Што зборуваш жити се? Сега виновни се семејствата на жртвите што некој го осудиле толку колку што заслужува оти не возил по пропис и усмртил човек? Кај ќе ти оде душата луциферко?
Кој обвинува семејства на жртви ? Жити се цитирај го тој мој дел. Само кажав во нашево правосудство може и од обична несреќа да бидеш прогласен за убиец, ако едната страна има врски и сл. Нека ми оди душата каде сака ако е злодело секој да си одговара соодветно на постапката што ја сторил а наместо тоа да му се калемат други дела.
Не си во правото затоа не знаеш, со преквалификуваја на дела на пример има многу такви случи, пример е несреќа ќе се суди убиство и тн.
Убијци не бранам, а ако се смета дека браниш убијци ако реално ги согледуваш работите и делата кои ги сториле и за нив бараш соодветна казна нека биде бранам и убијци чест ми е
Kaко срцка што сега ќе си пати цел живот, да не му си во кожата, трауматизиран, душичка, за греотичка... и така.
Само што кажаа дека сега поинаку ќе му се суди зошто избегал. А сега прашањето е ако беше толку лесно да испадне дека не е крив, зошто би бегал. Туку знае дека ќе го јаде. Така било тоа, цел живот ќе се вадиме на олеснителни околности. Нема олеснителна околност ако возиш макар и 80 кај шо треба 50!!!!
Aми така за сите испадна до сега... еве читам страни на наназад(од одредени членови). Отепај чоек, и автоматски си срцка.
Zalno mnogu zalno za devojceto samo toa dete Im bilo na lugeto I mojot dever napravi soobrakajka vo April mesec I on bese kriv udril bese so avtomobilot 2 deca na 15,16 god decata bea so teski telesni povredi decata vozele motor I on udril vo niv e sega me interesira kolkava osteta ke treba on da im isplati na decata a da napomenam oti e izbegal ne e zastanal da im pomogne tuku izbegal