Kolku treba da si rasipan vo dusa za toa da go pomislish so benzin be? I nemojte od tipot mozebi sakal da ja siluva,mozebi ja maltretiral... si postoi policija za toa a i tie nivnite zakoni...ama svesno na 17 god da ti proleta nekoj da zapalis ziv,ili da go usmrtis frlis i otides doma ko nisto da ne e bilo vala neznam kolkav kapacitet na mozok treba da se ima... i najzalno ke pomine godina dve i ke ja pustat,isto kako i ovoj kopukot sto ja siluval devojkata vo Ge...isto kako ovaa svinjava sto usmrti devejceto vo Veles....se pacienti sto nezasluzuvat ni da gi hranat so drzavni pari...i ke se najde nekoj kako doticnata so e banirana i ke sole pamet i ke bara olesnitelni okolnosti Boze me sacuvaj
Во самоодбрана (во случај да сакал да ја силува) логично е да гледаш да се извлечеш, значи ќе користиш сила, ќе удираш, ќе употребиш секаков предмет или оружје што ќе ти дојде до рака за да го оттргнеш од себе и да избегаш, ама дека ќе фатиш со бензин да го полеваш... Ај подобро без шпекулации. Ќе се дознаеше досега ако било самоодбрана, извршен е распит со девојчето.
Да било самоодбрана немало да го полива со бензин и да го фрли телото во река. Е, третото лице кое било со нив можеби имало удел.
Спомнаа во темава поназад, како можно сценарио, @JuLleE спомна, друг не знам. Само претпоставка беше.
Тоа беше пред да излезе овој податок. Ништо ново е дека ги присилуваат и малтене силуваат. Многу од убиствата каде што сторители се жени е поради насилство.
Не верувам дека туку така 17годишна би посегнала по убиство и бензин .Тетово и муслиманските предели познати се по извршување на тешки насилства врз жените, и гадни морбидни адети . Нека си лежи девојчето ама нека се испита што се крие за тоа убиство .
знаете шо ми е ,,смешно’’ шо од кога ќе ги приведат, после 10 дена ги испрашуваат, или кажуваат сума-сумарум од испрашувањето и шо било, а ние дотогаш турска серија ќе напраиме ако вчера (вчера ли беше), ја привеле, досега гарант пеела шо се десило. А не кажуваат а ме копка. пошо ова не знам шо да мислам, дали било самоодбрана, дали било со умисла, а тоа шо викавте бензин демек шо имала. Многу знам носат, у нив, за ако им снема, шо е препренебезбедно... само како и` текнало. смрди овде
Можеби пропеала, можеби не... Не сме чуле жртва во самоодбрана да употреби бензин.Па и фрлање на телото во река. Тоа од психопат се очекува. Зошто да отиде дотаму... Нз, треба да чекаме дали ќе кажат нешто повеќе.