Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Абе ти се нешто знаеш и за се имаш пример,здравството ни е катастрофа тоа ни е општо познато ама не се сите медицински лица за во ист кош,посебно за случајов се собрале стручњаци таму после и обдукција е направена и тоа е тоа,а колку и каде после Клементина го рашутира со нозе не можеше добро да се види.
    Ако имал крв и модрици зошто би криеле од старт де те молам кажи ми,само немој дека врски фатиле сторителиве да ми кажеш.

andromedae likes this.
  2. Stressed Out

Логиран бил на домашниот PC и мајка му го деактиварала....(facepalm)
    Се чудам после сите гадотии што му ги пишуваа зошто и толку чекаа.

3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Пошо сме дупка? За глупости се лаже бе.За зејтинот лажат за 2000 ден ќар да напраи, не за ова, второ пошо е странски државјанин
    Лично ме имаат удрено со нога у фаца.Два пати ме удри и имав црвенило наредниот ден, а од кога ме удри имав на местото на ударот.Два пати ме шутна само.
    Не па да ме рогнат сто пати
    Иам примери бе
    а да не не е така?

cresa-jagoda likes this.
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

А шо треба? Фала да му речат? ја не знам шо е со тебе проблемот.
    мое дете така да убијат, до судница неѓа да стигне.Ќе го лежам, и онака живтото без детето ќе ми пропадне

cresa-jagoda and Осе like this.
  5. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Баш дека е странски државјанин потешко е да се изманипулира, на хрватски медиум слушнав дека нивен јавен обвинител е во земјава, Хрватска ќе бара одговори не е та Македонија. Нема лесно да си поминат и секако кажав можат и таму да направат обдукција ако се сомневаат во веродостојноста на нашите институции.

prashinka, Mikha4 and Осе like this.
  6. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Сега ти е муабетот што би било ако би било. Livores mortis е постсмртен симптом, кај го бараш како последица на насилство, можда воопшто ги немал не дека кај сите се јавува. А и да се јави може да се јави и внатрешно некогаш не на кожа. Барате влакно во јајце сега само да докажете поента. Рециплирајте ми колку сакате, јас до крај сум убедена дека лекарска грешка нема во случајов.
    Веројатно сме и едина држава во која по убиство не доаѓа крим техника на лице место или кој и да е задолжен, па итна помош, туку обратно. Оние што стоеа ноншалантно колку и да се криви не се скроз криви, ова е грешка на системот. Таман работа ако ние народот треба да изиграваме стручни кај што не ни е место. Фрчат диска у парк на секој чекор еден полицаец асален нема. Ама затоа на малолетници што пушат цигари се силат на школка. Барајте си вина кај обиџуко, откако е министер се нешто се дешава и се он не е крив.

andromedae, Осе and FridaodaMk like this.
  7. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

8. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Јас еве ќе прашам нешто друго, зошто мвр не јавија на клиника што се десило? Убиство е под нивна капа. Таман работа докториве и полицајци да изиграваат. Па ај да го свртиме и вака муабетот. Снимките се бришени за да се бара одговорност од доктори а не од мвр, м?

9. Mantub

Mantub Форумски идол

Не докажуваме поента, си има институции да докажат, ние само велиме најубаво да не тврди никој ништо затоа што прашањата што ги поставува јавноста се сосема нормални и очекувани, не знам дали очекуваш ти дека ќе се верува на се што ќе се изјави, па нормално дека ќе се препраша и ќе се бара логика во изјавите, се работи за убиство за кое се зборуваше дека имало обиди да се избришат снимки.

10. Stefi_555

Stefi_555 Истакнат член

Се океј. Сосема се слагам со тебе. Одговор чекам и јас како и цела држава и сакам да има. Ама ме изиритира деновиве тоа што за крим случај сакате одговор од анестезиолози. Малце утнавте со проценката сите. Докториве си кажаа што имаа да кажат, што треба повеќе.

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Нели ја допрел
    Сеа за такси
    Па ова е уште побизарно бе
    Докажува дека се на нешто или дека се одлепени
    Немало место и го утепаа од мавање
    Алоо
    Нема место? Океј.Двајца ќе идат со едно двајца со друго

13. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Ете, таксистот ќе раскаже сѐ.
    Е сега ако некој некого штити таксистот може и да почине од ковид деновиве… пример.

Amelia and JuLleE like this.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Кој знае што точно се случило.
    Ваљда таксистот најубаво може да каже, ако ја каже вистината.
    Како и да е, ништо не ги оправдува што го усмртиле.
    Затоа и ќе си одговараат.

15. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Дали сериозно мислите дека целосната вистина некогаш ќе излезе на површина?
    Точната приказна за што настанала тепачката, никогаш нема да ја дознаеме.
    Толку

Nane2356, Amelia, PaLaVa and 5 others like this.
  16. Abel

Abel Популарен член

Па не е само таксистот, дечкото што седел на совозачко ако е толку емпатичен и се обидувал да го одбрани, а и се обидувал да го оживее, би требало да биде доблесен и да каже што и како било.

17. Stressed Out

Па шознам,детево и родители има баш им е супер кога читаат,туку која е сатисфакцијата да му коментираш такви бљувотини на профилни слики,повеќето сигурно се слични на него пошо нормален човек не би онака.

18. Stressed Out

Не знам дали фаќаат врски за 10ки можда за 6ки....туку зошто те рогнаа во фаца Феминке,еве мене никој досега не ме шутнал во фаца,накај 40 ближам.

Angie1432 and andromedae like this.
  19. Stressed Out

Сигурно ќе каже,абе ќе си пропеат тие,ама до детал никој нема да сподели во јавност.

cresa-jagoda and L.i.n.a.a like this.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

1.Ја лично не коментирам такви работи никогаш.Така шо ми е гајле
    2.Тоа е револтот од граѓаните, пошо видеово мислам уште врапците не го видоа
    3.И Денис има родители, коишто може и да видат видео како детето им УМИРА.
    Андреј е жив и здрав и е во ќелија.Денис е неколку метри под земја.
    Нема споредба
    4.Тоа шо јадат гомна, е само јадење гомна, никој нишо нема да му напраи.А на другиов дечко, му отиде животот
    5.Како они ќе се осеќаат, ич кур не ме боли да ти кажам право.Требале да мислат кога си го воспитувале синот, и да поведеле сметка околу неговите манијачки потези.За Андреј јадам гомна со причина, а не можам да ја споделам.Дечкото е насилен едноставно.Дрогата го праи насилен и агресивен, а од друга страна го праи индиферентен и супериорен.
    Он ако бил у моментот издрогиран, имал сила, да го дига и мава од земја безброј пати, а притоа НИЕДНАШ да не размисли за последиците, пошо дрогата праи да ти е сеедно.Затоа голем дел од наркоманите се ѓубриња, или крадат, убиваат за пари/дрога, нив не им е гајле, као да ви кажам.Он у моментот има сила, и физичка и психичка, шо му јапраи дрогата.А он се дрогира активно, и да не бил у моментот издрогиран, некои работи си стојат.
    А мајка му и татко му како ќе се осеќаат ич гајле не ми е, мое дете да е, од затвор кога ќе искочи, со сукало ќе го мавам.
    Пошо не сум го родила и израснала, за он да тепа некого до смрт, пошо и на негл тоа може да му се деси и ја да останам без него.
    Сите ги мислите на тројцава гомнари родителите, а на Денис родителите никој не ги ни спомна
    Е пошо вака мислите, така и се дешава во државава
    Се фатиле за на Андреј неговите шо ќе читале, лелел големата трагедија

kikkki, Miss666 and cresa-jagoda like this.