko ovog slučaja. - Sad je na tužiteljstvu sve. A imena koja su urgirala da se stvari stave pod tepih su vrlo utjecajni ljudi u državi. Žao mi je obitelji koja prolazi kalvariju. U ime cijele bolnice i dobrih ljudi u njoj im se duboko ispričavam - dodao je naš sugovornik. која мизерија... ќе не` зборат до зборење која црна Европска Унија за нас бе, за нас само Алкатраз или Голи Оток. Ич не сме за жалење, плачеме за плати, за куродрвци ова она, а трули сме у душата сите бе срам ми е да речам од кај сум @Компир Манџа насилна смрт, двајца се приведени, третиот се бара.
Гревови северни сме... е*ти "државичето.. а на мочлињата им посакувам да им се рашират имињата народот да им пресуди.