Ти кажав тие се конзервативни малку, малку повеќе, сум чула за случај каде тип ја изневерил жена му во Тетово, па браќата на жената му го исекле пенисот, па он дошол во државна болница за да му го сошијат за да може само за мочање да го користи.. И не кажал што и како си случило, ама докториве Албанци знаеле и без да каже, не е прв случај таков.. Си го донел во раце..
Не прочитав, едното девојче го знам 30 годишно, од другарка дознав, кај дечко и на раце му умрела, а за другото ми кажа една братучетка, на спиење од удар починала 31 година. Итоа двете мислам во исти ден беа. Жалосно со кои стресови живееме
Mislam za taa 31 godina procitav ako e istata od Micurin.. Ne znam sto da kazam zalosno e kolku mladi imaat maka so visok pritisok a ne go kontroliraat imam takkv primer vo familija nejke da pie lekovi i nejke..
Мислам дека е истата. Јас имав висок притисок во бременост и одпосле, ама пиев лекарства и се стабилизира, сега фала му на господа океј сум. Ама реално многу стресен живот се живее, што се 31 година живот, ништо. Генерација ми е, си викам и мене недај боже нешто да ме снајде што сум направила со животот, ништо.... Татко ми така од инаетење ко дете мало, на неполни 60 години умре. Све си сфаќаме здраво за готово, ко вечни да ќе сме се понашаме
Не знам што се случува, ама ме интересира зошто баш на млади им се дешаваат во последно време работи? До планетите ли е? Ретроградни? До Универзумот? Господ така сакал? Поради судбините?! Too much е луѓе!!! Другар ми почина пред 3 дена, уште се опоравам од сè, тешко ми е да ја прифатам реалноста, не прекинав да го мислам. Денес читам млад скопјанец тешко повреден, овие верениците, двете жени на 30 год, девојчето од Велес..аман веќе. Годинава е проклета, само млади изгинаа. Едвај чекам да заврши. Не сакам да помислам како им е на фамилиите. Само нека нè чува нас Господ.
За случајов во Тетово можно е девојчето да била принудена да се омажи за дечкото,па затоа да се решила да го убие ,за да не ја омажат за него .Страшно.
Во нашава чудесна земја, обични отпечатоци не можат да земат, се некои глупи изговори имаат. Ааа па кој знае кој све фаќал, па влага има тука, не се зимаат. Паднало на земја не се зимаат отпечатоци. Ова се е од лично искуство. Е така и за бомбите, не може. Тоа со средношколците е да се залаже народот дека нешто работат. Ај да не зборам многу.
this went viral... овој Машан да фати да копа, ќе ископа нешто А нашиов.. со српскиов е хаос ахахахха